• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi ile aynı şehirde yaşamayanlar!

ohooooooooo ona çoook var :KK23:
Kizlar cidden sürekli ne giysem ne yapsam dedi yok o konuda rahatiz da benim sevgilim sürekli is seyehatlarinda falan simdi. Adama metroda kahve icelim diye teklif edenler, Twitterdan o kizda ne buluyosun diye mesaj atanlar falan oluyo. Deliriyorum bazen.

sanki ayrılmayı kendisi daha çok istemiş..seven insan hemen pes mi edermiş..
aynen öyle. ve benim ailem asla olmaz demedi hiç bir zaman. sadece orada yaşamamın çok zor olacağını, ama yinede benim kararıma saygı duyacaklarını söylediler.
ben ailem orada yaşamamı istemiyor dediğim anda sanki hep bu anı bekliyormuş gibi anında bitti zaten. sonra beddualar etti, ağır sözler söyledi. bi şekilde kendini haklı çıkarmaya çalıştı.
Demem o ki 3 yılda geçse 5 yılda geçse uzak olunca karşındakini tanıyamıyorsun. sadece kendi kurduğun hayali telefonda yaşıyorsun. yani nasıl görmek istiyorsan o şekilde görüyorsun karşındakini ve bu durum sonradan sorun yaratıyor.
ha uzak şehirde olup evlenip mutlu olanlar yok mu tabiki var, ama uzaklık ayrı bir sabır istiyor gerçekten.

Daha ailelerimiz tanismadi. Onun ailesi beni biliyor benim daha annem biliyor sadece. Sonucta is ciddiye gidince de benim sehir degistirmem gerekecek tabi. aileler inşallah sorun cikarmaz. Tabi is ailelere kalana kadar bizim aramizda da sorun cikmaz inşallah
bu konuyu gerçekten çok iyi düşünmen gerekiyor. ben düşünmedim o gün gelsin çözeriz dedim hep. o anki mutluluğuma baktım ama öyle olmuyor. bu konu sonradan daha çok yakabiliyor insanın canını.
onun yaşadığı şehire gidebilirmisin. gidemezmisin? gitsen bile orda mutlu olabilirmisin? Ailenden uzak kalabilirmisin?
bunlar çok önemli sorular. herşeyden önce bu soruları kendi kafanda cevaplaman gerekiyor.

aynen öyle. ve benim ailem asla olmaz demedi hiç bir zaman. sadece orada yaşamamın çok zor olacağını, ama yinede benim kararıma saygı duyacaklarını söylediler.
ben ailem orada yaşamamı istemiyor dediğim anda sanki hep bu anı bekliyormuş gibi anında bitti zaten. sonra beddualar etti, ağır sözler söyledi. bi şekilde kendini haklı çıkarmaya çalıştı.
Demem o ki 3 yılda geçse 5 yılda geçse uzak olunca karşındakini tanıyamıyorsun. sadece kendi kurduğun hayali telefonda yaşıyorsun. yani nasıl görmek istiyorsan o şekilde görüyorsun karşındakini ve bu durum sonradan sorun yaratıyor.
ha uzak şehirde olup evlenip mutlu olanlar yok mu tabiki var, ama uzaklık ayrı bir sabır istiyor gerçekten.
Ne bileyim bazen öyle şeyler yapiyo ki ben de bu adami ne kadar taniyorum diye soruyorum kendime. Bazen uzaklik zor geliyo belki de ayrilip yolumuza devam etmeliyiz bizim bi sonumuz olmayacak diye düşünüyorum. Sonra adam yanima geliyo. Sadece bi gün en fazla iki gün o da her seyi unutuyorum. bi gün evleniriz bütün sorunlar biter diyorum. Cokseviyorum da sevgim her sorunu cözmeye yetecek mi bilmiyorum

Ne bileyim bazen öyle şeyler yapiyo ki ben de bu adami ne kadar taniyorum diye soruyorum kendime. Bazen uzaklik zor geliyo belki de ayrilip yolumuza devam etmeliyiz bizim bi sonumuz olmayacak diye düşünüyorum. Sonra adam yanima geliyo. Sadece bi gün en fazla iki gün o da her seyi unutuyorum. bi gün evleniriz bütün sorunlar biter diyorum. Cokseviyorum da sevgim her sorunu cözmeye yetecek mi bilmiyorum
onun sevgisini de ölçmelisin. iki insan birbirini sevince aşılamayacak engel yoktur.
ama tek taraflıysa sevgi hiç bir işe yaramıyor malesef:KK43:

boşver sizi istemeyinin sizde istemiyin..evet onca yıl gönlünü eğlendirmiş..pis herif..arkana dahi bakma ileri düşün..önüne daha iyileri çıkacaktır..

boşver sizi istemeyinin sizde istemiyin..evet onca yıl gönlünü eğlendirmiş..pis herif..arkana dahi bakma ileri düşün..önüne daha iyileri çıkacaktır..
ayrılalı 10 ay oldu ama hala bu şekilde düşünemiyorum malesef. sanki bir daha hiç kimse olmayacak ve ben hep yanlız yaşayıp, yanlız ölücekmişim gibi hissediyorum.:KK61:

ayrılalı 10 ay oldu ama hala bu şekilde düşünemiyorum malesef. sanki bir daha hiç kimse olmayacak ve ben hep yanlız yaşayıp, yanlız ölücekmişim gibi hissediyorum.:KK61:

ilk başlarda öyle olur..sanki dünyada tek erkek miş gibi...fakat yeni biriyle tanıştığında düşündükleriniz komik gelecektir..önemli olan herhangi bir erkek değil...iyi biriyle karşılaşmak..

ilk başlarda öyle olur..sanki dünyada tek erkek miş gibi...fakat yeni biriyle tanıştığında düşündükleriniz komik gelecektir..önemli olan herhangi bir erkek değil...iyi biriyle karşılaşmak..
hayırlısı diyelimm :KK66:

bu arada bu şekilde yaşadığım olumsuz olayı anlatıp canınızı sıkmak istemem asla.
dediğim gibi iki insan birbirini seviyorsa aşılamayacak engel yoktur Hoppa

uzaklik zor falan gliyor da bugün yine sevgilim geldi leyla oldum. sonumuzuz güzel olu Gün gelir sevgilimizle ayni sehirde yasariz inşallah

Sizde bazen karamsarlık kapılıp bu işin sonu ne olacak diye düşünüyormusunuz? Bazen işin içinden bir türlü çıkmadığımı hissediyorum.
karamsarlığa kapılma alışınca sıkıntı olmuyo ama o alışma süreci çok yıpratıyo insanı ama daha çok özleniyosun ve dahada kıymetli olsuyosun değerini anlıyo ve daha çok bağlanıyo en azından benim öyle oldu :)

Biz de okul nedeniyle farklı şehirlerdeyiz :(
Dört yıllık bi ilişkim allaha şükürler olsun ki sorunsuz devam ediyor ama zor yani kolay değil...

:D biz de 3 bucuk senedir farkli sehirlerde idik :D ahh o gunler :) 2bucuk sene oncesi de evlendik tabi evlendikten sonra bizim ki dokuldu ben yokken neler yaptigini.. bileydiimm :) guzel bi yuvamiz var simdi masallah..

Back
X