Sevgilisinin herşeyine karışan ama seninle evlenmeyi duşunmuyorum diyen erkeğin sorunu ya da amaci ?

crookshanks

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
24
1
34
Kizlar yaklasik 3 yillik bir iliskim var bunun bir yili askerde gecti iliskimizin 2. Yilinada askere gitti 7 ay once geldi. Gitmeden once evlilik planlari yapiyoduk ama simdi benimle evlenmeyi dusunmedigini soyluyor ama ayni zamanda herseyime karisiyor ben bu celiskiyi cozemiyorum gercek dusuncelerini anlayamiyorum. Onun her dedigini yapamiyorum bazen tamam deyip yapmadigim seyler oluyor bu yuzden cok tartisiyoruz, giyimime cok karisir mesela ailesinde benim gibi giyinen olmadigini soyler. Sizce bu kisinin dusuncesi amaci ne olabilir

Kafam cok karisik askere gitmeden once gelip annemle bile tanismisti evlilikle ilgili bir suru hayal kuruyoduk simdi neden boyle oldu acaba isteklerine uygun davranmadigim icin ailesine uygun olmadigimi mi dusunuyor
Evlenmeyi düşünmediği kıza karışması o kişinin dengesiz olduğunu gösterir. Altında sevgi aramayin

Objektif bakamiyorum ne yazik ki bilirsiniz insan 1000 ogut verirde 1 ini uygulayamaz. Beni dusunmuyor degil aslinda, herseyimlede ilgileniyor, beni dusunduren bu durumun sonradan bu hale gelmesi. Bir cikar yol bulmak icin hatayi kendimde aramaya calisiyorum sanirim

Ben onun bu tavrini acaba bana gozdagi vermeye bende begenmedigi yonleri duzeltmeye mi calisiyor acaba seklinde yorumluyorum. Hatami yapiyorum acaba

Ona bunun sebebini sordugumda kendisine guven vermedigimi ve aramizdaki sorunlari cozemedigimiz icin bu karari aldigini soyluyoe

Haklisin nuryolu. Ben duygusal yaklastigim icin olayi zorluyorum sanirim. Kendimce aslinda benimle evlenmeyi istedigini ama bazi davranislarimin istedigi gibi olmasi icin bana boyle soyleyerek degistirmeye calistigini dusunuyorum. Cok mu hayalperestim?

Peki benimle gonul eglendiriyorsa eger neden herseyime karisiyor ve haberdar olmak istiyor.ne giydim nereye gittim kahvalti yaptim mi param var mi vs

Bir insanın sevgilisinin her şeyine karışmasıyla evlenmek istememesi arasında bir bağlantı bulamadım. İkisi alakasız şeyler. Birincisi, her şeye karışan bir sevgili normal bir durum değil, ikincisi her seyinize karışıp evlenmek isteseydi yine normal olmayacaktı.

gerçeklerde yaşamalıyız ki kendi hayal kırıklığımızda boğulmayalım

Başlıktaki soruya cevap veriyorum:

Sorunu, kendini bir halt sanması. Kendini nimetten sayması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…