sevgiliye güzel söz söyleyemeyen tek ben miyim:)

toka

iddiacı :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
51
0
86
42
Diğer
arkadaslar ya walla bu sorun heralde tek bende vardır. ben hiç canım cicim aşkımlı konuşamam. resmen bi bayana göre bu konuda "odun"um:)

karsı taraf da ister istemez bi beklenti oluşuyo.yani önce o diyo bakıyo benden gelmeyince artık o da demiyo. demeyince bana noluyosa bi de bozuluyorum:)

yani diyemiyorum degil Agızla söylemek, mesajla bile yazamam ya. sevgimi de belli edemem zaten. genelde gıcık gıcık dalga gecerim:P

ne olcak bu benim halim bilmem kaydirigubbakcemile3

tek sen dğilsin aynı sorun bendede var. ben mesajda falan yazıyomda gel gelelim yüzüne derken ki diyemiyorum. kırk yılın başı söylerim ondada ağzına yakışmaz sanki yapmacık söylenmiş gibi hissederim.

yA BEN hiç mesaj falan hak getire:) 2.5 sene cıktıgım kişiye bi kere canım demedim:) düsün sen artık gerisini.
ondan cok uzun zaman sonra baskası var şimdi 3 aylık. o da önceden arkadasımdı 3 senelik.şimdi birlikteyiz :) ona da kanki diyorum:P:P

utangaçlık var sizde anlaşılan...evlenince söylersiniz merak etmeyin...kaydirigubbakcemile3

ama ister istemez bi güzel söz duymak ister kişi sevdiğinden. bazen bizimki patlıyo kurtarıyom durumu kedi gibi sırnaşarak. ama lafa gelince yine tık yok:)
kurtulmak lazım aslında bundan iyi bişey değil.

Yüreğiniz duyuruyorsa,gözleriniz haykırıyorsa bu sevdayı,diliniz söylemese de olur ..
Her kişi söyleyemez,yapmacık gelir ve bence hakiki sevgiler de bu şart değil,bir bakış bir dokunuş yeter..
güzel sözler süsüdür ilişkinin olsa daha bir renklenir tabi.

Son düzenleme:
herkesın sevgısını ıfade seklı farklıdır.kımse kımseyı bu konuda neden sen boylesın dıye yargılamamalı bence.kımı sureklı bunu dıle getırır.kımı yaptıgı davranıslarla hareketlerıyle bellı eder.ama bu bahsettıgın degısebılır.yanı kendını degıstırebılırsın bu konuda.meseela oncelerı esımle sevgılıyken oda oyleydı.ama su an benden daha cok dıle getırır sevdıgını,sonra o canımlı cıcımlerı dAHa cok kullanır.takma yanı oyuzden en ıyı en guzel en anlamlı ıfade seklın sana gore neyse onu yapmaya devam et.

zor olmalı canım ya bende söylerim hatta hiç susmamkaydirigubbakcemile3

yavaş yavaş aşarsın sende:ecrin_bebek:

ben de çok söyleyemem eşime
söyleyeni yapmacık bulmam ama sanki bana yakışmıyor pek
aramızda hiç sorun olmadı bu
herkesin sevgi dili farklı oluyor

aynen bende biraz odunum ama okadar fazla diil ama her seferinde sewgini bana belli etmiosun bana çok düz konuşuosun sanki karşında normal arkadaşın varmış gibi konuşuyosun die kaç kere benle kavga etti bu yüzden kaydirigubbakcemile4

sadece sen değilsin bende öyleyim...
arada oy benim tatlı sevgilim yaa falan diyorum yanaklarını öperken ama arkadaşlarım telefonda vs. konusurken askım ne zaman buluscaz vs. gibi konusuyolar ve cok rahatlar.Bu acaba daha önceki ilişkilerinde edindikleri tecrubeden kaynaklanıyor olabilirmi cünkü benim cıktıgım ilk svglim kendisi ve arada sırada aşkım dediğim oldu oda sarılırken belki kendisi hatrlamıyordur bile okadar zman gecti...

valla kızlar aynı sorun bende de vardı tabi sebebi utangaçlık:)

sonra zorladım kendimi, bir söyledim tabi canımla başladım- en zararsız kelime- sonra arkası "seni seviyorum"la geldi. söylemek çok zordu, bir çırpıda söyledim sonra arkası geldi.

insan kendini zorlamayınca olmuyor. şimdi adını da söylerim birtanem de derim rahat rahat:21:

ya ben yüzüne çok rahat seni seviyorum diyorum canım kelimesi bana sıradan geliyor normalde lafın arasında söylediğim zamanlar oluyor ama ben daha özel kelimeleri söylemek isterdim aşkım,sevgilim,hayatım vs olabilir birtanem ve bebeğim kelimesini erkeklere daha fazla yakıştırıyorum ben.Aşkım diyebilmek için sinirlenmemi beklicem bi çırpıda çıkar ağzımdan :D

Aslında bende çok utangacım ama sevgilime karşı baya bi farklıyım nedense :)
Herkesten utanırım sevgilim hariç.
Kendimede şaşırıyorum bazen onun yanında rahat oluşuma :)

Ben ben bende varım :27:

Sanırım bu konunun muzdaribi çok

Diyorum yine şöyle böyle ama bana aşkım kelimesi çok yapmacık gelir
:37:

arkadaslar ya walla bu sorun heralde tek bende vardır. ben hiç canım cicim aşkımlı konuşamam. resmen bi bayana göre bu konuda "odun"um:)

karsı taraf da ister istemez bi beklenti oluşuyo.yani önce o diyo bakıyo benden gelmeyince artık o da demiyo. demeyince bana noluyosa bi de bozuluyorum:)

yani diyemiyorum degil Agızla söylemek, mesajla bile yazamam ya. sevgimi de belli edemem zaten. genelde gıcık gıcık dalga gecerim:P

ne olcak bu benim halim bilmem kaydirigubbakcemile3

yalnız değilsin :) ben de sevmem bıcır bıcır aşk böcüğü kıvamında olmayı ilşkiyi göz önünde yaşamayı da sevmem herkesn parmkla göstermesne gerek yok . Çok muhabbet tez ayrılık getirir bunu bilir bunu söylerim :D

ben seni seviyorum falan derim fakat aşkım bitanem asla diyemiyorum nedense ya ismi ile hitap ediyorum sürekli. ama o bana der, o dediği içinde benden bekliyor haliyle :/

ne yapacauk biz ya :D benim gibi olan sizlerde varmışsınızz ya aslında evde fotoğraflarına bakarken oy aşkım benim ya falan diyorum kendi kendime ama tek başımayken ne onun karşısında nede arkadaşlarımın yanında aşkım gelcek yada aşkımn fotosuna bakın falan diyemiyorum ne bilim çok garip :D:D:D:

Eğer patates güzel bir iltifatsa ya da küçük kurbağam ben iyi bir iltifatçıyım sevgimi de mükemmel belli ederim yanak ısırarak filan :27:
Allah'ım nedir bu vahşilik bilmem ki :27:

Back
X