Sevgilisinin herşeyine karışan ama seninle evlenmeyi duşunmuyorum diyen erkeğin sorunu ya da amaci ?

seninle evlenmeyi dusunmedigini soyledi ve sen gorusmeye devam mi ettin?

evlilige hazir olmaz anlariz, imkanlari su an el vermez anlariz, ama 'senle evlenmeyi dusunmuyorum' cok agir.. demek bi eksiklikler var.. o zaman zaman kaybetmeye gerek yok.. herkes kendi yoluna.. (evlenmedigi icin degil, evlenecek derecede gormedigi sevmedigi icin)

neden hem seninle evlenmem diyen, hemde herseyine karisan, hemde seni (giyimini) begenmeyen bir adami halen hayatina dahil ediyorsunki?

yani diyelimki ben evliligi genel olarak düsünmüyorum ama hayatimda biri var
adam bana cikip dese ben seninle evlenmeyi düsünmem vallahi zoruma gider

Bence seni ailesinin giyim ve yasam tarzina uygun bulmadigi icin evlilik dusunmuyordur. Buna bence aile baskisi diyelim Adamin isi gucu yok sevmese deger vermese ne diye seninle giyinle ugrassin ki?
Bende burdan yuruyorum en basindan seninle evlilik dusunmem dese anlardim ama o kadar hayal kurduk plan yaptik askerden sonra onun fikrini degistiren ne ya da bu askerlik sonrasi gecici psikolojik bi durum mu bunlara karar veremiyorum

Bende burdan yuruyorum en basindan seninle evlilik dusunmem dese anlardim ama o kadar hayal kurduk plan yaptik askerden sonra onun fikrini degistiren ne ya da bu askerlik sonrasi gecici psikolojik bi durum mu bunlara karar veremiyorum
Ayni seyleri yakin bi arkadsim yasadi.. Ailesi kapaliydi ve annesi arkadasim uzerinde baski kurdu cocuk evlenme fikrinden vazgecti taki kiz kapanana kadar kiz kapandktan sonra evlendiler :) sanirim seninde durumun bu ve ailesi baski yapiyordur yapmasada ailesi ve senin arandaki fark onu korkutuyordur..

Sana,seninle evlenmeyi düşünmüyorum dedi mi ? Dedi.
Bitmiştir.
Sen kendi yoluna o da kendi yoluna.

Adam seninle evlenmeyi dusunmuyor. Neden peki bu iliskiyi seninle surduruyor? Nasil yapacak? 25/26 larina kadar, genel olarak evlenecek yasa gelene kadar seninle beraber olup bir gun sana "artik evlenme vaktim geldi. Ayrilmaliyiz" mi dicek?
Bu iliskiyi- ustelik seni kisitlayan iliskiyi- neden devam ettiriyorsun?

Benimde dusundugum bu aslinda cunku insan hayatindaki kisiyi az cok tanir huyunu suyunu bilir. Hayatimda mudahale ettigi etmek istedigi seyleri gozden gecirip olumlu olanlarini uygulamaya calismayi dusunuyorum.bunu kendim icin yapmaliyim yoksa pismanlik hissederim. Fikirleriniz icin cok tesekkur ederim. Bu arada yasinizi ogrenebilirmiyim

Ortada evlilik düşüncesi olmadığı halde size çok karışıyorsa iki seçenek var;
1-İlişki (cinsel) varsa ondan yararlanmak istiyordur
2-Size ulaşamayacağını kafasında kurmuş yani bu aileden dolayı da olabilir ama sizden de vazgeçemiyordur. (Giyimime çok karışır mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadığını söyler)

Evlenmeyi düşünmüyorsa uzak durun bence.Yıpranan,üzülen siz olursunuz.

evlenmeyi düşünmüyorsa, seninle boşluk dolduruyor demektir. yani amiyane dalga geçiyor, gönül eğlendiriyor vsvsvs. sen de oturup, isteklerini yapmadığım için mi benimle evlenmeyi istemiyor acaba diye mi düşünüyorsun?
hemcinslerimi anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum. bazen aklımın sınırlarını zorluyorsunuz. sen kendine değer vermiyorsun, adam açıkça niyetini söylüyor ve sen hala devam ediyorsun! memlekette başka adam mı yok?

Tek kelime AYRIL. karışmasına bakma bende 5 yıl çıktım. 5 yılın içinde evlilik düşünmüyordu erken diyodu. şimdi evlilik planları yapıyorduk dahada ileri atmaya başladı. herşeyimsin diyodu bana şimdi terketti beni. Evlilik düşünmeyen erkek sevmiyordur.

karışmasını geç hadi..
sizinle evlenmeyi düşünmeyen birinin yanında ne işiniz var? 1 2 3 aylık değil 3 seneden bahsediyorsunuz

Seviyo da farkinda degil seni elinin altinda goruyo daha iyisini bulana kadar en iyisi sensin o yuzden kaybetme korkusu yok. Bi kere ayril ama gercekten ayrilsigini hissettir benle evlenmek istemeyen adamlanisim olmaz de sil yazdiklsrina da cevap verme sonra sana doncek bak hemen yarin nikahi basalim diycek. Dedigim cikmazsa gel beni vur

Ayrılmak için ne bekliyorsun? Yarın obur gün evlenmek isteyeceği birini bulup seni terkederse çok uzulursun buna izin verme. Zaten çok seviyorsa ayrilamazsiniz

Adam açıkça söylemiş burda garip olan sensin. Askere gitmeden önce onu bekle ki kendide askerde boşlukta kalmasın diye annenle tanışıp evlilik hayali kurmuş seninle. Sen hala soruyorsun. Açıkça söylemiş zaten.

Patatees arkadaşım doğru demişsin fakat gel beni vur ne demek ya. Gel benden hesap sor vb. Deseydin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…