Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Sevgilisi Ya da Eşi Balık Burcu Olanlar Anlaşabiliyormusunuz ?

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
Kızlar balık burcu erkekleri nasıl özellikle evlenince degişime ugruyorlarmı:)) yoksa flört dönemindeki gibi gayet romantik vede sevgi dolu olarak devammı ediyorlar..Burdaki bazı yorumları okudukça acaba hiç evlenmesem ömür boyu sözlü kalarak flört dönemimi yaşasam diyorumm en azından içinde kaybetme korkusu yok olmuyorr..:roflol:: Şaka bir yana Allah kimsenin mutlu yuvasını bozmasın birbirinize karşı sevginizi ve saygınızı daim etsin..

balik erkekleri cok sevgi doli cok sefkatli ama cok dedigim dedikler anlasilmasi zor insanlar. duygusallar ama bunun yaninda asiri mantiklilar. su gruplari icin ideal birer es adayilar bence. ama tabi zaman zaman tahammul noktalarinizi zorlayabilir. musriftirler ancak sevdikleri icin biseyden sakinmazlar. capkindirlar. cok rahat karsisindakini kandirabilirler. o soylemedikce siz anlaamayabilirsiniz bile. ancak bir o kadar da sevimlidirler.

CAım benim herif balık burcu bende yengc bucuyu uyumluyuk yanı... vlenmden once sevgılıyken herse cok guzelı... cok romantık... ay askım du senı bıraz ızleyeyım akayımfalan fılan... anam sımdı adam 11 de uyuyo eskıden ben ne zaman uyursam oda o zaman uyurdu.. sımdı sana soyle dıyeyım degısıklık oluyo olmuyo desem yalan olur haı... ama yınee sevmlı kerata sevıyom ya cok ıdel bı eş gerckten evlennce daha ıyı oluyo saka bı yana... ıyıkı evlenısım yanı her an sana yardımcı olan bı eş oluyo.. kesınlıke evlen hemen durma hadi.. Şeniz

bnımesım d balık erkgı bnde hıc bısyı esırgemz maddı ve manevı hasta oldugm zzamnlar basımdan ayrılmaz cok duygusaldır ben aglasam daynamz gozyslarıma ve bunun gıbı bıcok sey balık burcu bır erkekle evlenırsenız buyuk bı ıhtımall pısman olmazsınz

Tşk ederimm bayanlarr..Allah mutlulugunuzu bozmasın..Benimde sözlüm balık burcu bende yengec burcuyum ara sıra catışsaktaa cogu zaman kıyamıyorum cok seviyorum..Umarım evlendigimiz zamanda bu şekilde devam eder...:)))

benim aşkım balık burcu..bu burç erkeğiyle dört mevsimi aynı günde yaşayabilirsiniz..Ne zaman neye kızıp neye mutlu olacagını anlamak güçtür..Ancak gerçekten sevgi doludur gösteremesede bunu hissetmemk mümkün değildr..Çapkın oldugu söylenir bazen hissediler ama bir gerçek vardır ki onlar gerçek aşklarını hiçbirşeye değişmezler..Evliliklerinde bencede mükemmel eş olurlar tek yapmanız gereken sürekli onu sevgi sözcükleriyle boğmak sürekli iltifat etmek inanın bana asla sıkılmıyorlar onları sevgisizlik bitirir işte o zaman vazgeçerler..Zor mudur? Kesinlikle çok zor insanlarıdr onu istiyorsanız sabırlı sevgi dolu olmanız ve güven vermeniz gerekir..Değer mi? sonuna kadar:

bnm sevgılımde balık bazen tahammul edemıyorumm ...

ama sevyoruummm

yaa benimki acaba farklı bir cins balık burcumu ...:uhm:

aayy benim aşkımda balık burcu ve bende balık burcuyum ilişkimizin halini siz düşünün artık kaydirigubbakcemile3

Benim sevgilimde balık, çok sabırlı olmak gerekiyor. Tahammül etmek bazen çok zor...

Burçla ne alakası var ya.. ben inanmıyorum. Aslında böyle bir takıntı daha fazla sorun çıkarıyor.

Sevgilim balık burcu ben yengeçç ama sayesinden balık burçundan nefret etmeye başladım(

Benim bitanecik aşkımda balık burcu bende başakım
Çok zıt buçlarmıs ama hiçte öyle değil bana göre tabi aşkım sayesind belkide..
Mükemmel bi insan bence balık burcu erkegi bana göre tabi..
Açıkcası ben onun kadar sevgimi belli edemiyorum ama bu onu hic dert etmiyo bitanem yaa :)
2 bucuk senedir onunla hayatın bütün güzelliklerini yasıyorum umarım bunddan sonrada her anım onunla gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…