- 25 Ağustos 2014
- 20.340
- 48.173
-
- Konu Sahibi crookshanks
seninle evlenmeyi dusunmedigini soyledi ve sen gorusmeye devam mi ettin?Kizlar yaklasik 3 yillik bir iliskim var bunun bir yili askerde gecti iliskimizin 2. Yilinada askere gitti 7 ay once geldi. Gitmeden once evlilik planlari yapiyoduk ama simdi benimle evlenmeyi dusunmedigini soyluyor ama ayni zamanda herseyime karisiyor ben bu celiskiyi cozemiyorum gercek dusuncelerini anlayamiyorum. Onun her dedigini yapamiyorum bazen tamam deyip yapmadigim seyler oluyor bu yuzden cok tartisiyoruz, giyimime cok karisir mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadigini soyler. Sizce bu kisinin dusuncesi amaci ne olabilir
seni baskiyla, taktikle, korkuyla mi yola getirecek?Ben onun bu tavrini acaba bana gozdagi vermeye bende begenmedigi yonleri duzeltmeye mi calisiyor acaba seklinde yorumluyorum. Hatami yapiyorum acaba
Seninle zamanını oldurup annesinin bulduğu kızla evlenecek bu kadar basit.
Bende burdan yuruyorum en basindan seninle evlilik dusunmem dese anlardim ama o kadar hayal kurduk plan yaptik askerden sonra onun fikrini degistiren ne ya da bu askerlik sonrasi gecici psikolojik bi durum mu bunlara karar veremiyorumBence seni ailesinin giyim ve yasam tarzina uygun bulmadigi icin evlilik dusunmuyordur. Buna bence aile baskisi diyelimAdamin isi gucu yok sevmese deger vermese ne diye seninle giyinle ugrassin ki?
Ayni seyleri yakin bi arkadsim yasadi.. Ailesi kapaliydi ve annesi arkadasim uzerinde baski kurdu cocuk evlenme fikrinden vazgecti taki kiz kapanana kadar kiz kapandktan sonra evlendiler :) sanirim seninde durumun bu ve ailesi baski yapiyordur yapmasada ailesi ve senin arandaki fark onu korkutuyordur..Bende burdan yuruyorum en basindan seninle evlilik dusunmem dese anlardim ama o kadar hayal kurduk plan yaptik askerden sonra onun fikrini degistiren ne ya da bu askerlik sonrasi gecici psikolojik bi durum mu bunlara karar veremiyorum
Benimde dusundugum bu aslinda cunku insan hayatindaki kisiyi az cok tanir huyunu suyunu bilir. Hayatimda mudahale ettigi etmek istedigi seyleri gozden gecirip olumlu olanlarini uygulamaya calismayi dusunuyorum.bunu kendim icin yapmaliyim yoksa pismanlik hissederim. Fikirleriniz icin cok tesekkur ederim. Bu arada yasinizi ogrenebilirmiyimAyni seyleri yakin bi arkadsim yasadi.. Ailesi kapaliydi ve annesi arkadasim uzerinde baski kurdu cocuk evlenme fikrinden vazgecti taki kiz kapanana kadar kiz kapandktan sonra evlendiler :) sanirim seninde durumun bu ve ailesi baski yapiyordur yapmasada ailesi ve senin arandaki fark onu korkutuyordur..
Kizlar yaklasik 3 yillik bir iliskim var bunun bir yili askerde gecti iliskimizin 2. Yilinada askere gitti 7 ay once geldi. Gitmeden once evlilik planlari yapiyoduk ama simdi benimle evlenmeyi dusunmedigini soyluyor ama ayni zamanda herseyime karisiyor ben bu celiskiyi cozemiyorum gercek dusuncelerini anlayamiyorum. Onun her dedigini yapamiyorum bazen tamam deyip yapmadigim seyler oluyor bu yuzden cok tartisiyoruz, giyimime cok karisir mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadigini soyler. Sizce bu kisinin dusuncesi amaci ne olabilir
Patatees arkadaşım doğru demişsin fakat gel beni vur ne demek ya. Gel benden hesap sor vb. Deseydin bari.Seviyo da farkinda degil seni elinin altinda goruyo daha iyisini bulana kadar en iyisi sensin o yuzden kaybetme korkusu yok. Bi kere ayril ama gercekten ayrilsigini hissettir benle evlenmek istemeyen adamlanisim olmaz de sil yazdiklsrina da cevap verme sonra sana doncek bak hemen yarin nikahi basalim diycek. Dedigim cikmazsa gel beni vur