- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
-
- Konu Sahibi crookshanks
Haklisin nuryolu. Ben duygusal yaklastigim icin olayi zorluyorum sanirim. Kendimce aslinda benimle evlenmeyi istedigini ama bazi davranislarimin istedigi gibi olmasi icin bana boyle soyleyerek degistirmeye calistigini dusunuyorum. Cok mu hayalperestim?
Seni avucunda görüyor malesef diye düşünüyorum .Kizlar yaklasik 3 yillik bir iliskim var bunun bir yili askerde gecti iliskimizin 2. Yilinada askere gitti 7 ay once geldi. Gitmeden once evlilik planlari yapiyoduk ama simdi benimle evlenmeyi dusunmedigini soyluyor ama ayni zamanda herseyime karisiyor ben bu celiskiyi cozemiyorum gercek dusuncelerini anlayamiyorum. Onun her dedigini yapamiyorum bazen tamam deyip yapmadigim seyler oluyor bu yuzden cok tartisiyoruz, giyimime cok karisir mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadigini soyler. Sizce bu kisinin dusuncesi amaci ne olabilir
Evlenilmeyi düşünmediği bile bile kendisine karışılmasına izin vermeyi kenara bırak,hala onunla devam eden kızı ben daha çok garipseyeceğim için şuan senden başka kimseyi garipsemedim ne yalan söyliyim.
Cok dogru bi tespit bu kendisini cok begeniyo yakisikliyim populerim istedigimi alirim havalarinda bir de aslan burcu ve malesef benden 2 yas kucukBaşlıktaki soruya cevap veriyorum:
Sorunu, kendini bir halt sanması. Kendini nimetten sayması.
Evlilik pesinde kosan biri olmasamda evlilik amaci gutmeyen bi iliskide gonul eglendirmedim hic bu da oyle baslamamisti zaten. Velhasil bende isterim sevdigim kisiyle evlenmek yuva kurmak coluk cocuga karismak ama benimde hatalarim cok biraz vurdumduymaz ve sorumsuzum birazda ilgisizimDank diye ayrılırsın .Göz dağı altında kalır .
Oyle sey mi olur .Hem evlenmiycem diycek hem devam edecek.
Sizde evlilik düşünmuyorsaniz sorun yokta.Blöf yapiyorsa iyi bir ders olur .
Evlilik pesinde kosan biri olmasamda evlilik amaci gutmeyen bi iliskide gonul eglendirmedim hic bu da oyle baslamamisti zaten. Velhasil bende isterim sevdigim kisiyle evlenmek yuva kurmak coluk cocuga karismak ama benimde hatalarim cok biraz vurdumduymaz ve sorumsuzum birazda ilgisizim
O zaman Aşk yok ne diyeyim .Evlilik pesinde kosan biri olmasamda evlilik amaci gutmeyen bi iliskide gonul eglendirmedim hic bu da oyle baslamamisti zaten. Velhasil bende isterim sevdigim kisiyle evlenmek yuva kurmak coluk cocuga karismak ama benimde hatalarim cok biraz vurdumduymaz ve sorumsuzum birazda ilgisizim
Bir amac yok iliskimin akibetini belirlemek icin bi karara varmaya calisiyorum ve dogal olarak duygusal yaklastigimdan dolayi hemen kestirip atamiyorum karsimdakini iyice anlamaya calisiyorum. Gercek dusuncesi mi bu yoksa bende birseyleri tetiklemek icin gozdagi vermeyemi calisiyorBen sizin amacınızı çözemedim daha çok