sevgilinizin yasakları

husel

er:)
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
1.849
18
46
hep kıskançlıklardan şikayet ediyoruz ya..bakalım sevgililerimiz eşlerimiz vs. ilişkilerimizde ne gibi yasaklar koyuyolar..sorunlar ortakmı görelim hadi..

ilk cevap benden olsun ..ilk çıkmaya başladığımızda sınfımızda ki tüm erkek arkadaşlarımla konuşmamı yasaklamıştı..günaydın bile demeyecekmişim:Roflol::Roflol: bunlada bitmedi erkek olan akrabalarımla yanaktan öpüşmemi bile yasaklamıştı..:1hug::1no2:

Ayyyy Hiç Böyle Kiskançliğa Gelememm...eşimde Bilirki Beni Siktiği An Kaçarim Ondann:))) çok şükür Istediğim Gibi Bir Kocam Var Istediğimi Giyer Istediğimi Yaparim Karişmaz Bana..evliliğimizin Ilk Dönemlerinde Beni Kisitlamaya çalişmişti Ama Ben Bunlara Boyun Eğmedim O Bunu Yapma Dedikçe Ben Inadina Yapmiştimm şimdi Herşey çok Farkli ,ne Istiyorsan Onu Yap Der..özğürlük çok Güzel...

giydiğime ettıgıme hiç karısmazzzzz makyajıma sacımaaa ben okula gıttıgımdeeeeee adama bır haller oluyorrrrrr nerdesın derstemısınnnnnn sorular pesı sıra gelıyorrrrr :))))))

TATOŞ harikasın şekerim demek boyun eğmedin aferin vallahi bravo ,
benim adam da msn ye hayatta girmem sıkıyo beni msn de hergün takıldığımı düşünerek kendinide benide sıktığı gibi,
babam ,erkek kardeşim hariç erkek gibi görünen herkezle konuşmamı yasak etti

ama bende musama gosterdıgım kıskanılmak hosuma gıttgı ıcınnnnnn bence cekılır durumda yoksaaaa kısıtlamalarrrrrrrr ınsanı hem bıktırırı hem sevgısını azaltırrrrrrrrrrrrr

Mini etek yasak

Gögüs dekoltesi yasak

Erkeklerle konuşmak yasak , buna akrabalarımdaki erkeklerde dahil!

İşten eve erken dönemem gerekiyor , geç gelirsem bozulur.!

Msnime karışır , kiminle konuşacağıma kiminle konuşmayacağıma..

Msn listemdeki herkesi bilir , bir erkek çıkarsa kavga çıkar..

Aman say say bitmez..

Eski sevgilimdi bunları yapan , artık yok:KK43:

aynen bnm öyleydiii...bizde ayrıldık senağlama ...hırlısı olsun ne diyebilirimki..

ben nerelere gitsem kendımı nerelerden atsamsenağlamasenağlama benım eşim beni hiç kısıtlamaz naniknanikhiçde kıskanmaz:uhm:normalmi acaba...güzelde bir bayanım ama naniknanik yok benım kocada var bir anormallik:Roflol::Roflol:

eşimde beni hiç kısıtlamaz tek sorunu bana çok düşkün olması illa yanyana olcaz yoksa ne eteğime karışırki mini giymem hoşuna bile gider biraz ters benimki seksi olayım ister ama çokda kıskanır

ilişkide ilk başlarda olması normal kıskançlığın..bizde de hat safahadaydı ama artık hiç yok..bazen kıskansın istiyom ama kalmadı artık:KK43:(

başlarda bizim de aşırı ama aşırı yasakları vardı beyfendinin dersanede beraberdik aynı sırada oturuyoduk beni cam kenarına oturttu yüzümü kimse görmesin diye ve hiç kaldırmıyodu yerimden alınması gereken bişey varsa gidip o alıyodu ben öle oturuyodum

şimdi baya bi aşama kaydetti beyefendi baya modernleşti ama var yine de kıskançlıları mesela bikini giymem yasak haliyle tatile de yollamıyo ailemle ancak benim yanımda giyebilirsin bikini diyo o da şortlu ya da etekli olacak..geçen yaz avukat yanında çalışmak istedim izin vermedi kıskandı bu yaz kendi çıkarı için verdi izin çünkü ben de onu amerikaya yoladım ama bu yaz da ben gitmedim şimdi çok seviniyo iyiki gitmedim diye..

