- 6 Mayıs 2015
- 13
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi burcudemirci99
Niye kuranda yokmu muska büyü açta bir okumuska mı yaptıracakmış bu arkadaş ben anlamadım?
arkadaşım buraya üye olup konu açıp birşeyler yazabiliyorsan kafan azcıkda olsa çalışıyordur.
internete girmişken kuranıkerimde muska varmıymış senin gibilere ne deniyor neler yaşıyor
belki bu yaptıkların yüzünden gelmiyordur çocuk sana
allah akıl versin
bu ne yav ne hocası ne hacısı ne damlasıArkadaşlar benim uzun süreli bir ilişkim vardı sürekli git geller oluyordu bir hocayla çalıştım fakat kısa süreli oldu , önerebileceğiniz biri var mı acaba? Sevdiğini söylüyor geri dönmüyor :/ ne yapmamız lazım bir arkadaşım damla diye birini önerdi sanırım ankaradaymış çalışan oldumu hiç bilgisi olan varmı?
Ciddi cevaplar bekliyorum arkadaşım. Lütfen dalga geçmezsen sevinirim psikolojik olarak iyi değilim zaten.medyum memiş i öneririm!!!
hasta mısın ya?Niye kuranda yokmu muska büyü açta bir oku
Niye kuranda yokmu muska büyü açta bir oku
Konuşmana dikkat et akılsız olan sensin beyinsiz!hasta mısın ya?
büyü muska varsa allah neden bana dua edin diyor akılsız
hoca mı? ne hocası? ne için? hiçbişe anlamadımArkadaşlar benim uzun süreli bir ilişkim vardı sürekli git geller oluyordu bir hocayla çalıştım fakat kısa süreli oldu , önerebileceğiniz biri var mı acaba? Sevdiğini söylüyor geri dönmüyor :/ ne yapmamız lazım bir arkadaşım damla diye birini önerdi sanırım ankaradaymış çalışan oldumu hiç bilgisi olan varmı?
Arkadaşlar benim uzun süreli bir ilişkim vardı sürekli git geller oluyordu bir hocayla çalıştım fakat kısa süreli oldu , önerebileceğiniz biri var mı acaba? Sevdiğini söylüyor geri dönmüyor :/ ne yapmamız lazım bir arkadaşım damla diye birini önerdi sanırım ankaradaymış çalışan oldumu hiç bilgisi olan varmı?