• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi var ondan hoslandıgımı sandı bana bakıyor

kızlar cok moralim bozuk :KK43: :KK43: :KK43: bölümümde bir çift var cocukla yanlışlıkla bikaç kez göz göze geldik cocukla alakam yok zatennsevgilim var ne biliyim arkadaşıma el sallarlen veya derste biyere bakarken gibi şeyler tesadüfi.çocuk sanırım ondan hoslandıgımı sandı bana bakıyor ona bakıyo muyum diye ve sevgilisi olan kızıda tanıyorum yani birlikte calısmıstık bi kez.Cocuk beni görünce kıza sarılıyor falan. Cok sinir bi durum gerçekten sevgilim oldugunu bilmiyolardır zaten yakın degilim,artık sanki ben cocuga bakıyomuym diye kız beni kontrol ediyor gb geliyo belkide bana öyle geliyo ama napcam ya :KK43: artık cocugun oldugu tarafa bile bakmamaya calısıyorum ama nasıl bu durumu engelleyebilrm öyle sanmaalarını yani
önce bir bakmaktan vaz geç madem farkındasın yanlış anlaşıldığının daha fazla yanlış anlaşılmaya mahal verme.

birşey yapmana gerek yok önemli olan başkasının ne düşündügü ne yaptıgı degil ,önemli olan senin ne düşündügün yaptıgın . sen eminsen kendinden digerleri teferuattır

Back
X