- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi themis1990
allahım oğlanda yeni yetme çizdirmiş heryerini yazık yavGenclik nireye gidio
ayy ciddimisin..o kirlendi sende kendini kirlet diyorgeçen bdv de bile bu düşünceye sahip çok kişi gördüm(kocası tarafından aldatılan kadınlara sende aldat gibi akıllar verenler)
aldatıldıysan ayrıl olsun bitsin
kendini rezil rüsva etmekten başka bir şey değil bu yaptığı iğrenç
dedikoducu kız dizisinde herşeyden hemen herkesin haberi oluyordu..aynısı olduk artık:)Sanal intikam.
Hayatımızın % 90'ı sosyal medya olursa böyle olur işte.
yani insan kendine yakışanı yaparayy ciddimisin..o kirlendi sende kendini kirlet diyor
O dizinin orjinal Amerikan versiyonunu izleyeseydin bide aboooow bizim gençleri öpüp başına koyarsındedikoducu kız dizisinde herşeyden hemen herkesin haberi oluyordu..aynısı olduk artık:)
ahhh sonunu falan izleyemedim bir ara bakarım netten..merak ettim şimdiO dizinin orjinal Amerikan versiyonunu izleyeseydin bide aboooow bizim gençleri öpüp başına koyarsınO dedikoducu kız da erkek çıkıyo en sonunda zaten
Türk versiyonu pek tutmadı sanırım erken bitirdiler,onu pek izlemedim de Amerikan verisyonunun sonu öyle.ahhh sonunu falan izleyemedim bir ara bakarım netten..merak ettim şimdi
Gossip girl diye bi Amerikan dizisi vardı,sonra Türk verisyonunu çektiler 2-3 sene önce Dedikoducu kız diye,ondan bahsediyoruzAy ay
Hangi dizi anlamadi ben merak saldim