çok şık olmamı süslenmemi sitemez çok dikkat çekici olmamı ama bunları takmıyorum istediğim gibi giyiniyorum ben zaten ne giyeceğimi gayet iyi bilirim..o kadar açık giyinmem..

erkeklerle konuşmak bana da yasak mecburiyet dışı öyle kanka falan olamam samimi olamam samimi olduklarım da ortak arkadaşlarımız onlarla rahat konuşuyorum ama onlarla da çok yakon değilim sayesinde çok utangaç biri oldum valla çekingen oldum ya bu sene yavaş yavaş açılıyorum işte ama aynı şeyler onun için de geçerli o da kızlarla samimi olamaz asla kıyameti koparırım herşey karşılıklı dimi o da tatile gidemez o bana bakçaklar diye izin vermiyo ben de o bana izin vermiyo diye vermiyom :) aman evlensek de kurtulsak bari yaz hiç geçmiyo böyle babamlar üsteliyo sen çok severdin tatili noldu falan diyolar ben de yok baba bikini giymekten rahatsız oluyom artık bakıyolar falan diyorum adam da şaşkın hiç memnun değilim aslında ama baştan böyle alıştırdık birbirimizi bu saatten sonra değişemiyoruz malesef..mesela ayrı fakültelerde okuyoz dersten sonra buluşuyoruz buluştuğuumz gibi bugün kıskanacağım ne oldu diye soruyoruz birbirimize bunu yapan hiç çift yoktur eminim..ama böyle alıştık en başından şimdi alışkanlık oldu değişemiyoruz

off ilk başlarda çok karışırdı kıyafetime ya amma çok ağladım onun yüzünden hiç makyaj yapmadan yollardı beni fakülteye güzel giydirmezdi artık kendime güvenimi yitirmeye başlamıştım çok hoş bi kızım ama diğer kızlar ne güzel giyinip ne güzel makyaj yapıyolardı ben ise öyle yataktan kalkmış gibi gitmek zorundaydım çok ağladım ben kendimi çok çirkin hisseidyorum güvenim kalmadı diğer kızları görünce çok üzülüyorum falan dedim ona da bu mantıklı geldi artık istediğim gibi giyinebiliyorum Allaha şükür tabi açık olmamak kaydıyla..

amma dertliymişim :) aklıma geldikçe yazarım yine arkadaşlar :)

benim sevgılım benı cok sahıplenır ama asla cok fazla karısmaz bana..benı kaybetmekten cok korkar cunku..zaten ben de hayatta denge kelımesının felsefesıne ınanırım ve ne onu ne kendımı uzecek ya da utandıracak bır sey yapmam.

eğer gerçekten seviyorsanız bunları hiçbiri size kısıtlama olarak gelmez.. Aşk insana neler yaptırıyor neler...

Beimkininde bazı kısıtlamaları vardır ama bence bunlar dozunda güzel ayrıca ben çok rahat erkek sevmem ne o öyle saldım çayıra mevlam kayıra,o ilgiyi,kıskançlığı severim ben tabi ki dozunda,ayarında,tadında yerimseniben

3 senedir giyimime kari$ilir,onun icin yaz aylari zehir oluyor bize,gündemimiz ve kavgalarimiz hep kiyafet yüzünden.. Oturdugum cevreden dolayi zaten acik giyinmem,fakAT arada bir sifir kol giyiniyorum,kiyamet kopuyor..Ama nedense düsük yaka giyince sorun yok,o zaman göze batmiyormus, bende anlamadim mantigi:)) Mini etek, V yaka ve sayre.. (Onlari söylememe gerek yok sanirim! )Sen misin bana böyle yapan?!! Ben de yasakladim ona sifir kol giymeyi,dedim ben giymiyorsam sen de giymeyeceksin.cok mu meraklasin etrafa kollarinin kaslarini göstermeye falan diye trip yapiyorum:) Ayrica yüzmeye gitmem de yasakmi$ 3 seneden beri, cok mu meraklimiymisim orami burami göstermeye... Ayol piselim mi, di mi? Sanki herkes giyinikte bir ben bikiniyle dolasiyormusum herkeste bana bakiyormus gibi geliyor beyefendiye.. Bu konuda da bir türlü uzlasamiyoruz..
Erkek arkadaslarla $akalasmalar,fazla samimiyet de yasakli listemizde.. Gece gec vakitlerde eve gelmek kesinlikle yasak,yoksa kiyamet kopar:) Tabii bunlarin cogu karsilikli...
Genel anlamda öyle asiri bunaltmaz beni askim,ama bi kiskancligi tuttummu da 3 hafta artik yüzüne bakilmiyor..

bana erkek arkadaşlarımla konuşma yasağı getirdiğinde bende ona erkek arkadaşları ile konuşma yasağı getirmiştim sırf yıldırmak için ama nerdeee..adam kendi dediğinde diretmek için erkek arkadaşlarıyla beraber kaldığı evinden ayrılıp tek başına ev tutmuştu:))

benimki nişanlıyken hiç bir şeyime karışmazdı. neyi nasıl giymişim, nereye gitmişim ağzını açmazdı. ama ben bazen bakışlarından birşeyler hissederdim. aynen öle oldu. gerçi çok fazla yok. mesela işe giderken etek giymem makyaj yapmam yasak. eheh bundan şikayetçi de değilim. çünkü erkek ağırlıklı bir sektörde çalışıyorum ve inanılmaz şeylerle karşılıyorum. Bazen insanların gözüne alyansımı sokuyorum. evli olmam daha da cazip hale geliyor. Kıskanıyor ama yerine göre. bir yere oturmaya gideceksek ne giydiğime ne de yaptığım makyaja karışıyor. ama kendi evimde hiç rahat değilim. şortla etekle gezemiyorum askılıyla dolaşamıyorum. ya kimse görmüyor desemde yok efenim dikizlermiş. :1shok:

yasak koymaz.bilir çünkü ben ancak tatlı dille kandırılırım.ama bende onu tanıdığım için giyeceklerimin uç noktalarda açık veya kapalı olmamasına özen gösteririm.a.s.a.s.

