Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bizde 1 temmuzda ayrıldık,olmucak şeydiçç

Tatlıkıss_ımmm

Napıyosun kuşum sen yha ? Görüşemez olduk özledim senii beee

Sen kaanla yeniden mi barıştın bakim ? İntikam için felan öyle okudum sanki hee

Şimdi de ayrıldın napıyosun kızçem senn ?

Bilgi wer bakimm

hoşgeldn canm peki eskisine göre biraz daha unutabildin mi..?

hoşbuldum canım tabiki geçiyo bide bizim aşkımız çok büyük bitemez diyodum kabullenemedim okadar güzel hayaller kurmuştum ki tabiki yanlış insanla ilk başta bitemez olmaz yalanlarını ödetcem dedim şimdi ise ne hali varsa görsün diyebiliyorum geçiyo unutamazsın belki ama yaranın kendi geçince sadece izi kalıyor:96:

kızlar bana da yardımcı olun noluurr( bi arkadasım vasıtasıyla biriyle tanıstım..ama bu tanısma normal arkadasca bi tanısmaydı yani bilerek ayarlanmıs bişi değil.. bi baktım aksamında beni face de eklemiş konustuk biraz sohbet ettik sonra cnmlı konusmalar telefon verme filan derkenn bi baktık ki biz bulusuoruzz elele gezioruzz :) tam işte aradoıgımı buldum derkennn gectiğimiz hafta sorma gereği duydum.. biz senle neyiz diye..bana arkadasız dedi..:/dondum kaldım nasıl yani dedim ewt arkadasız dedi..ilişkiye hazır değilim dedi..cok sasırdımhalbuki bu konusmayı yaptıgım gün elele dlasıoduk arkadaslarımla bile tanıstırmıstım onu nie böle oldu anlamadım..bana ilişkiye hazır değilimdedi aksam da..hiçbişi demedim sizce nolur bu işin sonu naapmalıyım bi yol gösterin

aynı benm gibi... bitmez bitmez derken bi bakmışın iki yabancıya dönmüşüz..
bende sadece yolu açık olsun mutlu olsun diyorum canm yanmıyor artık benmde 3 ay geçti ve hergün biraz daha unutuyorum onu yeni hayatma alışıyorum..

mesala önceden olsa başka biriyle düşünemezdim bile şimdi önümde görsem diz dize göz göze o bile koymaz bana yanlış bi ilişki bi taraf dogru olsa bile ne kadar güzel yaşanabilir ki allah daha büyük dert vermesin

erkeklerin normal hali gibi geliyor bana bu durumlar..
anlam veremiyorum bu davranışlarına..
canm bence bi süre görüşme bekle bakalm içinde sana karşı bişeyler hissediyorsa açık açık çıkar karşına söyler..
seni oyalamasına izin verme asla..kullanmasına da..
ama bu sürede kesinlkle arama derim..

napacagımı sasırdım madem ilişkiye hazır değilsin nie yanastın bana nden girdin kanımasimdi saati de bende kalmıstı bi ara onu da vermem lazım ben mi arayayıım o mu arasın ne edemm bennnn

bencede biraz arama konuşma üstüne düşme bakalım napcak aman bencede normal halleri ben anlıyamadım erkekleri üzdürme kendini

bencede biraz arama konuşma üstüne düşme bakalım napcak aman bencede normal halleri ben anlıyamadım erkekleri üzdürme kendini

anlamadgım konu bi erkek gözlerinin içine bakmadan duramazken elini tutmadan yapamazken neden bu soru soruldugunda arkadasız der anlamıroum:/

kesinlkle katılıyorum..
tamamen sogumuşun demekki içinde kalmamış bişeyler..
bende böyleym hatta sevgilisi olsun istiyorum artk..
mutlu olsun istiyorum..

aynen canmm..
senin kısa sürmüş daha iyi bence..
boşver onlarsız daha mutluyuz..

amn canım hiç sorma yaa hiç daha mutluyuzz kendilerini bişey sanıyolar ama yıllar önce yaşadıgım bi aşkım vardı o çougu hep gülümseyerek hatırlarım ne edepli ii biriydi be valla erkek dedgin öle olacak:)

anlamadgım konu bi erkek gözlerinin içine bakmadan duramazken elini tutmadan yapamazken neden bu soru soruldugunda arkadasız der anlamıroum:/

senle herşeyi yaşamak istiyor ama sevgili olmadan..
kesinlkle izin verme eğer seni istiyorsa sevgilin olsun..
adam gibi çıksın karşına seviyorum desin..
demiyorsa da defet hayatndan..
üzülmeye degmez bu tür erkekler için sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…