Sevgilisi ve Eşi odun olanların geyik versiyonu Buyruunuzzz :):)

NisaNurum

Canım Kızım Canım oğlum
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.057
22
37
kızlar aslında bazen eşlerimizin ve sevgililerimizin odunluklarını kızıyoruz
ama bunu eğlenceye dönüştürelim zaten yeteri kadar sıkıntı çekiyoruz
burda yaptıkları komik odunluklara gülelim
örnek veriyorum erkeklerin çoğu bunu bilmezz yapmasan ister
yapsan anlamazz:KK1:
özel günleri unutmana alıştım bari özel bir sofra görünce misafirmi geliyo deme be odunum :KK60::KK60:
işte bu tip durumlarda sinirlenicemize gülelim eğlenelim :KK74::KK74:haydi bakeemmm:KK9::KK9::KK9::KK71::KK71:

Son düzenleme:
Ben bir odunla evli olarak kesinlikle bu konuya katılmalıyım :KK1:

Sayısız odunluk anlatabilirim ama ilk aklıma gelenden başlayayım şimdilik;

Eşimin ablasına gidiyorduk, yeni taşınmıştı, hayırlı olsuna gidecektik. Neyse elimiz boş gitmeyelim, çiçek götürelim dedik. Arabada giderken trafikte seyyar çiçekçiye rastladık. Satıcı arabada genç bir çift görünce başladı "Abi, güzel ablama bir çiçek al" vs tarzı konuşmalara, bilirsiniz işte... Eşimin satıcıya verdiği cevap : "Ona almıyorum ki ablama alıyorum". Bir de bana dönüp "Kusura bakma, adama öyle dedim şimdi sana alıyorum diye pahalı satar diye söyledim". Özrü kabahatinden büyük yani. Ben bu adamı nasıl düzelteceğim, imkansız galiba...

Son düzenleme:
hahahahah ahh bu erkekler hepsi aynı
odunluk hepsinin ruhunda var yani bi gül alsa
seninde gönlünü almış olsa ne olcak
hayır alıp incelik göstermek istemiyo bşka bahanelerde bulunuyo
düzelmiyolar valla ama komik duruma düşüyolar:KK1::KK1:

nisanur kız topikime selam virdin gaçtın kız topikin hayırlı uğurlu olsun kız nişanlım odun değil ama gelecem ben yahuu :KK60:

nisanur kız topikime selam virdin gaçtın kız topikin hayırlı uğurlu olsun kız nişanlım odun değil ama gelecem ben yahuu :KK60:

çok iyi düşünmüşsün bu topik çok eğlenceli olcek çookk:KK1:
:KK1:saol cnm benimm ilerde oda odunlaşır şimdi göstermiyodur şekerim
olcakta gelen yok anacım tükkanı kapatcaz yakında valla:KK60:

Peki bu odunları nasıl yontarız kızlar? Yoksa umutsuz vaka mı? Siz neler yapıyorsunuz, paylaşalım burada bir çözüm bulalım :KK1:

X