- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
- Konu Sahibi birgunbelki
inşallah ya bakalım artık kısmetthoşbuldum ay inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah ya bakalım artık kısmetthoşbuldum ay inşallah
Sürekli ne giysem düşüncesi yok böyle daha kıymetli oluyoruzz emin olunahaha aynen bazen işime geliyo
inşallah ya bakalım artık kısmett
öyle mi diyosun kız bilemedim saç derdi yok kıyafet derdi yok bulusalım demiyo derdi yokSürekli ne giysem düşüncesi yok böyle daha kıymetli oluyoruzz emin olun
Aynen yaa sıkıntıya gelemem ben alıstıkk ya zorlanmıyoruz askere gidincede aynı yani ohhhöyle mi diyosun kız bilemedim saç derdi yok kıyafet derdi yok bulusalım demiyo derdi yok
biz iki sene aynı şehirdeydik hergün görüyorduk birbirimizi böyle alışmak zor oldu birazAynen yaa sıkıntıya gelemem ben alıstıkk ya zorlanmıyoruz askere gidincede aynı yani ohhh
Anladım durum farklı biz pek göremiyoruz sevdiceğimizi evlenekte kurtulak baribiz iki sene aynı şehirdeydik hergün görüyorduk birbirimizi böyle alışmak zor oldu biraz
ohooooooooo ona çoook varAnladım durum farklı biz pek göremiyoruz sevdiceğimizi evlenekte kurtulak bari
2 sene var bizimkineohooooooooo ona çoook var
bizimkini bilmiyom2 sene var bizimkine
Hayırlısıı olsunn hakkımızda gec olsun tam olsun bizim olsunbizimkini bilmiyom
amiiiiiiiiiiiiiinHayırlısıı olsunn hakkımızda gec olsun tam olsun bizim olsun
Ben maddi olarak yardim kabul etmem ki. Ne olacak bilmiyorum sonumuzmaddi yardım da bulunsa sana ? o zaman gidebilir misin? bu konuda baskı yapmaması lazım aslında durumu biliyorsa
iyi olur inşallahBen maddi olarak yardim kabul etmem ki. Ne olacak bilmiyorum sonumuz
Peki sonunda ne oldu. En büyük korkum çok uzun zaman sürup sonunun ayrılık olmasibenimde bu şekilde 5 yıl süren bir ilişkim oldu
işin içine aileler girene kadar öyle böyle devam ettik. askerliğinide yaptı bu süre zarfında.Peki sonunda ne oldu. En büyük korkum çok uzun zaman sürup sonunun ayrılık olmasi
işin içine aileler girene kadar öyle böyle devam ettik. askerliğinide yaptı bu süre zarfında.
zaten bizim sorunlarımızın asıl çıkış noktasıda askerlik zamanına denk geliyor. neden bilmiyorum ama inanılmaz değişti askerlikte ve sonrasında.
asıl ayrılma nedenimizde ailem pek sıcak bakmadı benim başka bir şehire gitmeme. bende bunu sevgilime söyledim. oda çözüm aramak yerine anında ayrıldı benden. kaçmayı teklif etti bide, bende kaçmayınca kaçmamakla suçladı beni falan.
böyle yanii yazık oldu 5 yılımaa
Daha ailelerimiz tanismadi. Onun ailesi beni biliyor benim daha annem biliyor sadece. Sonucta is ciddiye gidince de benim sehir degistirmem gerekecek tabi. aileler inşallah sorun cikarmaz. Tabi is ailelere kalana kadar bizim aramizda da sorun cikmaz inşallahişin içine aileler girene kadar öyle böyle devam ettik. askerliğinide yaptı bu süre zarfında.
zaten bizim sorunlarımızın asıl çıkış noktasıda askerlik zamanına denk geliyor. neden bilmiyorum ama inanılmaz değişti askerlikte ve sonrasında.
asıl ayrılma nedenimizde ailem pek sıcak bakmadı benim başka bir şehire gitmeme. bende bunu sevgilime söyledim. oda çözüm aramak yerine anında ayrıldı benden. kaçmayı teklif etti bide, bende kaçmayınca kaçmamakla suçladı beni falan.
böyle yanii yazık oldu 5 yılımaa
Hepimizimki iyi olur inşallah:)iyi olur inşallah