- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
sevgilinde aynı yaşlardadır sanırım.
bence sen karakter olarak çok vıcık vıcık ilişkiler sevmiyorsun. yoksa buluştuktan bikaç saat sonra mesaj atması falan gayet normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgilinde aynı yaşlardadır sanırım.
başta herkes dalga geçince iki dk sonra sildim konuyuSilinmiş konuya kaç sayfa yorum yazılmış bize gıcığın neydi konu sahibi, herkes olayı çözmüş zaten
benden 8 yaş büyük ama doğru sürekli aranmayı sevmiyorum bi kere konuşalım tadında kalsın özleyelim vıcık vıcık liseli aşık gibi sevmiyorumsevgilinde aynı yaşlardadır sanırım.
bence sen karakter olarak çok vıcık vıcık ilişkiler sevmiyorsun. yoksa buluştuktan bikaç saat sonra mesaj atması falan gayet normal
mesaj atsın tmm ama uzun uzun konuşmaya gerek yoksevgilinde aynı yaşlardadır sanırım.
Bu dert evlenene kadar devam ediyoraynen öyle konuşmayıncada konuşmak istemiyor musun diyo sen konu bul o zaman sende konuşmuyorsun
beni en iyi sen anladınBu dert evlenene kadar devam ediyor
senin yaşlarda olupda sevgilisi 30 lu yaşlarda olanlar genelde adamın aramadığından falan yakınır. sen çok aramasından :)mesaj atsın tmm ama uzun uzun konuşmaya gerek yok
günde bi kere konuşmak yeter bence aslında bu ara çok bunaldımsenin yaşlarda olupda sevgilisi 30 lu yaşlarda olanlar genelde adamın aramadığından falan yakınır. sen çok aramasından :)
sıkar ınsanı ya söyle her gun aramasın konuşacak bısı olmuyo de özleyelim bır bırımızıde .valla ben olsam söylerım .hergun genemı arıyo demektense söyle yüzüne öyle sus sus oda sıkıcı .çevremde görüyorum uzattıkça konu saçmalasıyo çok gülüyorum.erkeklerde laftan anlamıyor.hadi tmm hergün konıuşalım ama en azından bi kere bugün hem aradı sonra faceden yazdı
haftada 3 kere arasın yeter arada mesaj bende çok sıkılgan bır ınsanın fazlada konuşmayı sevmem görüş yuz yüze daha ıyı.günde bi kere konuşmak yeter bence aslında bu ara çok bunaldım
pek keyfim yok bu aralar cnm konuşmak istemiyo
bu da sanıyor ki onla ilgili bi problem var onu aldatıyorum fln zannediyo
bu sefer çok üstüme gelip trip atıyo kendinden soğutuyo
Buyuk sıkıntıydı benım içinde nasıl anlamam senibeni en iyi sen anladın
aynen en güzeli yüz yüze olmak daha güzel yazışmak yada telden ziyade yüzünü görmeye can atıyorumhaftada 3 kere arasın yeter arada mesaj bende çok sıkılgan bır ınsanın fazlada konuşmayı sevmem görüş yuz yüze daha ıyı.
söylenmiyor maalesefsıkar ınsanı ya söyle her gun aramasın konuşacak bısı olmuyo de özleyelim bır bırımızıde .valla ben olsam söylerım .hergun genemı arıyo demektense söyle yüzüne öyle sus sus oda sıkıcı .çevremde görüyorum uzattıkça konu saçmalasıyo çok gülüyorum.erkeklerde laftan anlamıyor.
İnsan sevdiğiyle herşeyi konuşur bi şekilde konu açılır. Yani ben konuşabilirim. İlk defa konuşmak isteyen bi erkek duyuyorum zor bulunurmesela buluştuk akşam bikaç saat sonra faceden yine yazıyo
ya ztn bikaç saat önce birlikteydik ne konuşalım ki ya
şükür anlayan bi çıktı telde yada facede insanbi yerden sonra tıkanıyo yüzyüze yada evliyken başka atbi
Sorun sende mi acaba?.............................