Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi ki seviyorum hatta onun beni sevdiğinden daha çok sevmemekle alakası yoksen bence sevmiyosun bu çocugu buluştuktan bikaç saat sonra yazması gayet normal degilmi
birşeyler yazıyorda ben mi okuyamıyorum acaba
ama buluşma sonrası yazmasa nolduki acaba ters bi durummu oldu diye düşünmeye başlamazmısın aksine buluşma sonraları daha bi heyecanlı olur ben erkek arkadaşında sorun göremedim bu konudatabi ki seviyorum hatta onun beni sevdiğinden daha çok sevmemekle alakası yok
23yaş kaç canım bi söylesene?
Ayyyy demi ya aynısını yaşadım sureklı arıyor günde defalarca konusunca muhabbet konusu kalmıyor eee konuş dıyor lan ne konuşayım bile bırakmadın kibu konu hakkında konuşursak kesin ayrılırız
çünkü konu bulamamımızın en büyük sebebi onun çok fazla üstüme gelmesi araması
şükür anlayan bi çıktı telde yada facede insanbi yerden sonra tıkanıyo yüzyüze yada evliyken başka atbiAyyyy demi ya aynısını yaşadım sureklı arıyor günde defalarca konusunca muhabbet konusu kalmıyor eee konuş dıyor lan ne konuşayım bile bırakmadın ki
Neyse atlattık evlendik şimdide çok konuşuyorum
Nişanlandık adamı askere yolladım oh arada konusuruz dedim ıkınci gun telefonunu soktu askeriyeye ama askerde zevklıydı bırlıkte tutuyorduk nobetleri.şükür anlayan bi çıktı telde yada facede insanbi yerden sonra tıkanıyo yüzyüze yada evliyken başka atbi
benım de hıc sevmedıgım şeylerden bırı bu ya konuş konuş nereye kadar bırde hergun arayan tıpler yokmu sevıyorsun tamam ama bukadar da gereksız aramanın mantığı yok bence .insan konuştukça saçmalıyo,sırf konuşma olsun dıye boş muhabbetler işte .az ve öz olunmalı haftada bir kaç kere arama yeterlı olmalı .
Nişanlandık adamı askere yolladım oh arada konusuruz dedim ıkınci gun telefonunu soktu askeriyeye ama askerde zevklıydı bırlıkte tutuyorduk nobetleri.
Sureklı konusunca bişey kalmıyor oda sinir yapıyor. Konuşssana deyip duruyormu seninkide