ben tanıştırılmasına gerek olmadığını düşünüyorum.evlenmeye karar verirsen zaten tanıştırıyorsun,erkenden yüzgöz etmenin bir anlamı yok bence.ben öyle yaptım.
bi yönden tanıştırmalı diyorum çünkü annelerin içgüdüleri herzaman doğru çıkar ama yüzgöz de olmamalı. aman ne biliyim kararsız kaldım.ben iş ciddiye binene kadar tanıştırmamıştım
Bnece tanıştırmamaları işler ciddiye binene kdar..
neden tanıştıracagımki kendini nimetten sansında tamam bu kız benim modlarına girsin..
walla son noktaya kadara tanıştırmayı düşünmüyom ..
benimki bir kere aradı telde annemle konuşmuştu beni istemiş tele annem çıkınca nasılsınız iyimisizi ben ... falan filan.. okadar.
İlişki ciddi ise tanıştırılmalı .Olmayacak ,devam etmeyecek bir birliktelik söz konusu ise tanıştırmak gereksiz.Kararımızı verdiysek , ilişki oturmuşsa yerine o zaman anne-babamızla tanıştırmalıyız.Bunun içinde çok uzun zaman geçmesi gerekli bence.İnsan ancak tanır karşısındakini her haliyle...
Tabiki ciddiyet düşünüldüğünde tanıştırılmalı.Ben şahsen istemeye geldiklerinde tanışmalarını isterdim ama maalesef bu cuma mezuniyet törenim var o zaman tanışacaklartatlicadiarzu
bana bekarken sorsalar yakalanınca doğal olarak tanıştırırsın derdim..sengözlerimebaksanab
ama kız annesiyim şimdi cevap farklı her sevgili tanıştırılmalı derim kii beğenmediğimden ayırma yollarına bakayımjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar
ailem hayatimda biri oldugunu biliyordu ama tanistirma islemi 2. senemize girmisken isler ciddilesince oldu..cok da iiii oldu bence..ailemin tanistigi ilk sevgilim oldu, boylelikle ona ne kadar deger verdigimi, sevdigimi ve ciddi oldugumuzu anladilar.. =)
Bence kesinlikle evlilik kararı almadan önce tanıştırmalıdır. Çünkü benim için ailemin görüşleri çok önemli. Evlilik kararı verdikten sonra tanıştırmanın bir anlamı kalmıyor. Öncesinden ailemin düşüncelerini almalıyım ki ona göre davranayım.
Zaten ailem de benim kimle beraber olduğumu merak edip , tanışmak istiyorlar. Kızımızı kime emanet ediyoruz bilmek isteriz diyorlar.
Evlenme kararıalmadan tanıştırılmalıdır. Yoksa iş işten geçmiş oluyor. Ailenin düşüncesi çok önemlidir o yüzden iş ciddiye binmeden tanıştırılmalıdır. Sevgilinin anneye babaya nasıl davrandığı gözlenmelidir :)