bende geldim hıhı biz ayrılalı sanırım 3 ayı geçtii(
anladm canm hayrlısı ya bu noktaya gelebilmek bile güzel...
benm daha seneler var önümde..
Orası öyle canım konuşması bile güzel ama benimde önümde çok seneler var bu konuda yalnız değilsinn
bizde 1 temmuzda ayrıldık,olmucak şeydiçç
hoşgeldn canm peki eskisine göre biraz daha unutabildin mi..?
kaç senedir birlktesiniz canm..?
hoşbuldum canım tabiki geçiyo bide bizim aşkımız çok büyük bitemez diyodum kabullenemedim okadar güzel hayaller kurmuştum ki tabiki yanlış insanla ilk başta bitemez olmaz yalanlarını ödetcem dedim şimdi ise ne hali varsa görsün diyebiliyorum geçiyo unutamazsın belki ama yaranın kendi geçince sadece izi kalıyor:96:
aynı benm gibi...bitmez bitmez derken bi bakmışın iki yabancıya dönmüşüz..
bende sadece yolu açık olsun mutlu olsun diyorum canm yanmıyor artık benmde 3 ay geçti ve hergün biraz daha unutuyorum onu yeni hayatma alışıyorum..
Sewgili olalı 1,5 yıl oldu canım
Tanışalı 2 yıl bitti
Sizin ne kadar olmuştuu ??
hmm benm ki biraz uzun..
3 yıl birlkteydik..
ve ayrılalı 3 ay oldu..
kızlar bana da yardımcı olun noluurr( bi arkadasım vasıtasıyla biriyle tanıstım..ama bu tanısma normal arkadasca bi tanısmaydı yani bilerek ayarlanmıs bişi değil.. bi baktım aksamında beni face de eklemiş konustuk biraz sohbet ettik sonra cnmlı konusmalar telefon verme filan derkenn bi baktık ki biz bulusuoruzz elele gezioruzz :) tam işte aradoıgımı buldum derkennn gectiğimiz hafta sorma gereği duydum.. biz senle neyiz diye..bana arkadasız dedi..:/dondum kaldım nasıl yani dedim ewt arkadasız dedi..ilişkiye hazır değilim dedi..cok sasırdım halbuki bu konusmayı yaptıgım gün elele dlasıoduk arkadaslarımla bile tanıstırmıstım onu nie böle oldu anlamadım..bana ilişkiye hazır değilimdedi aksam da..hiçbişi demedim sizce nolur bu işin sonu naapmalıyım bi yol gösterin
bizim 1 sene olucaktı aman ömrümü çürüttü yaa her gün kavga kavga ben a diyorum o b anlıyo hehehyytt hayat güzlmiş dedim ayrıldıktan sonraa
erkeklerin normal hali gibi geliyor bana bu durumlar..
anlam veremiyorum bu davranışlarına..
canm bence bi süre görüşme bekle bakalm içinde sana karşı bişeyler hissediyorsa açık açık çıkar karşına söyler..
seni oyalamasına izin verme asla..kullanmasına da..
ama bu sürede kesinlkle arama derim..
kızlar bana da yardımcı olun noluurr( bi arkadasım vasıtasıyla biriyle tanıstım..ama bu tanısma normal arkadasca bi tanısmaydı yani bilerek ayarlanmıs bişi değil.. bi baktım aksamında beni face de eklemiş konustuk biraz sohbet ettik sonra cnmlı konusmalar telefon verme filan derkenn bi baktık ki biz bulusuoruzz elele gezioruzz :) tam işte aradoıgımı buldum derkennn gectiğimiz hafta sorma gereği duydum.. biz senle neyiz diye..bana arkadasız dedi..:/dondum kaldım nasıl yani dedim ewt arkadasız dedi..ilişkiye hazır değilim dedi..cok sasırdım halbuki bu konusmayı yaptıgım gün elele dlasıoduk arkadaslarımla bile tanıstırmıstım onu nie böle oldu anlamadım..bana ilişkiye hazır değilimdedi aksam da..hiçbişi demedim sizce nolur bu işin sonu naapmalıyım bi yol gösterin
bencede biraz arama konuşma üstüne düşme bakalım napcak aman bencede normal halleri ben anlıyamadım erkekleri üzdürme kendini
mesala önceden olsa başka biriyle düşünemezdim bile şimdi önümde görsem diz dize göz göze o bile koymaz bana yanlış bi ilişki bi taraf dogru olsa bile ne kadar güzel yaşanabilir ki allah daha büyük dert vermesin
aynen canmm..
senin kısa sürmüş daha iyi bence..
boşver onlarsız daha mutluyuz..
anlamadgım konu bi erkek gözlerinin içine bakmadan duramazken elini tutmadan yapamazken neden bu soru soruldugunda arkadasız der anlamıroum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?