Söz Kesimi Sevgiliyken mi sözlüyken mi beklemeli

konu buradaki kızlar değil sensin...
ben sana genç kız olarak cevap yazmadım sana otuzdört yaşına merdiven dayamış bir kadın olarak cevap yazdım...
sen sormuşsun napıyım diye bende sana düşüncemi belirttim...
senin sorunun ne benim düşüncemi haksız çıkarmak mı yoksa kendi sorununa çözüm bulmak mı?
ben avantajı dezavantajı düşünemiyorum diye cevap yazmışsın kusura bakma ama konuyu açarken de sen sormuşsun
"bizim için avantajı dezavantajı ne olur inanın içinden çıkamıyoruz" diye...
o zaman nasıl biliyorsan öyle yap denir sana ne denir ki......

sevgiliyken bekle bence..
sözlüyken beklersen milletin sorusu baskısı gınaa getirirr insana

Bizim iliskimiz 6 yıllık oldu.
Gecen gün babama söylendi, daha öncesi bilmiyordu babam ve flörte sıcak bakan bir adam degildir kendisi, bu yüzden söyleyemiyordum evlenmeyi henüz düsünmüyorum 2 yıl falan sonra ancak hazır oluruz ikimizde. Benim annem rahmetli oldu. Teyzemler; baban artık hem anne hemde baba onunda bilmesi lazım dediler ve pat diye söylediler.

Bir yandan üzerimden 6 yılın stresi kalktı, bir yandan da annemin de yokluguyla kafam corba gibi oldu. Suan babam erkek arkadasımın ailesini arastırıyor.. Erkek arkadasım bulutlarda geziyor bense aptal gibiyim..
Ne olacak? Nasıl olacak? Bir yanda babam, kardeslerim bir yanda sevdigim.. :44:

pesss...
anlamak istediği gibi anlamak tam olarak bu.

pesss...
anlamak istediği gibi anlamak tam olarak bu.

Bence icinizden ne geliyorsa onu yapın, flört etmenize karsı cıkmayan bir ailen varsa bu sekilde yürütmek rahat olur ama babanız ve anneniz bu durumdan rahatsız olabilecek kisilerse ki cevre de önemli, o zaman yüzük takılabilir..

cevabınız için teşekkür ederim. evet ailem karşı çıkmıyor o yönden çok rahatım fakat dedikodusu çok olan bir semtte oturuyorum. erkek arkadaşım sokağın başında bırakır beni genelde arabadan indiğimi gören komşu ileri geri konuşur ailemin yanında bizimkiler cevabını o an versede babam pek kaldıramaz söylenenleri o yüzden babam istiyor en azından bir yüzük takılmasını kolay değil çünkü kız babası.

Ha bak baban istiyorsa durum degisir.
Madem babanızın ici o sekilde rahat edecek, yüzük takın o zaman..

Son düzenleme:

İşletmeyi ne zaman bitireceği ne malum? bildiğim kadarıyla önce 4 ders falan hazırlık veriliyor ve 3 den öyle başlıyorsun 4-5 senede bitiren çok duydum buna güvenip askerliği beklemekte ayrı sorun yani inşallah çabuk bitirir. Ben olsan bekler ve zamanla görürdüm askerliği evlendikten sonramı? yapacak.

aslında ihtimaller çok fazla bu yazdıklarım bir kısmı. zaten hangi ihtimalle yola çıkacağımız belli olduğunda adımları da ona göre atacağız.
askerliği evlendikten sonra yapmayacak bu planla yola çıkarsak eğer nişanlıyken yapacak.
bu konuyu açtığımda beklediği bir iş vardı o iş için %80 olacak deniyordu çok umutluyduk ama olmadı. o yüzden şimdi gündemimizde hemen en kısa zamanda 15 ay gitmesi de söz konusu. eğer şimdi gidip 15 ay yaparsa gitmeden önce söz/nişan yapılmayacak. birlikte o sorumluluğu kaldırırız ama 15 ay gibi uzun bir süre her ikimizi de yıpratır.
ikimizinde kafası karışık. insan bilemiyor hangisi hakkında daha hayırlıdır diye. Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın bize...

Allah evlenmeye ve ev almaya niyetlenene hep yardım eder o işin olmaması hayırlısıymış demekki askere gitmesi daha hayırlı hiç olmazsa o çıkar aradan ve askerden geldikten sonra iş bulur işlerinizi yola koyar söz nişan düğün ardı ardına gelir.

bizde öyle diyoruz hayırlısı buymuş. hem her şerde vardır bir hayır. Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…