Sevgilisi kıskanç olan kızlar burayaaa !!! :)

pembedusleratolyesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
12
0
0
İstanbul
Sevgilisi kıskanç olan kızlar bu kıskançlığı en aza indirgemek için neler yapıyorsunuzz ? Hepimizin başından böyle olaylar geçmiştir diye umarak bu konuyu açıyorum :) keyifli sohbetler

kıskanması hiç hoşuma gitmiyor..bu konuyla ilgili ne zaman konuşmak istesem karşılıklı fikir alışverişinden çıkıyor tartışmaya dönüşüyor..inatçı ve dediğim dedik..aynı şirkette çalışıyoruz kiminle ne konuştuysam haber vermek zorundayım saçlarım uzun, ılgı cekmesınden hoşlanmıyor toplamamı ıstıyor sürekli...genelde dar kotlardan hoşlanırım ona müsaade ediyor ama şartı üzerine tunik gibi uzun birşeyle kalçamın kapanacağı şekilde giymem şartıyla..erkek arkdslarımla konuştuğumda lafın gelişi bile canım desem kıyamet kopuyor buna cok zor alıştım..erkeklerle konuşurken kı bu arkdsm olur kardeşim gıbı gordugum bırı olr v.s farketmiyor hafif bir tebessüm bile edemem v.s v.s siz okurken bile bunalmıssınzdır bı de bnı düşününün:)

kıskanması hiç hoşuma gitmiyor..bu konuyla ilgili ne zaman konuşmak istesem karşılıklı fikir alışverişinden çıkıyor tartışmaya dönüşüyor..inatçı ve dediğim dedik..aynı şirkette çalışıyoruz kiminle ne konuştuysam haber vermek zorundayım saçlarım uzun, ılgı cekmesınden hoşlanmıyor toplamamı ıstıyor sürekli...genelde dar kotlardan hoşlanırım ona müsaade ediyor ama şartı üzerine tunik gibi uzun birşeyle kalçamın kapanacağı şekilde giymem şartıyla..erkek arkdslarımla konuştuğumda lafın gelişi bile canım desem kıyamet kopuyor buna cok zor alıştım..erkeklerle konuşurken kı bu arkdsm olur kardeşim gıbı gordugum bırı olr v.s farketmiyor hafif bir tebessüm bile edemem v.s v.s siz okurken bile bunalmıssınzdır bı de bnı düşününün:)

Seninkinin özgüven sorunu var, evlilikte hayatı zehir ediyor böyle tipler benden söylemesi :).

Dozunda kıskançlığı herkes sever. Ama işin içine özgüven kaynaklı hayatı zindan edercesine kıskançlık giriyorsa bir daha iflah olmaz o ilişki; geçmiş olsun.

Seninkinin özgüven sorunu var, evlilikte hayatı zehir ediyor böyle tipler benden söylemesi :).

Dozunda kıskançlığı herkes sever. Ama işin içine özgüven kaynaklı hayatı zindan edercesine kıskançlık giriyorsa bir daha iflah olmaz o ilişki; geçmiş olsun.

haklısın evt o konuda endişem var ztn şuan ciddi bişeye sıcak bakmıyorum..dozunda olsa belki benim de hoşuma gidecek ama kıskançlık var kıskançlık var..bana nefes aldırmayan bir kıskançlık..neden katlanıyorum çünkü kişilik olarak dört dörtlük biliyorum ona sırtımı güvenle yaslayabilirim kıskançlığı olmasa çok iyi bir eş iyi bir baba olabılır...bir önceki ilişkimde çok aşıktım dozundaydı kıskançlığı beni rahatsız etmeyecek ölçüde kıskanıyordu ama problemli bir ilişkimiz vardı olgun değildi..ayrıldıgmda yine birine güven ısın v.s bunlar zor geldiği için kaderime suanda razı gıbı görünüyorum ama hıcbıse suan kafamda net degıl hayırlısı olsn artk umarım aşarız

