Sevgilisinin herşeyine karışan ama seninle evlenmeyi duşunmuyorum diyen erkeğin sorunu ya da amaci ?

Haklisin nuryolu. Ben duygusal yaklastigim icin olayi zorluyorum sanirim. Kendimce aslinda benimle evlenmeyi istedigini ama bazi davranislarimin istedigi gibi olmasi icin bana boyle soyleyerek degistirmeye calistigini dusunuyorum. Cok mu hayalperestim?

Bunu daha yeni okudum. "Seninle evlenmek istiyorum ama önce şunları çözmemiz lazım" demesi daha iyi olurdu. Bu şekilde gurur kırıcı olmuş.

Kizlar yaklasik 3 yillik bir iliskim var bunun bir yili askerde gecti iliskimizin 2. Yilinada askere gitti 7 ay once geldi. Gitmeden once evlilik planlari yapiyoduk ama simdi benimle evlenmeyi dusunmedigini soyluyor ama ayni zamanda herseyime karisiyor ben bu celiskiyi cozemiyorum gercek dusuncelerini anlayamiyorum. Onun her dedigini yapamiyorum bazen tamam deyip yapmadigim seyler oluyor bu yuzden cok tartisiyoruz, giyimime cok karisir mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadigini soyler. Sizce bu kisinin dusuncesi amaci ne olabilir
Seni avucunda görüyor malesef diye düşünüyorum .

Dank diye ayrılırsın .Göz dağı altında kalır .:KK70:
Oyle sey mi olur .Hem evlenmiycem diycek hem devam edecek.
Sizde evlilik düşünmuyorsaniz sorun yokta.Blöf yapiyorsa iyi bir ders olur .

Dank diye ayrılırsın .Göz dağı altında kalır .:KK70:
Oyle sey mi olur .Hem evlenmiycem diycek hem devam edecek.
Sizde evlilik düşünmuyorsaniz sorun yokta.Blöf yapiyorsa iyi bir ders olur .
Evlilik pesinde kosan biri olmasamda evlilik amaci gutmeyen bi iliskide gonul eglendirmedim hic bu da oyle baslamamisti zaten. Velhasil bende isterim sevdigim kisiyle evlenmek yuva kurmak coluk cocuga karismak ama benimde hatalarim cok biraz vurdumduymaz ve sorumsuzum birazda ilgisizim:KK43:

• Bu düsüncesinin altinda sevgi aramiyosun umarim.
  • Yenisini bulana kadar vakit geciriyor senle hepsi bu malesef , asil sen nasil hala devam ediyosun onu anliyamadim dogrusu...

Evlilik pesinde kosan biri olmasamda evlilik amaci gutmeyen bi iliskide gonul eglendirmedim hic bu da oyle baslamamisti zaten. Velhasil bende isterim sevdigim kisiyle evlenmek yuva kurmak coluk cocuga karismak ama benimde hatalarim cok biraz vurdumduymaz ve sorumsuzum birazda ilgisizim:KK43:
O zaman Aşk yok ne diyeyim .

Karsinda karaktersiz bir kisilik var.. bu insandan sana hayir gelmez cnm.. bir oyle bir boyle olmaz yani..

Ben sizin amacınızı çözemedim daha çok
Bir amac yok iliskimin akibetini belirlemek icin bi karara varmaya calisiyorum ve dogal olarak duygusal yaklastigimdan dolayi hemen kestirip atamiyorum karsimdakini iyice anlamaya calisiyorum. Gercek dusuncesi mi bu yoksa bende birseyleri tetiklemek icin gozdagi vermeyemi calisiyor

onun g..tu kalkmis belliki vur tekmeyi arkana bile bakma.
sana saygi duymayana sende saygi duyma. madem guvenmiyormus n diye 3 yil once aciklamamis bas tekmeyi

Seninle evlenmek istemediğini söyleyen adamla ilişkiye devam etmendeki düşünceyi\amacı ben daha çok merak ettim konu sahibi..

ben en çok "giyimime çok karışır mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadığını söyler" kısmına takıldım ve bir de nereye gittiğinize falan karışmasına.neden onun ailesindeki insanlar gibi olasınız ki zaten?herkes aynı olmak zorunda mı?burada suç sizde valla sizi değiştirmeye çalışan ve sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen biriyle ne işiniz var?kendinize değer verin biraz ya.evlenseniz bile sorunsuz bir evlilik olacağını mı düşünüyorsunuz?sırf onun dediği gibi biri olmak için kendinizden taviz vererek mi mutlu olacaksınız?tabii çiftlerin bazen bazı konularda birbirlerine karışması gerekebilir...mesela ben birlikte olduğum kişinin sigara içmesini istemem çünkü onun iyiliğini, onun sağlığını düşünürüm.bunun gibi önemli konular hariç küçük şeylere karışan bir insan bunu sırf egoistliğinden dolayı yapıyordur, hep benim istediğim olsun hep ben ben beeen.

sadece seninle mi evlenmeyi düşünmüyor, yoksa evliliğe mi karşı? fark var arada.
ne olmuş da düşüncesi değişmiş?
kıyafete karışan erkekleri de sevemedim. o ne ö
yle ya, sen ne anlarsın. ne giyersem giyerim ben zaten yıllarca kendi istediğim gibi giyinmşim ne doğru ne yanlış bilicem herhalde.

seninle evlenmeyi düsünmeyen bir insanla neden sen hala bir ilişki yasıyorsun ki? (tüm mjları okumadım bu soru sorulduysa haberim yok)
sana neden karıstıgına gelince sevgilin sonucta erkek mantıgı karısır sebep aramaz bunun için..

X