Sevgilisinin herşeyine karışan ama seninle evlenmeyi duşunmuyorum diyen erkeğin sorunu ya da amaci ?

3 yillik iliskiden sonra seninle evlenmeyi dusunmuyorum diyen adam seni baskasinin karisi yapmayi baska adamin cocuklarinin anasi yapmayi umursamayan, hayatindan bir anda silip atacagi bir role koymus adamdir. O adamla senin ne isin var bacim?

Ortada evlilik düşüncesi olmadığı halde size çok karışıyorsa iki seçenek var;
1-İlişki (cinsel) varsa ondan yararlanmak istiyordur
2-Size ulaşamayacağını kafasında kurmuş yani bu aileden dolayı da olabilir ama sizden de vazgeçemiyordur. (Giyimime çok karışır mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadığını söyler)

Evlenmeyi düşünmüyorsa uzak durun bence.Yıpranan,üzülen siz olursunuz.
Tesekkur ederim desteginiz icin bazi yorumlara uzuluyorum cunku cok keskin oluyo ama yas ilerledikce hayatta zor yakalanan seylerin kiymetini bilmesi gerektigini ogreniyor insan oyle hemen kestirip atamiyorsunuz ayrilmak marifet degil ben bunu zamaninda cok keskin bir sekilde yaptim ve o kadar yakarisa ragmen donmedim ve sonrasinda pisman oldum cunku cozumun bu olmadigini gordum.birde aramizdaki 3.yas fark olayi var ben ondan daha olgunum. Ben elimden geleni yaptiktan sonra vazgecme yoluna girmek istiyorum

Seviyo da farkinda degil seni elinin altinda goruyo daha iyisini bulana kadar en iyisi sensin o yuzden kaybetme korkusu yok. Bi kere ayril ama gercekten ayrilsigini hissettir benle evlenmek istemeyen adamlanisim olmaz de sil yazdiklsrina da cevap verme sonra sana doncek bak hemen yarin nikahi basalim diycek. Dedigim cikmazsa gel beni vur

Seviyo da farkinda degil seni elinin altinda goruyo daha iyisini bulana kadar en iyisi sensin o yuzden kaybetme korkusu yok. Bi kere ayril ama gercekten ayrilsigini hissettir benle evlenmek istemeyen adamlanisim olmaz de sil yazdiklsrina da cevap verme sonra sana doncek bak hemen yarin nikahi basalim diycek. Dedigim cikmazsa gel beni vur
Yorumun beni umitlendirdi umarim dedigin gibidir su huysuz herif beni canimdan bezdirdi pattescim

Bu kişinin bir düşüncesi olamaz, bu kişi afedersiniz de manyaktır sevmediği insanı yanında tutuyorsa. Sevmediği diyorum çünkü sevgi olsa sizinle bu aşkı evliliğe taşımak için elinden geleni yapardı. Sizden sıkıldığını ve sadece alışkanlıktan devam ettiğini düşüyorum. Seviyorsanız, aşkınızı kalbinize gömün ve sizi sevmeyen, sizinle ciddi düşünmeyen insan ile gençliğinizi heba etmeyin.

Yorumun beni umitlendirdi umarim dedigin gibidir su huysuz herif beni canimdan bezdirdi pattescim
Valla bak. Desigim cijmazsa gel yuzume tukur. O kadsr da eminim yani. Sen onu birak. Basya aman beni birakamaz zaten diycek. Bakicak ne arayan var ne mesaj atan. Bi afalliycak noluyo ya diycek. Hala icinde bi umit nasil olsa ayrilamaz diye. Bakicak hala sende tık yok. Erkeklige laf ettirmemek icin sacmaliycak once. Sonra bakicak senden yine cevap bi adim yok. Sonra sana ben seni cok seviyormusum bunu simdi anliyorum. Daha onceki ayrilislarimizda hep yanimda oldugunu hissettim ama bu baskaydi. Seni kaybetmek istemiyorum. Falan diyip yalvaricak. Tabiki yine cevap vermiyceksin. Yardiricak o gel barisalim uc yil emek verdik sen beni sevmiyo musjn benim kafam karisikti evlenmeyi dusunmuuorum dedim dlama senden basjasiyla evlenemem suan evlenelim de hic dusunmeden nikahi basarim gibi seyler soyliycek. Bence bi dene. Yoksa suan sen onun icin basit bi kizsin tatlim. Zor oldugunu hissettir. Surundur kisacasi. Bunlar bu dilden anliyo cunku

