- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Kızlar merak ettim sevgilinizin yaninda hic agladiniz mi? Bunu onlar güçsüzlük acizlik olarak mi görür? Acirlar mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani erkekler güçlü kadın görmek ister ya o yüzden merak ettim sağlayınca güçsüz görünüyor muyuz diye ama o da güzel bi bakış açısıymisağlamak ; dürüstlük,masumluk ..
ağlarım neden ağlamayayım ki ..
Hani erkekler güçlü kadın görmek ister ya o yüzden merak ettim sağlayınca güçsüz görünüyor muyuz diye ama o da güzel bi bakış açısıymis
Peki ayrıldığın kişiye ne hissettiğini anlatan aci çektiğini anlatan mesajlar atmak güçsüz olduğun görüntüsü verir mi erkeğe??güçlüyüm,hem ağlarım hem deviririm her yeri ..![]()
Peki ayrıldığın kişiye ne hissettiğini anlatan aci çektiğini anlatan mesajlar atmak güçsüz olduğun görüntüsü verir mi erkeğe??
Yok mesele o değil de hani kizlar çok duygusal ya erkekler bu konuda ne düşünür Çözemedim bu konuda tecrübesi olan bayanlara sorayim dedim bu sorduğumda iki durumu çok merak ediyrm :)hayır bosver ayrıldıysan unutmaya bak ..![]()
Acimalari çok kotu birşey biz çok duygusaliz keşke bu kadar duygusal olmasakağladım tutamam ki ben kimi zaten, ama erkekten erkeğe değişir bence acıyan daha çok oluyor sanırım
Yok mesele o değil de hani kizlar çok duygusal ya erkekler bu konuda ne düşünür Çözemedim bu konuda tecrübesi olan bayanlara sorayim dedim bu sorduğumda iki durumu çok merak ediyrm :)
bende bu yüzden kendime çok kızdım keşke tutabilsemde ağlamasam sevdiğimin yanında ama olmuyor işte canım :/Acimalari çok kotu birşey biz çok duygusaliz keşke bu kadar duygusal olmasak![]()
Bu topikte sunu öğrendim agliyckasan da ağla içinde tutma rahat ol ağlamak masumluktur o kişi aciyosa da onun ayıbı sonuçta biz çok duygusaliz ogrenemediler mikadınlar hassasız ..
bosver ayrıldıysan ..
En iyisi rahat olmak sanırım öylesi daha samimi onların yaninda da aglamiycaksak kime aglayalimbende bu yüzden kendime çok kızdım keşke tutabilsemde ağlamasam sevdiğimin yanında ama olmuyor işte canım :/
Bu topikte sunu öğrendim agliyckasan da ağla içinde tutma rahat ol ağlamak masumluktur o kişi aciyosa da onun ayıbı sonuçta biz çok duygusaliz ogrenemediler mi
aynen bende artık öyleyim napıyım tutamıyorum kendimi rahatım artık neysem oyum işte :)En iyisi rahat olmak sanırım öylesi daha samimi onların yaninda da aglamiycaksak kime aglayalim![]()