heytt bee...bana kim yasak koyabilirmiş...ben istediğimi giyerim, istediğim yere giderim, aileme hiiiççç yapabilirmiyim demedim bilgi veririm sadece şurdayım şunu yapıyorum şu saatte gelirim...bana güvenleri tamdır çünkü yalan söylemem hataysa hatadır gelir anlatırım...benim en yakın arkadaşlarım erkektir çünkü onlar kıskançlık krizine girmez ve ben bunlardan asla taviz vermem...karşıma çıkan adamlar hep peki canım tabi canım dediler....nerde beni öyle kısıtlayacak erkek, hani çıksa karşıma kesin aşık olurum heralde...
yaaaa işte bunlar benim büyüüükkkkk laflarım...taaaa 1 sene önce söylerdim bunları...şimdi mi...anlatayım...dizimin üstünde etek YASAK..makyajı abartmak YASAK...erkekten dostmu olurmuş, mutlaka bisüre sonra bişey çıkar, yıllardır var olan arkadaşlarımla samimiyet YASAK (mühendislik fakültesinde okudum 5 kız 60 erkektik haliyle arkadaşların çoğunlukla erkek oluyo...) dekolte tamamen yasak (hayır görünecek bişey olsa gam yemeyecem...ama tabi o dışardan bakıyo bişey var zannediyo, 30 gün sonra bu yasak kalkabilir çünkü gerçeklerle yüzleşecekkafamçokkarıştı) aaaahhh ahhh nerde o çoookkk büyük konuştuğum günler...ama hakikaten böyle adam çıktı ve ben aşık oldum...ama tüm bunlara rağmen onun içi rahatlayamıyor çünkü silik olmayı beceremiyorum...ne yapabilirmki... Allah Allaaaahhhh...bazen işyerime geliyo birlikte dışarı çıkıyoruz laf şu; yürü be aşkım sanki bu kurum senin...ne yapayım yani...yapamıyorum...neyse çok uzattım...sözün özü; keşke büyük lokma yeyip büyük laf konuşmasaydım:eek:klava:

heytt bee...bana kim yasak koyabilirmiş...ben istediğimi giyerim, istediğim yere giderim, aileme hiiiççç yapabilirmiyim demedim bilgi veririm sadece şurdayım şunu yapıyorum şu saatte gelirim...bana güvenleri tamdır çünkü yalan söylemem hataysa hatadır gelir anlatırım...benim en yakın arkadaşlarım erkektir çünkü onlar kıskançlık krizine girmez ve ben bunlardan asla taviz vermem...karşıma çıkan adamlar hep peki canım tabi canım dediler....nerde beni öyle kısıtlayacak erkek, hani çıksa karşıma kesin aşık olurum heralde...
yaaaa işte bunlar benim büyüüükkkkk laflarım...taaaa 1 sene önce söylerdim bunları...şimdi mi...anlatayım...dizimin üstünde etek YASAK..makyajı abartmak YASAK...erkekten dostmu olurmuş, mutlaka bisüre sonra bişey çıkar, yıllardır var olan arkadaşlarımla samimiyet YASAK (mühendislik fakültesinde okudum 5 kız 60 erkektik haliyle arkadaşların çoğunlukla erkek oluyo...) dekolte tamamen yasak (hayır görünecek bişey olsa gam yemeyecem...ama tabi o dışardan bakıyo bişey var zannediyo, 30 gün sonra bu yasak kalkabilir çünkü gerçeklerle yüzleşecekkafamçokkarıştı) aaaahhh ahhh nerde o çoookkk büyük konuştuğum günler...ama hakikaten böyle adam çıktı ve ben aşık oldum...ama tüm bunlara rağmen onun içi rahatlayamıyor çünkü silik olmayı beceremiyorum...ne yapabilirmki... Allah Allaaaahhhh...bazen işyerime geliyo birlikte dışarı çıkıyoruz laf şu; yürü be aşkım sanki bu kurum senin...ne yapayım yani...yapamıyorum...neyse çok uzattım...sözün özü; keşke büyük lokma yeyip büyük laf konuşmasaydım:eek:klava:

Kendimi gördüm sanki yerimseniben eee ne demişler büyük lokma ye büyük söz konuşma :1rolleyes:

X