• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisine Şelale Aldı!

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.734
248
Angelina Jolie, Brad Pitt'e doğum günü hediyesi olarak şelale aldı.
ABD'de 'sürdürülebilir mimari'yi popüler hale getiren isimlerden olan Pitt'in buraya 'hayal ev'ini yapacağı iddia ediliyor.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre ünlü oyuncu Angeline Jolie, Brad Pitt’e 48’inci doğumgünü için California’da tam yeri belirtilmeyen bir bölgede şelale aldı.

Gazeteye konuşan kaynak, “Angelina Brad’e çok çok özel bir şey almak istiyordu, Brad’in mimariye olan ilgisini bildiğinden bunun harika bir hediye olacağını düşündü” dedi.

Şelale fikri ise 2006 yılında çiftin Frank Lloyd Wright’ın Pennsylvania’daki Fallingwater malikanesini ziyaretinde doğdu.

Brat Pitt’in kendi ‘hayal ev’ini ne zaman yapmaya başlayacağı belli değil.

Kaynak:
Sevgilisine Şelale Aldı!- haber365.com

Yine mi Brad:19:
Angelina bak bacım Türk kadınlarından ders alman lazım, biz erkeklere hediye almayız, şelale hiç almayız, belki yıldönümlerinde şelale maketi olabilir ama hepsi o kadar:51:

artık alcak bişey kalmamıştır oda yaratıcı düşünmüş şelale almış :52:

benimde yanımda bradim olaydı:27::27:bende yaratıcı şeylerr düşünürdüm heral:27:

Son düzenleme:
Aa ben Brad Angelinaya aldı sandım meğer Angelina Brad e almış :27: amaan neyse ikisinde de mani bol yani alırlar :27:

angelina bence güzel bir kadın değil:27:brad elinden kaçmasın diye saksıyı çalıştırıyo:27::27:

Şelale mi :20::20::20:
Okyanus almalıydı bu çok ufak bir hediye

Bence şelale çok ufak bir hediye olmuş
Hiç yakıştıramadım.....
:ssz:

Bir de Türklere görgüsüz derler...
yani insanda para olmaya görsün. Bir doyum noktasına ulaştıktan sonra sapıtıp yapacak şey bulamıyor galiba...

brad, evrim geçirmiş:1::1:

$1511155_10202679281201336_1794747537_n.jpg

Back