Sevgiliyle hediye sorunsalı

KahveNutella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
624
1.035
113
herkese iyi geceler.
KahveNutella'nın eften püften dertlerinde bugün:
Yıllardır süren bir ilişkim var belki önceki konularımı hatırlayan olur.Sağolsun hem özel günlerde hem sebepsiz hediye almayı sever erkek arkadaşım.Hepimizin maddi olarak sıkıştığı dönemler olabilir ama o daima cömerttir benim gözümde.
(İğneyi kendime çuvaldızı ona batırayım; ben hediye seçmekte beceriksiz bir insanım.Daha iyisi olsun en iyisi olsun diye hiçbir şey seçemem çok vakit kaybederim,e öğrenci halimle "maldivler tatili" gibi hediyeler de seçemiyorum tabi. Neticede ona hep kullanılacak ama basit şeyler aldım yahut el emeği yaptım.)
Fakat adamcağızın bana aldıklarıyla bir derdim var.Takı seçiyor ama yarabbi öyle bana uygun değil ki seçtikleri.Ya çok abiye ya çok çocuksu,bir türlü benim yaşımı tarzımı tutturamıyor adam. Acaba diyorum hediyeleriyle bana bir mesaj mı vermek istiyor böyle giyin böyle tarzın olsun mu demek istiyor,ama yok benim mevcut tarzımdan memnun.
Bir değil iki değil o alıyor ben beğeniyorum teşekkür ediyorum,o gidiyor gene alıyor sağolsun bol bol. Fakat bir türlü diyemiyorum ben bunları hatrın için kullanıyorum yoksa beğenmiyorum diye. Sadece aralarında gerçekten beğendiklerimi belirtiyorum "bunu hepsinden çok beğendim çok kullanırım eminim" diyorum mesela.
Beraber alışveriş yaparız,gezeriz,mağazalarda "yok onu beğenmedim" yahut "şu tür şeyleri çok severim" diye belirtiyorum,çok da dikkatlidir aklında tutamamasına imkan vermiyorum.
Ne dersiniz bu saatten sonra itiraf olmaz mı?Biliyorum ilk beğenmediğim hediyede sinyali vermeliydim ama kaçtı işte o tren.Yanlış anlamasını da istemiyorum derdim kesinlikle daha pahalı şeyler değil ben nereden ne kadarlık seçiyorsam o da hiç aşağı kalmıyor.Gerçi şimdiye kadar aldığı birsürü şeyin yerine benim mağazasına bile giremeyeceğim şeyler alırdı o ayrı aranızda böyle bir şey yaşayıp sonradan bir şekilde çözen var mı? Gereksizce uzun yazdım her türlü yardımınızı dört gözle bekliyorum,sevgiler.

Son düzenleme:
Hayatım takılar alerji yapmaya başladı ne zaman taksam kızarıyor artık takı kullanmayı düşünmüyorum de, oda böylece takı almaz.
Tabi bu kendi takılarını da takamazsın anlamına geliyor.
Ha gümüş takı takıcam sadece dersin en azından allı pullu takı almaz :)

kaç yıllık sevgiline bunu söylemekten çekinecek misin?
ben patır patır söylerdim. adama da yazık, takmayacağın şeyler için vakit ve para harcayıp duruyo

Açıkca net bana lütfen gereksiz hediyeler alma zevkime uymuyor illaki alacaksan beraber alalım
Haklısınız açıkça söylemezsem nasıl bilsin adam.Ben eminim gönlü kırılacak hatta "hediye sipariş gibi olmaz hevesimi kırdın" diyebilir. Umuyorum "biz milyoner değiliz kızım bunlara yetiyo gücümüz" triplerine girmez Sanırım en iyisi aldıklarından bir tanesi üstümdeyken aslında ben bu tarzı pek kullanmıyorum sen almış olmasan demek?

