Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ilişkimi bitirirdim karşımdaki kişiye bunu yapmak istemezdim.
kım benı daha cok hak edıyorsa ona gıderımkım benı mutlu edecekse.. kımın yanında mutluysam.. egoıst demeyın sımdı..cünkü eger kendım mutluysam karsımdakını mutlu edebılırım degılmı
![]()
bu duruma tek soyliycem sey
Asik oldu adama gitsin,YASANMAMIS PISMANLIKLAR ASLA unutulmaz !!! keskelerle bi hayat gecirmek istemiyorsa bence ona gitmeli diyorum
asık oldugu adam da evlı ve her seferınde agladıklarını soyluyor msnde.. keşkelerle dolu bı hayat zaten.. evlı ve bı kızı olmasa.. en azından ben bekar olsaydım dıyomus 1 dk durmaz alırdım seni... ama cok asık kuznım bellı halınden acayıp bı hale burunmus saskınlıkla ızlıyorum bu durumunu.. bugn maıl atıp gorusmeyelım demıs ama cvp gelmemıs daha bakalım sonuc ne olacak hayırlısı olsun ıns...
ilginç bi konu.. kuzenım sımdı bu durumda.. evlıyken nette tanıstıgı bırıne asık oldu.. ne esınden vazgecebılıyo ne de sevdıgı adamdn .. ustelık adam da evlıyapma etme desem de gonul ferman dınlemıyo dıyo.. o adama cok guvenıyo.. nasıl guvenmeyım benı 1 kez bıle gormeyecegını bıle bıle askını ıtıraf edıyo esımdn daha cok ılgılenıyo dıyo.. karmasık aslında ama.. her 2 taraf da esını severken bu durumdalar.. ne dıyecegımı bılemıyorum kendımı o duruma sokuyorum.. çıkamazdm ısın ıcınden.. en mantıklısı sanırım sevdıgı adamdn 1 kerede kopmak ne kadar acı ceksede.. eslerıne duydukları sevgı baglılık sucluluk duygusu baska ama ben ona o bana asık dıyo.. ne tuhaf nasıl olur boyle yaaa..ne yapmalı sızce kızlar ne akıl vereyım?(şimdiden diyim kuzenımın adıyla kendı durumumu falan yazmadm oyle dusunenler cıkacaktır mutlaka ben esıme asıgım ve askerde)