Buradaki sevgilisi olan tüm kızlara sorsak bir çoğu sözlenmek,nişanlanmak ister. Bende öyleyim avantajı dezavantajı düşünemiyorum çünkü tozpembe bakıp sadece istiyorum diyorum. O yüzden bana istiyorsan olsun demeyin lütfen :) Evet istiyorum ama sonrasını mantıklı olarak düşünemiyorum o yüzden yardım istiyorum sizden :)
konu buradaki kızlar değil sensin...
ben sana genç kız olarak cevap yazmadım sana otuzdört yaşına merdiven dayamış bir kadın olarak cevap yazdım...
sen sormuşsun napıyım diye bende sana düşüncemi belirttim...
senin sorunun ne benim düşüncemi haksız çıkarmak mı yoksa kendi sorununa çözüm bulmak mı?
ben avantajı dezavantajı düşünemiyorum diye cevap yazmışsın kusura bakma ama konuyu açarken de sen sormuşsun
"bizim için avantajı dezavantajı ne olur inanın içinden çıkamıyoruz" diye...
o zaman nasıl biliyorsan öyle yap denir sana ne denir ki......
pesss...
anlamak istediği gibi anlamak tam olarak bu.
Bence icinizden ne geliyorsa onu yapın, flört etmenize karsı cıkmayan bir ailen varsa bu sekilde yürütmek rahat olur ama babanız ve anneniz bu durumdan rahatsız olabilecek kisilerse ki cevre de önemli, o zaman yüzük takılabilir..
cevabınız için teşekkür ederim. evet ailem karşı çıkmıyor o yönden çok rahatım fakat dedikodusu çok olan bir semtte oturuyorum. erkek arkadaşım sokağın başında bırakır beni genelde arabadan indiğimi gören komşu ileri geri konuşur ailemin yanında bizimkiler cevabını o an versede babam pek kaldıramaz söylenenleri o yüzden babam istiyor en azından bir yüzük takılmasını kolay değil çünkü kız babası.
Ha bak baban istiyorsa durum degisir.
Madem babanızın ici o sekilde rahat edecek, yüzük takın o zaman..
bir kaç engelimiz var sevgilimle maddi açıdan :) onları bir aşalım da bakalım 2-3 aya kısmet :))[/QUO
ben seni çok iyi anlıyorum tatlım :)
genel olarak nişanlandıktan sonra evlilik ne zaman baskısı olacak demişler ama sevgiliykende ne zaman söz nişan baskısı oluyor aynısı bende mevcut :)
bizimde düğün için 2 sene gibi bi süremiz var ama bende yaza doğru söz,nişan yapmayı düşünüyorum.
en azından adı konup gezmek farklı :) bence sizde biraz bekleyip yaza doğru yapabilirsiniz.
bir kaç engelimiz var sevgilimle maddi açıdan :) onları bir aşalım da bakalım 2-3 aya kısmet :))[/QUO
ben seni çok iyi anlıyorum tatlım :)
genel olarak nişanlandıktan sonra evlilik ne zaman baskısı olacak demişler ama sevgiliykende ne zaman söz nişan baskısı oluyor aynısı bende mevcut :)
bizimde düğün için 2 sene gibi bi süremiz var ama bende yaza doğru söz,nişan yapmayı düşünüyorum.
en azından adı konup gezmek farklı :) bence sizde biraz bekleyip yaza doğru yapabilirsiniz.
aynı durumda olup aynı yönden bakabilen birine denk gelmek güzel :))
ayynen öyle şuan da bana soruyorlar zaten düğün ne zaman diye çünkü artık çevremdeki herkes biliyor onu
bizimde 2,5 sene var herşey yolunda giderse. bakalım söz yapmaya karar verelimde artık kışa mı olur yazamı onu düşünmek kolay :)
mutluluklar dilerim size... :)
ayynen öyle şuan da bana soruyorlar zaten düğün ne zaman diye çünkü artık çevremdeki herkes biliyor onu
bizimde 2,5 sene var herşey yolunda giderse. bakalım söz yapmaya karar verelimde artık kışa mı olur yazamı onu düşünmek kolay :)
merhaba canım bende seninle hemen hemen aynı durumdayım 6 yıllık ilişkim var bizde artık söz düşünüyoruz bayramda ailesiyle görüşmeye gittim artık söz yapalım dediler annemlere iöyledim şubat gibi müsat olurlar ancak bizim düğün 2014 olucak allah izin verirse 2013 şubatta söz 2013 ağustos eylül gibi de nişan 214 ağustos ta düğün bilmiyorum mantıklı mı olucak benimde aklımda soru işaretleri var hakkımızda hayırlısı artık :) sen kimsenin sözüne bakma ailen anlayışlıysa bu konuda destek oluyorlarsa bir yüzük takın derim :) sonuçta herşey kısmet evli olupta ayrılan var iş ayrılmaya gelicekse ne olacağı belli olmaz ki :)
teşekkür ederim canım sizede :)
merhaba canım bende seninle hemen hemen aynı durumdayım 6 yıllık ilişkim var bizde artık söz düşünüyoruz bayramda ailesiyle görüşmeye gittim artık söz yapalım dediler annemlere iöyledim şubat gibi müsat olurlar ancak bizim düğün 2014 olucak allah izin verirse 2013 şubatta söz 2013 ağustos eylül gibi de nişan 214 ağustos ta düğün bilmiyorum mantıklı mı olucak benimde aklımda soru işaretleri var hakkımızda hayırlısı artık :) sen kimsenin sözüne bakma ailen anlayışlıysa bu konuda destek oluyorlarsa bir yüzük takın derim :) sonuçta herşey kısmet evli olupta ayrılan var iş ayrılmaya gelicekse ne olacağı belli olmaz ki :)
peki canım senin yaşın kaç ve askerlik durumu falan var mı ?