Benimde bir arkadaşım buna benzer bişe yaşadı. İlk başta evliliği düşünüyorlardı, zamana ihtiyacımız var diyorlardı, planlar yapıyorlardı şurda yaşayalım burda oturalım filan diye.. Sonra adam bi ailesinin yanına tatile gitti iki haftalığına.. Sonrasında ben evliliği düşünmüyorumla başladı zamanla seninle düşünmüyoruma kadar geldi. Arkadaşımda evlilikten korktuğu için böyle söylediğini düşünüp kendini teselli ediyor ve onun evliliğe daha sıcak bakmasını sağlamaya çalışıyordu.. Sonra ne oldu biliyormusun?? Arkadaşım aldatıldığını öğrendi.. Aileyle gidilen o iki haftalık tatilde biriyle tanışılmış, sonra onunla msjlaşmalar başlamış ve telefonda konuşuyorlarmış. Farklı şehirdeydiler.. Çok zor geçen ayrılık sürecinden 1 ay sonra diğer kızla nişanlandılar. 2 hafta tatilde görülmüş ve ondan sonra sadece telefonda konuşulmuş birini tercih etti adam.. Benim arkadaşımsa ona 2 senesini vermişti. O gitti 6 aylık kızla nişanlandı... Evlenmeyi düşünmüyordu yani... Fırsat verme arkadaşım sende.. Çıkar onu hayatından... Evlenmeyi düşünmüyorsa ayrılırsın, oyuncak mısın???

Benimde dusundugum bu aslinda cunku insan hayatindaki kisiyi az cok tanir huyunu suyunu bilir. Hayatimda mudahale ettigi etmek istedigi seyleri gozden gecirip olumlu olanlarini uygulamaya calismayi dusunuyorum.bunu kendim icin yapmaliyim yoksa pismanlik hissederim. Fikirleriniz icin cok tesekkur ederim. Bu arada yasinizi ogrenebilirmiyim
25 yasindayim canm 2 senelik evliyim. Deger veriyorsan ve eger verdigin degeri hakettigini dusunuyorsan elinden geleni yap. Ama karsindakinin sevgisi ve saygisi onemli evlilik baska bir dunya. Hakkinizda hayirlisi olsun

Sevgilisine herseyi yasaklayan ama evlenmeyi düşünmeyen Erkeğin amacını bilmemde, her yasağına boyun eğen, evlenilmeyecek kız oldugunu bildiği halde bu adama tekmeyi vurmayan kızın amacı ne onu merak ettim?

Kizlar yaklasik 3 yillik bir iliskim var bunun bir yili askerde gecti iliskimizin 2. Yilinada askere gitti 7 ay once geldi. Gitmeden once evlilik planlari yapiyoduk ama simdi benimle evlenmeyi dusunmedigini soyluyor ama ayni zamanda herseyime karisiyor ben bu celiskiyi cozemiyorum gercek dusuncelerini anlayamiyorum. Onun her dedigini yapamiyorum bazen tamam deyip yapmadigim seyler oluyor bu yuzden cok tartisiyoruz, giyimime cok karisir mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadigini soyler. Sizce bu kisinin dusuncesi amaci ne olabilir

Evlenmeyi düşünmeyen adam kıyafetlere karışıyorsa,burada düşünce aramanın mantığıda yoktur.
Terk etmen gerektiğini hala anlayamadın herhalde..
Adam açıkca söylemiş evlenmem diye...

onun davranışlarının sebebi sen değilsin kendini suçlama...aklı karışmış olabilir.ayrıca onun her dediğine evet derseniz en değersiz siz olursunuz.doğru bildiğinizi yapın.

Tesekkur ederim desteginiz icin bazi yorumlara uzuluyorum cunku cok keskin oluyo ama yas ilerledikce hayatta zor yakalanan seylerin kiymetini bilmesi gerektigini ogreniyor insan oyle hemen kestirip atamiyorsunuz ayrilmak marifet degil ben bunu zamaninda cok keskin bir sekilde yaptim ve o kadar yakarisa ragmen donmedim ve sonrasinda pisman oldum cunku cozumun bu olmadigini gordum.birde aramizdaki 3.yas fark olayi var ben ondan daha olgunum. Ben elimden geleni yaptiktan sonra vazgecme yoluna girmek istiyorum
Ben de sizin gibi yaparım yani önce elimden geleni yaparım ha baktım sonra gerçekten olmuyor bırakırım bunu yaparım ki aklım kalbim onda kalmasın. Siz de böyle yapmakla iyi yapıyorsunuz. Elbette ki ayrılmak marifet değil burada hemen ayrıl diyenlere bakmayın sizin de dediğiniz gibi hemen atılmıyor önce emek verilmeli...

X