Anket Sevgiliyle anneyi ne zaman tanıştırmalı?

sevgili ve anneyi tanıştırmak?

• Ankete Katılan
    61
bence de yakalanınca herşeyi anlatmak ve tanıştırmak en iyisi.Anne onay verdigi zaman ilerisini daha iyi düşünürsünüz:)

ne zaman iliskimizi resmiyete dökmek isterse o zaman onu ailemin karsisina çikaririm..

Son düzenleme:
ilişki ciddiyse tanıştırılmalı hatta evlenmeye karar verdiğin zaman mümkünse.. her sevgiliyle tanıştırmak gereksiz bence

kesınlık kazanmıssa ılıskı tanıstırılmalı ben ılk askımla evlendım zaten ve ılk sevgılı oldugumuzda solemıstım anneme bı cıddıyetlıgı yoookkken ama cıddıyetlık kazanınca annemle tanıstırdım

mümkünse hiç tanıştırmamalı tabii biz de tanışmayalım hiç bulaştırmamalı anneleri babaları, hiç bahsedilmemeli, konuşulmamalı..
anca isteme günü tanışılsın, en iyisi, en hayırlısı, yoksa bıdıbıdılar hiç bitmez.... dağlara taşlara

Tabii ki eğer ciddiyse tanıştırılmalı. Biz 7 senedir tanışıyorduk, bir ara ayrıldık ama 1 senedir tekrar başladık. Yaklaşık 1 ay önce annesiyle tanıştım. :)

Bizimki planlı olmadı ben bir ara ameliyat olmuştum o da eve ziyarete gelmek istedi o zaman annemle tanışmışlardı. 1. yılın sonunda ben onun annesiyle tanışmıştım ondan bir kaç ay sonra da babasıyla 2. yılın sonunda o benim annemle tanıştı, 3. yılın sonunda da babamla tanıştı.

Aradığın insan oysa ciddiyse tanıştırılmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…