sevgiliyken - evliyken - nisanliyken / baskasina ASIK olsaniz

_NiLy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
238
1
26
İngiltere
baska bi erkege asik olsaniz napardiniz... evli veya nisanliysaniz var ama bi baskasindan hoslaniyorsunuz ne yapardiniz ? veya hic basiniza geldimi gelse ne yapardiniz KIZLAR

ayrilirdim yeterince sevmedigimi düsünürdüm sevgilimi veya nisanlimi bence bu da bir aldatma sayilir

sevgiliyken nişanlıyken neyse de (ki bu durumda bile ah alan insanların mutlu olmadıklarını görüyoruz) evliyken başkasına aşık olan insan ne yapacak, tabii ki de aşık olduğu o insandan tamamen uzaklaşacak, karşılaşmayacak
al yazmalım filminde aşk değil emeğin kazanması gerektiğini gördük

ya ayrılır o insanla olurum yada asık oldugum kisiyle karsılasmamaya calısır dialog kurmazdım..

kendimi ve ilişkimi sorgulardım.
ben neden başka birini düşünebiliyorum? eksik olan ne?
ilişkimden emin olmaya çalışırdım.

Bu durumda aşık olunan kişiden uzaklaşmak çare değil,bu defa da başka biri çıkar ona aşık olabilirsiniz,en iyisi birlikte olunan kişiden ayrılmak..

kım benı daha cok hak edıyorsa ona gıderım :24: kım benı mutlu edecekse.. kımın yanında mutluysam.. egoıst demeyın sımdı..cünkü eger kendım mutluysam karsımdakını mutlu edebılırım degılmı :12:

Ayrıldım. Ayrıldıktan aylar sonra hoşlandığım kişiyle uyumlu karakterde olmadığımızı anladım. Ama zerre pişman olmadım. Bana da böylesi yapılsın isterdim. Daha şerefli.

kendi adıma evliyken böyle birşeyi düşünemeyecek kadar gururluyumdur karakteri sağlam bir insan evliyken başkasına o gözle bakmaz.bakıyorsa da ilişkisini bitirmeli bence:31:

ilginç bi konu.. kuzenım sımdı bu durumda.. evlıyken nette tanıstıgı bırıne asık oldu.. ne esınden vazgecebılıyo ne de sevdıgı adamdn .. ustelık adam da evlı:( yapma etme desem de gonul ferman dınlemıyo dıyo.. o adama cok guvenıyo.. nasıl guvenmeyım benı 1 kez bıle gormeyecegını bıle bıle askını ıtıraf edıyo esımdn daha cok ılgılenıyo dıyo.. karmasık aslında ama.. her 2 taraf da esını severken bu durumdalar.. ne dıyecegımı bılemıyorum kendımı o duruma sokuyorum.. çıkamazdm ısın ıcınden.. en mantıklısı sanırım sevdıgı adamdn 1 kerede kopmak ne kadar acı ceksede.. eslerıne duydukları sevgı baglılık sucluluk duygusu baska ama ben ona o bana asık dıyo.. ne tuhaf nasıl olur boyle yaaa..ne yapmalı sızce kızlar ne akıl vereyım?(şimdiden diyim kuzenımın adıyla kendı durumumu falan yazmadm oyle dusunenler cıkacaktır mutlaka ben esıme asıgım ve askerde)

bu duruma tek soyliycem sey
Asik oldu adama gitsin,YASANMAMIS PISMANLIKLAR ASLA unutulmaz !!! keskelerle bi hayat gecirmek istemiyorsa bence ona gitmeli diyorum

bu duruma tek soyliycem sey
Asik oldu adama gitsin,YASANMAMIS PISMANLIKLAR ASLA unutulmaz !!! keskelerle bi hayat gecirmek istemiyorsa bence ona gitmeli diyorum

asık oldugu adam da evlı ve her seferınde agladıklarını soyluyor msnde.. keşkelerle dolu bı hayat zaten.. evlı ve bı kızı olmasa.. en azından ben bekar olsaydım dıyomus 1 dk durmaz alırdım seni... ama cok asık kuznım bellı halınden acayıp bı hale burunmus saskınlıkla ızlıyorum bu durumunu.. bugn maıl atıp gorusmeyelım demıs ama cvp gelmemıs daha bakalım sonuc ne olacak hayırlısı olsun ıns...

asık oldugu adam da evlı ve her seferınde agladıklarını soyluyor msnde.. keşkelerle dolu bı hayat zaten.. evlı ve bı kızı olmasa.. en azından ben bekar olsaydım dıyomus 1 dk durmaz alırdım seni... ama cok asık kuznım bellı halınden acayıp bı hale burunmus saskınlıkla ızlıyorum bu durumunu.. bugn maıl atıp gorusmeyelım demıs ama cvp gelmemıs daha bakalım sonuc ne olacak hayırlısı olsun ıns...

insallah cnm....
ama bosanabilirler ki hayata bosanan ilk kisi deiller ki :38:

ilginç bi konu.. kuzenım sımdı bu durumda.. evlıyken nette tanıstıgı bırıne asık oldu.. ne esınden vazgecebılıyo ne de sevdıgı adamdn .. ustelık adam da evlı:( yapma etme desem de gonul ferman dınlemıyo dıyo.. o adama cok guvenıyo.. nasıl guvenmeyım benı 1 kez bıle gormeyecegını bıle bıle askını ıtıraf edıyo esımdn daha cok ılgılenıyo dıyo.. karmasık aslında ama.. her 2 taraf da esını severken bu durumdalar.. ne dıyecegımı bılemıyorum kendımı o duruma sokuyorum.. çıkamazdm ısın ıcınden.. en mantıklısı sanırım sevdıgı adamdn 1 kerede kopmak ne kadar acı ceksede.. eslerıne duydukları sevgı baglılık sucluluk duygusu baska ama ben ona o bana asık dıyo.. ne tuhaf nasıl olur boyle yaaa..ne yapmalı sızce kızlar ne akıl vereyım?(şimdiden diyim kuzenımın adıyla kendı durumumu falan yazmadm oyle dusunenler cıkacaktır mutlaka ben esıme asıgım ve askerde)

walla noluyorsa olsun sonunda kadına oluyor..iyi düşünsün bu durum böle gitmez eğer ayrılmadan eşi öğrenirse daha sarma sarar işler.. benim eltimin komsusu böleydi nette tanışmış biriyle adamda evli kadında kadının 2 çocuğu var..eşinin ilgisizliğini bahane ederek ayrıldı ve o adamla gecen evlenmişler..2 cocuğunuda kocası aldı anlayacağınız terketti çocuklarınıda..nasıl mutlu olacağını düşünüyor anlam veremiyorum..

Back
X