sevgiliyle konuşacak konu bulamamak

sevgilinde aynı yaşlardadır sanırım.
bence sen karakter olarak çok vıcık vıcık ilişkiler sevmiyorsun. yoksa buluştuktan bikaç saat sonra mesaj atması falan gayet normal :KK66:
benden 8 yaş büyük ama doğru sürekli aranmayı sevmiyorum bi kere konuşalım tadında kalsın özleyelim vıcık vıcık liseli aşık gibi sevmiyorum

senin yaşlarda olupda sevgilisi 30 lu yaşlarda olanlar genelde adamın aramadığından falan yakınır. sen çok aramasından :)
günde bi kere konuşmak yeter bence aslında bu ara çok bunaldım

pek keyfim yok bu aralar cnm konuşmak istemiyo
bu da sanıyor ki onla ilgili bi problem var onu aldatıyorum fln zannediyo
bu sefer çok üstüme gelip trip atıyo kendinden soğutuyo

hadi tmm hergün konıuşalım ama en azından bi kere bugün hem aradı sonra faceden yazdı
sıkar ınsanı ya söyle her gun aramasın konuşacak bısı olmuyo de özleyelim bır bırımızıde .valla ben olsam söylerım .hergun genemı arıyo demektense söyle yüzüne öyle sus sus oda sıkıcı .çevremde görüyorum uzattıkça konu saçmalasıyo çok gülüyorum.erkeklerde laftan anlamıyor.

Bu kişiden kişiye değişmez mi ya. Ne zamandır berabersiniz. Sevginizi ölçmek benim haddime değil tabii ki. Ama dışardan bakınca insan eğer gerçekten seviyorsa sürekli konuşmak ister ve bu onu hiç rahatsız etmez gibime geliyor. Yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum yargılayamam da.
Mesela beni eve bıraktıktan sonra eve geçer. Yeni bi playstation hastalığı başladı kulaklığı takar bi yandan benle konuşur bi yandan oyun oynar. Uyuyana kadar. Alıştım artık ama bu durum beni rahatsız etmiyor mesela. Hatta bazen o oyundakilere sövüyo saçmalıyoruz oyunda para biriktiriyoruz ev alıyoruz vs. (Ay anlatınca ne saçma geldi.) Her neyse işte. Ama bizimki o işte müsait olamadığı için böyle işten dolayı kaynaklanıyor yani. Sizde durumlar nasıl? İşte çok mu rahat ya da çalışıyor mu öğrenci mi? Boş vakti mi çok. Belki bi uğraş edinmesini sağlayabilirsin. Nasıl söylersen söyle kırılacaktır çünkü. Annemleyim ordayım şununlayım de kısa kes ya da muhabbeti. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

günde bi kere konuşmak yeter bence aslında bu ara çok bunaldım

pek keyfim yok bu aralar cnm konuşmak istemiyo
bu da sanıyor ki onla ilgili bi problem var onu aldatıyorum fln zannediyo
bu sefer çok üstüme gelip trip atıyo kendinden soğutuyo
haftada 3 kere arasın yeter arada mesaj bende çok sıkılgan bır ınsanın fazlada konuşmayı sevmem görüş yuz yüze daha ıyı.

bu aralar çalışmıyor maalesef çalıştığında problem yok konuşacak konu bulabiliyoruz az çok özlüyoruz birbirimizi

sıkar ınsanı ya söyle her gun aramasın konuşacak bısı olmuyo de özleyelim bır bırımızıde .valla ben olsam söylerım .hergun genemı arıyo demektense söyle yüzüne öyle sus sus oda sıkıcı .çevremde görüyorum uzattıkça konu saçmalasıyo çok gülüyorum.erkeklerde laftan anlamıyor.
söylenmiyor maalesef

mesela buluştuk akşam bikaç saat sonra faceden yine yazıyo

ya ztn bikaç saat önce birlikteydik ne konuşalım ki ya
İnsan sevdiğiyle herşeyi konuşur bi şekilde konu açılır. Yani ben konuşabilirim. İlk defa konuşmak isteyen bi erkek duyuyorum zor bulunur

X