21 yaşındayım canım benim erkek arkadaşım kısa dönem askerlik yapıcak inşallah iktisat mezunu sanırım kısa dönem çıkar bu aralıkta gitmeyi düşünüyordu ama güzel bir iş çıktı ordan haber bekliyor eğer askere giderse bu işi kaçırdım diye pişman olurum dedi askerliği ertelemeyi düşünüyoruz belli olmaz belki de bu nisanda bile gider iş olmazsa erkek arkadaşım 23 yaşında evlenene kadar 25 olucak bende 23 :):)peki canım senin yaşın kaç ve askerlik durumu falan var mı ?
21 yaşındayım canım benim erkek arkadaşım kısa dönem askerlik yapıcak inşallah iktisat mezunu sanırım kısa dönem çıkar bu aralıkta gitmeyi düşünüyordu ama güzel bir iş çıktı ordan haber bekliyor eğer askere giderse bu işi kaçırdım diye pişman olurum dedi askerliği ertelemeyi düşünüyoruz belli olmaz belki de bu nisanda bile gider iş olmazsa erkek arkadaşım 23 yaşında evlenene kadar 25 olucak bende 23 :):)
oh oh süper :) biz ikimizde 23 yaşındayız
6 yılda nasıl geçirdiniz zamanınızı
kavgalarınız oldumu canım
uzun bi zaman çünkü :)
Merhabalar,
Sevdiceğimle yine bir ayrıma düştük yardımınıza ihtiyacım var :)
Sevgilimin okulu bitti açıktan 3. sınıf işletmeye başladı (askerliği kısa dönem yapabilmek için) kasımın 1'inde de işe başlıyor hayırlısıyla. şimdi önümüzdeki okul ve iş engellerini kaldırdık geriye bir tek askerlik kaldı. en kötü ihtimal 2014 aralıkta askere gitse 2015 haziran ya da bir kaç ay sonrasında evlenmeyi planlıyoruz.
Şimdi benim sıkıntım burada başlıyor. Kesin bir karar verip ya aralık ayında aileleri tanıştırıcaz ya da bu işleri uzun bir süreliğine rafa kaldırıcaz. Ocak'13 gibi sözlenirsek Eylül'13 gibi nişan yapmayı Haziran'15 e kadar nişanlık kalmayı planlıyoruz.
Sizce 2,5 sene önceden bu işlere kalkışıp aileleri tanıştırmak mantıklı mı yoksa 2014e kadar beklemeli mi?
Bizim için avantajı dezavantajı ne olur inanın içinden çıkamıyoruz. Ailelerde söze ılımlı bakıyor. Karşı gelen yanlış olduğunu düşünen yok. 3,5-4 senedir birlikteyiz artık birşeyler olsun istiyoruz ama ya umduğumuz gibi olmazda büyü bozulur diye çok korkuyoruz.
Bu arada ikimizinde yaşı 23.
Sizce ne yapmalı sevgili ablalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım :)))
Yardımcı olan herkese teşekkürler şimdiden
İşletmeyi ne zaman bitireceği ne malum? bildiğim kadarıyla önce 4 ders falan hazırlık veriliyor ve 3 den öyle başlıyorsun 4-5 senede bitiren çok duydum buna güvenip askerliği beklemekte ayrı sorun yani inşallah çabuk bitirir. Ben olsan bekler ve zamanla görürdüm askerliği evlendikten sonramı? yapacak.
olmaz mı canım kavgatuzu biberi aşkın :) biz çocuktuk resmen başlarken ilişkimiz bu zamana kadar getirebildik allaha şükür kolay olmadı elbette çaba gerekiyor hep birlikte olabilmek için aynı üniversiteleri kazandık o mezun oldu ben türkçe öğretmenliği okuyorum 3. sınıftayım benim atanma durumlarımda var ama onu beklemek istemiyoruz bende bir an önce atanmak için uğraşacağım kısmet artık aileler soruyor bizde ne zaman söz diye sürekli akrabalarım filanda biliyor bakalım artık inşallah mutlu oluruzda ne kadar sözlü kaldığımız çokta önemli değil sürelere takılmamak gerekoh oh süper :) biz ikimizde 23 yaşındayız
6 yılda nasıl geçirdiniz zamanınızı
kavgalarınız oldumu canım
uzun bi zaman çünkü :)
Allah evlenmeye ve ev almaya niyetlenene hep yardım eder o işin olmaması hayırlısıymış demekki askere gitmesi daha hayırlı hiç olmazsa o çıkar aradan ve askerden geldikten sonra iş bulur işlerinizi yola koyar söz nişan düğün ardı ardına gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?