• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle izlenecek romantik filmler

qbrha

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
608
112
323
Ankara
selam kızlar.. sevgilimle şu sıralar aramız limoni ayrıldık ayrılıcaz nerdeyse :5: onunla beraber bi film izlemek istiyorum izleyince birbirimize tekrar aşık olabileceğimiz yani en azından onun duygularını tekrardan canlandıracak bi film bulmak istiyorum.. sizin bana tavsiyeleriniz ne olur acaba bu konuda :26: yardımcı olursanız çooook sevinirim..

evet güzel bi film bence de. tekrar izlenebilir. başka öneriler var mı acaba kızlarrrrrrr duyun sesimiiiiiiii

3 kez izleyip 3 ündede hüngür hüngür ağladığım vefanın gerçek aşkın anlatıldığı bir film.Not defteri mutlaka tavsiye ederim.

Son düzenleme:
kesinlikleeeee Aşk Tesadüflerii Severii izleyinnnnnn birbirinizinn kıymetini dahaaa çok anlayacaksınızzzzzz

ayy ben çok ağlamıştım o filmdee :14:

hımmm bi çoğunuzun aklına hemen bu film geliyosa bi izlemeli :82:
hepiniz sağolun kızlar fikirleriniz için
filmi evde falan da izlemicez bi kafede özel 2 kişilik sinema salonları varmış tesadüfen öğrendim daha dün. orayla konuşup sürpriz yapmak istiyorummm umarım işe yarar :69:
başka fikirleriniz varsa film konusunda bekliyorum tabiii

sağol canım önerin için. aslında o kadar çok seçenek var ki hangisini seçeceğimi bilemiyorummmm :26:

önemli değil canım. bence önerilenlerin fragmanını filan izle, özetlerini oku, onlara göre hangisi kafana yatarsa onu seç. bi de sinema filmleriyle ilgili siteler var ya insanlar yorum yapıyor filmlerle ilgili, onlar da faydalı oluyor. o sitelerde arat seçeneklerini, fikir sahibi olursun karar vermen kolaylaşır.

Back
X