• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi ile aynı şehirde yaşamayanlar!

Peki sonunda ne oldu. En büyük korkum çok uzun zaman sürup sonunun ayrılık olmasi:KK64:
işin içine aileler girene kadar öyle böyle devam ettik. askerliğinide yaptı bu süre zarfında.
zaten bizim sorunlarımızın asıl çıkış noktasıda askerlik zamanına denk geliyor. neden bilmiyorum ama inanılmaz değişti askerlikte ve sonrasında.
asıl ayrılma nedenimizde ailem pek sıcak bakmadı benim başka bir şehire gitmeme. bende bunu sevgilime söyledim. oda çözüm aramak yerine anında ayrıldı benden. kaçmayı teklif etti bide, bende kaçmayınca kaçmamakla suçladı beni falan.
böyle yanii yazık oldu 5 yılımaa:KK61:

işin içine aileler girene kadar öyle böyle devam ettik. askerliğinide yaptı bu süre zarfında.
zaten bizim sorunlarımızın asıl çıkış noktasıda askerlik zamanına denk geliyor. neden bilmiyorum ama inanılmaz değişti askerlikte ve sonrasında.
asıl ayrılma nedenimizde ailem pek sıcak bakmadı benim başka bir şehire gitmeme. bende bunu sevgilime söyledim. oda çözüm aramak yerine anında ayrıldı benden. kaçmayı teklif etti bide, bende kaçmayınca kaçmamakla suçladı beni falan.

sanki ayrılmayı kendisi daha çok istemiş..seven insan hemen pes mi edermiş..

Daha ailelerimiz tanismadi. Onun ailesi beni biliyor benim daha annem biliyor sadece. Sonucta is ciddiye gidince de benim sehir degistirmem gerekecek tabi. aileler inşallah sorun cikarmaz. Tabi is ailelere kalana kadar bizim aramizda da sorun cikmaz inşallah

Back
X