sevgilinizin sizin üzerinde garip takıntıları komediye dönüşürse... buyrun kızlar

mehabbet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
2.669
0
sizin sevgilinizin varmı böyle takıntıları ben aklıma geldikçe yazıcam bir tanesi şöyledir bi ara telefonda konuşurken su içmiştim ve onun lıkırtısına takmış bu akıllım ve sürekli bana su içtirmeye kalkıyodu bi arazemuszemus tam güzel şeyler konuşurken hadi bebeğim su içme vakti diyip zorla içtiriyodu. o sıralar kendimi tuvaletten geri alamaz olmuştumsempatiksalakcinni şimdilik bu takıntısı hortlamadığı sürece rahatım :nazar:

benim sevgilim de yalnız zaman geçireceğimiz zaman hep çikolata alıp gelir. çok seviyo çikolata yerken beni izlemeyi. çok hoşuma gidiyo diye de özellikle söylüyo. (iyiki çok zayıfım kişlo almıyorum yoksa yanmıştım) böyle ufak delilikleri tutuyo aradakaydirigubbakcemile3

benim sevgilim de yalnız zaman geçireceğimiz zaman hep çikolata alıp gelir. çok seviyo çikolata yerken beni izlemeyi. çok hoşuma gidiyo diye de özellikle söylüyo. (iyiki çok zayıfım kişlo almıyorum yoksa yanmıştım) böyle ufak delilikleri tutuyo aradakaydirigubbakcemile3

evt genelinde bi çikolata takıntısı var zemuszemus ama şunu anladımki erkeklerin içinde hep bi çocuk yatıyo :ecrin_bebek: yoksa akıl kari değil yaptırdıkları

birde bilmiyorum hepsimi öyle sizi uyandırıp öle uyku hali saçmalamanıza acayip hoşlarına gidiyo yada bitanem fazla abartıyo ohaoldumsmile daha bu sabah telefonda uyandırmış sabahın köründe ben yalvarıyorm ama uyucam diye o ise vuvuzela nasıl öter diye sölettirip duruyo yoksa kapatmam diyoaklinialirimsmile bende uyku hali ne yapsam yeridir :KK1:

ee hadi kızlar gündüz herkes tatilde heralde:KK3: ama akşam hepinizi bekliyrm canlar

X