- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi KahveNutella
-
kaç yıllık sevgiline bunu söylemekten çekinecek misin?
ben patır patır söylerdim. adama da yazık, takmayacağın şeyler için vakit ve para harcayıp duruyo
Haklısınız açıkça söylemezsem nasıl bilsin adam.Ben eminim gönlü kırılacak hatta "hediye sipariş gibi olmaz hevesimi kırdın" diyebilir. Umuyorum "biz milyoner değiliz kızım bunlara yetiyo gücümüz" triplerine girmezAçıkca net bana lütfen gereksiz hediyeler alma zevkime uymuyor illaki alacaksan beraber alalım
e gönlü kırılır tabi adam size kaç tane hediye almış siz artık en sonunda söylüyosunuz düşüncenizi. ne bileyim sevgiliniz sizin bu ya, uzak akrabaymış gibi hediye beğenmiş rollerine bürünmeye ne gerek var ki? en baştan dalgaya vurarak ya ben bunu takar mıyım deseydiniz keşkeHaklısınız açıkça söylemezsem nasıl bilsin adam.Ben eminim gönlü kırılacak hatta "hediye sipariş gibi olmaz hevesimi kırdın" diyebilir. Umuyorum "biz milyoner değiliz kızım bunlara yetiyo gücümüz" triplerine girmezSanırım en iyisi aldıklarından bir tanesi üstümdeyken aslında ben bu tarzı pek kullanmıyorum sen almış olmasan demek?
Yaa benimde sırf bu kelimeyi kullanmak için konu acasim geliyo.Ben sorunsal kelimesine takıldım. O ne ya
Niye triplere girsinki .sende ondan paha biçilmez hediyeler beklentin yokki madem herkesin maddi durumu belli ,hiç olmazsa işine yarayacak şeyler alsın ne o öyle işe yaramaz hediyeleri alsın ,1 de sen çok sevinmiş gibi davranmak zorunda kal . Eve getir yer kaplasın ve bi yerlerde tozlanıp birgün belkide çöpü boylayacağına açıkcası miktarı ne kadar gözünden çıkartmışsa direk sana versin sende ister harca ister birikim yap akıllıcası bu bence haksızmıyım ?Haklısınız açıkça söylemezsem nasıl bilsin adam.Ben eminim gönlü kırılacak hatta "hediye sipariş gibi olmaz hevesimi kırdın" diyebilir. Umuyorum "biz milyoner değiliz kızım bunlara yetiyo gücümüz" triplerine girmezSanırım en iyisi aldıklarından bir tanesi üstümdeyken aslında ben bu tarzı pek kullanmıyorum sen almış olmasan demek?
Ben sorunsal kelimesine takıldım. O ne ya
Yaa benimde sırf bu kelimeyi kullanmak için konu acasim geliyo.
Allah baska dert vermesin.Tek dersiniz bu olur inşallah sevsiginizden yana konu sahibi..
Dediğiniz gibi "Allah başka dert vermesin bu ne ki" türü bir sorun olduğu için öyle bir kelime seçmiştim aslındaYa ben şu sorunsal kelimesine sinir oldum genel olarak tüm gördüğüm sorunsallı konuya bakasim gelmiyor nedir bu sorunsal? Sorun desek daha iyi degil mi... cidden konu sahibi genel bir mesaj bu
Birebir para/hediye çeki olayı mantıklı ama şahsen bana pek uymaz. geri kalan kısımda size katılıyorum maddiyatın peşinde değiliz sonuçtaNiye triplere girsinki .sende ondan paha biçilmez hediyeler beklentin yokki madem herkesin maddi durumu belli ,hiç olmazsa işine yarayacak şeyler alsın ne o öyle işe yaramaz hediyeleri alsın ,1 de sen çok sevinmiş gibi davranmak zorunda kal . Eve getir yer kaplasın ve bi yerlerde tozlanıp birgün belkide çöpü boylayacağına açıkcası miktarı ne kadar gözünden çıkartmışsa direk sana versin sende ister harca ister birikim yap akıllıcası bu bence haksızmıyım ?
Öyle başladım ufak çaplıBu kadar ince düşünmeyin ya. Ben beğenmeyince "hadi değiştirelim" derim ne olacak. Sonuçta dolapta, çekmecede duracağına kullanılması daha mantıklı. Uzun süreli ilişkide çekinmemek gerek bence. Bir yerden başlayın bence "aslında çok da şeyapmamıştım ben onu, şunu da, hatta bunu da" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?