kızlar aslında bazen eşlerimizin ve sevgililerimizin odunluklarını kızıyoruz ama bunu eğlenceye dönüştürelim zaten yeteri kadar sıkıntı çekiyoruz burda yaptıkları komik odunluklara gülelim örnek veriyorum erkeklerin çoğu bunu bilmezz yapmasan ister yapsan anlamazz özel günleri unutmana alıştım bari özel bir sofra görünce misafirmi geliyo deme be odunum işte bu tip durumlarda sinirlenicemize gülelim eğlenelim haydi bakeemmm
Ben bir odunla evli olarak kesinlikle bu konuya katılmalıyım
Sayısız odunluk anlatabilirim ama ilk aklıma gelenden başlayayım şimdilik;
Eşimin ablasına gidiyorduk, yeni taşınmıştı, hayırlı olsuna gidecektik. Neyse elimiz boş gitmeyelim, çiçek götürelim dedik. Arabada giderken trafikte seyyar çiçekçiye rastladık. Satıcı arabada genç bir çift görünce başladı "Abi, güzel ablama bir çiçek al" vs tarzı konuşmalara, bilirsiniz işte... Eşimin satıcıya verdiği cevap : "Ona almıyorum ki ablama alıyorum". Bir de bana dönüp "Kusura bakma, adama öyle dedim şimdi sana alıyorum diye pahalı satar diye söyledim". Özrü kabahatinden büyük yani. Ben bu adamı nasıl düzelteceğim, imkansız galiba...
hahahahah ahh bu erkekler hepsi aynı odunluk hepsinin ruhunda var yani bi gül alsa seninde gönlünü almış olsa ne olcak hayır alıp incelik göstermek istemiyo bşka bahanelerde bulunuyo düzelmiyolar valla ama komik duruma düşüyolar