Ben sorunsal kelimesine takıldım. O ne ya

Takıyla sana mesaj vermiyor bence. Sevgiliniz sizden büyükse tabii bilemez tam ne alacağını

e gönlü kırılır tabi adam size kaç tane hediye almış siz artık en sonunda söylüyosunuz düşüncenizi. ne bileyim sevgiliniz sizin bu ya, uzak akrabaymış gibi hediye beğenmiş rollerine bürünmeye ne gerek var ki? en baştan dalgaya vurarak ya ben bunu takar mıyım deseydiniz keşke

gerçi bana kalsa hediye almak komple gereksiz, kimseye gidip hediye almam, bana alanlara da bi daha hediyeleşmeyelim olur mu derim. o yüzden sen aslında beni pek dinlemesen mi bilemedim şimdi fazla odun olabilirim bu konuda çünkü

Bu kadar ince düşünmeyin ya. Ben beğenmeyince "hadi değiştirelim" derim ne olacak. Sonuçta dolapta, çekmecede duracağına kullanılması daha mantıklı. Uzun süreli ilişkide çekinmemek gerek bence. Bir yerden başlayın bence "aslında çok da şeyapmamıştım ben onu, şunu da, hatta bunu da" diye

Niye triplere girsinki .sende ondan paha biçilmez hediyeler beklentin yokki madem herkesin maddi durumu belli ,hiç olmazsa işine yarayacak şeyler alsın ne o öyle işe yaramaz hediyeleri alsın ,1 de sen çok sevinmiş gibi davranmak zorunda kal . Eve getir yer kaplasın ve bi yerlerde tozlanıp birgün belkide çöpü boylayacağına açıkcası miktarı ne kadar gözünden çıkartmışsa direk sana versin sende ister harca ister birikim yap akıllıcası bu bence haksızmıyım ?

TE="antoniebud, post: 48364866, member: 785759"]kaç yıllık sevgiline bunu söylemekten çekinecek misin?
ben patır patır söylerdim. adama da yazık, takmayacağın şeyler için vakit ve para harcayıp duruyo[/QUOTE]

Tamam ilk hediyeleri ileride anısı için kabul amma ....sonrası için diyorumki
Ya çocukmu konu sahibi takı makı alınsın hem erkekler ne anlarki bu işlerden ben bayanken arkadaşımarkadaşım zorlanıyorum tarzına uyarımı rengi şekli vs almış desinler diye ucuz filan ne denk gelirse artık ,alıyor hepsi bu bence çok iyi anlayışı olsaymış aslında hiçte hoşuna gitmediğini anlardı

Ya ben şu sorunsal kelimesine sinir oldum genel olarak tüm gördüğüm sorunsallı konuya bakasim gelmiyor nedir bu sorunsal? Sorun desek daha iyi degil mi... cidden konu sahibi genel bir mesaj bu

Diyeceklerim çok arabesk olacak ama zamanında eski sevgilimin aldığı kazağa "bune la erkek kazağı gibi hediye almış nerde gicem bunu" diye soylenmistim kendi kendime. Şimdi ise o kazağı üstümden çıkarmak istemiyorum. :\
Allah başka dert vermesin canım, aliyor ya sen ona bak tak takistir. Hediye almayi keser ise bi gün bir cöp getireydi bari dersin :)

Ben sorunsal kelimesine takıldım. O ne ya

Yaa benimde sırf bu kelimeyi kullanmak için konu acasim geliyo.
Allah baska dert vermesin.Tek dersiniz bu olur inşallah sevsiginizden yana konu sahibi..

Ya ben şu sorunsal kelimesine sinir oldum genel olarak tüm gördüğüm sorunsallı konuya bakasim gelmiyor nedir bu sorunsal? Sorun desek daha iyi degil mi... cidden konu sahibi genel bir mesaj bu
Dediğiniz gibi "Allah başka dert vermesin bu ne ki" türü bir sorun olduğu için öyle bir kelime seçmiştim aslında soruncuk/Sorunumsu/sorun mu ki acaba :)

Birebir para/hediye çeki olayı mantıklı ama şahsen bana pek uymaz. geri kalan kısımda size katılıyorum maddiyatın peşinde değiliz sonuçta

Öyle başladım ufak çaplı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…