Oje sürdürmez, bende sevmem zaten oje kırk yılın başı bir sürerim. bir gün heves ettim kızlar aldım bi oje izin vermiyor yasaklar tatlı ya sürdüm ev içinde 2 dakika ya durmuş ya durmamıştır sildim çıkardım hemen ama siyah oje tırnak diplerimi iyi çıkartamamışım, gördü tabi kavgalar, kavgalar o kadar büyüttü ki bu kadar basit bir konuyu temcid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüme getirdi.... Etek zaten giymiyorum. sıfır kol giymiyorum tenis hocası erkek diye tenise gitmiyorum bikini mi ? asla... erkek arkadaşım zaten yok. Hatıra için bir erkek arkadaşımın koluna girip hatıra fotoğrafımı çekindim diye ne kucakta gezmediğim kaldı ne çocukla sarılmadığım?? her yere giderken haber verilecek, 8 den sonra evden çıkmak yasak erkek takipçilerim var diye twitterı kapattı bi erkek arkadaşıma laf arasında canım dedim diye ortalığı birbirine kattı bi de unutmuyor kızlar problem orda, aynı konuları her hatırladığında azarlıyor.... valla kızlar ikizler burcu özgür bir insanım, o beni kısıtladıkça kısıtladığı her şeyi yaptım, oda çıldırdı ve gitti.. her şeyin ortası makul bende kıskanılmaktan hoşlanan bir insandım, yaka silktim. :32::ssz:

Son düzenleme:
Oje sürme, makyaj yapma, saçlarını açma, eşofman giyme..
Erkek arkadaşlarından uzak dur..
Bu ne be ?
Nazi kampı mı ?

Oje sürdürmez, bende sevmem zaten oje kırk yılın başı bir sürerim. bir gün heves ettim kızlar aldım bi oje izin vermiyor yasaklar tatlı ya sürdüm ev içinde 2 dakika ya durmuş ya durmamıştır sildim çıkardım hemen ama siyah oje tırnak diplerimi iyi çıkartamamışım, gördü tabi kavgalar, kavgalar o kadar büyüttü ki bu kadar basit bir konuyu temcid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüme getirdi.... Etek zaten giymiyorum. sıfır kol giymiyorum tenis hocası erkek diye tenise gitmiyorum şort giydirmediği için voleybol hayatım bitti diyebilirim. erkek arkadaşım zaten yok. Hatıra için bir erkek arkadaşımın koluna girip hatıra fotoğrafımı çekindim diye ne kucakta gezmediğim kaldı ne çocukla sarılmadığım?? her yere giderken haber verilecek, 8 den sonra evden çıkmak yasak erkek takipçilerim var diye twitterı kapattı bi erkek arkadaşıma laf arasında canım dedim diye ortalığı birbirine kattı bi de unutmuyor kızlar problem orda, aynı konuları her hatırladığında azarlıyor.... valla kızlar ikizler burcu özgür bir insanım, o beni kısıtladıkça kısıtladığı her şeyi yaptım, oda çıldırdı ve gitti.. her şeyin ortası makul bende kıskanılmaktan hoşlanan bir insandım, yaka silktim. :32::ssz:

Benimki de herseye karısırdı.. Sürdüğüm ojeye, cektiğim kaleme, kıyafetlerime... Üst komsuya cikarken bile haber verirdim o kadar yani.. Aman ha kızlar, hiç gerek yok. Çok gec olmadan tavrınızı koyun.. Allahtan ben vazgecirdim böyle seylerden de rahatladım..
Canım sevgilim ya, hakikaten cok yol katetmiş...

daha iki gün önce sevgilimden ayrıldım... o da kıskanırdı ve her defasında sevgiden olduğunu, ama öyle birsey ki bazen çok abartıyordu.. ben de fazla kısıtlanmaya gelemem. yani aslında ekstrem bisey de yapmıyordum yani ama arada bir değişik biseyler isteyim ya da yapayım sorun oluyordu. kuzenimin yanına tatile gitmek istediğimi söyledim.. daha piyasada fol yok yumurta yoktu. birbirimize girdik... neymiş onunla zaman geçirmek istememişim ya da beraber tatil planı yapmamışım... ne evliyiz ne nişanlıyız nasıl olacak o iş o kısmını düşünen yok.. gerçekten kıskanc insanla ömür geçmez yani daha sevgiliyken bu şekilde olunca insanı korkutuyor aslında...

ooooff heleee benimki ne giydgme kmle knstgma nereye gttgme brlktyken birine baktmmmı fln pskopat derecesndeydi Allahtan bu seneeee bunları aştık cok zor cokk

Ayy benimkide çok kıskanç bi ara düzeldi gibi oldu sonra yine basladı araya askerlikte girince şimdi daha çok krize giriyorr beyefendi. Erkek arkadaşım olmamalı olanlar def edildi sevgilim sağolsun..Makyajıma ojelerime filan karısmazda kıyafette çok sıkıntı yaşıyoruz. Dar giymemi istemiyo bikini giymek yok etek elbise yok.E ben ne giyicem??? Ne derse desin yine dar filan giyiyorum onu aşıyoruz da şu etek elbise işine çözüm yok sanırım:1: neyse şimdi katlanıyorum gelince halletcez bu sorunları inşş

Back