sevgiliyle konuşacak konu bulamamak

Gayet normal ama sen sevdiğine eminmisin uyuşuyor olsan eğer tüm zama:ını onla doldururdun sorun etmezdin

bakın tabi ki seviyorum ama bütün gün birliktesin onunla geçirmişsin gününü sonra konuşacak bişe kalmıyo

Konuşacak konu olmaması çok doğal, ama uzatmaya çalışmakta saçma.
Bilemedim ne desem, o uzatsın en iyisi.
Bir süre sonrada sıkar..

bu konu hakkında konuşursak kesin ayrılırız
çünkü konu bulamamımızın en büyük sebebi onun çok fazla üstüme gelmesi araması
Ayyyy demi ya aynısını yaşadım sureklı arıyor günde defalarca konusunca muhabbet konusu kalmıyor eee konuş dıyor lan ne konuşayım bile bırakmadın ki :-)
Neyse atlattık evlendik şimdide çok konuşuyorum :-)

Ayyyy demi ya aynısını yaşadım sureklı arıyor günde defalarca konusunca muhabbet konusu kalmıyor eee konuş dıyor lan ne konuşayım bile bırakmadın ki :-)
Neyse atlattık evlendik şimdide çok konuşuyorum :-)
şükür anlayan bi çıktı telde yada facede insanbi yerden sonra tıkanıyo yüzyüze yada evliyken başka atbi

Şaka bir yana hani ayrıntılı olarak yazmayınca gülesim geldi demiştim. :) Gerçekten bu kadar ilgi sıkar insanı. Ona söyleseniz alınır. Bende bulamam sizin kadar sık konuşmadığımız halde. Böyle sessizlik olur ben konuşmuyorum o konuşmuyor
ee konuş
sen konuş
çok sinir oluyor insan

benım de hıc sevmedıgım şeylerden bırı bu ya konuş konuş nereye kadar bırde hergun arayan tıpler yokmu sevıyorsun tamam ama bukadar da gereksız aramanın mantığı yok bence .insan konuştukça saçmalıyo,sırf konuşma olsun dıye boş muhabbetler işte .az ve öz olunmalı haftada bir kaç kere arama yeterlı olmalı .

onu seviyorum sesini duymak onunla olmak çok güzel ama 7 24 ne konuşursun ki biraz kendine ait hayatın olmalı bu arada bişeyler yaşarsın onları anlatırsın özlersin

şükür anlayan bi çıktı telde yada facede insanbi yerden sonra tıkanıyo yüzyüze yada evliyken başka atbi
Nişanlandık adamı askere yolladım oh arada konusuruz dedim ıkınci gun telefonunu soktu askeriyeye ama askerde zevklıydı bırlıkte tutuyorduk nobetleri.
Sureklı konusunca bişey kalmıyor oda sinir yapıyor. Konuşssana deyip duruyormu seninkide

benım de hıc sevmedıgım şeylerden bırı bu ya konuş konuş nereye kadar bırde hergun arayan tıpler yokmu sevıyorsun tamam ama bukadar da gereksız aramanın mantığı yok bence .insan konuştukça saçmalıyo,sırf konuşma olsun dıye boş muhabbetler işte .az ve öz olunmalı haftada bir kaç kere arama yeterlı olmalı .

hadi tmm hergün konıuşalım ama en azından bi kere bugün hem aradı sonra faceden yazdı

Nişanlandık adamı askere yolladım oh arada konusuruz dedim ıkınci gun telefonunu soktu askeriyeye ama askerde zevklıydı bırlıkte tutuyorduk nobetleri.
Sureklı konusunca bişey kalmıyor oda sinir yapıyor. Konuşssana deyip duruyormu seninkide

aynen öyle konuşmayıncada konuşmak istemiyor musun diyo sen konu bul o zaman sende konuşmuyorsun

Silinmiş konuya kaç sayfa yorum yazılmış :KK53: bize gıcığın neydi konu sahibi, herkes olayı çözmüş zaten :KK53:

X