Sevgilinizin işi yoksa?

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
sevgılınızın işi yoksa ve bunaalımdaysa naparsınız? nasıl destek olursunuz?begenmedıgınız bır ıs bulsa ne tepkı verırsınız?baska işmi var derse?

bir süreliğine onu anlamaya destek olmaya çalışrım ama hep işsiz güzçsüz olmak istiyorsa bu beni rahatsız eder sorun çıkarırım.
ama iş arıyor bulamıyorsa yada ne iş olursa olsun çalışmak istiyorsa saygı duyarım
benim beğenmediğim bir iş olursa başka iş mi var demesinden çekinir bir şey demem.
denmemeli de zaten
o zaman beğendiğin bir iş bul çalışsın :)
ama başta söylediğim gibi bi yere kadar..çalışmayı sevmeyenlere tahammul edemem :(

bir süreliğine onu anlamaya destek olmaya çalışrım ama hep işsiz güzçsüz olmak istiyorsa bu beni rahatsız eder sorun çıkarırım.
ama iş arıyor bulamıyorsa yada ne iş olursa olsun çalışmak istiyorsa saygı duyarım
benim beğenmediğim bir iş olursa başka iş mi var demesinden çekinir bir şey demem.
denmemeli de zaten
o zaman beğendiğin bir iş bul çalışsın :)
ama başta söylediğim gibi bi yere kadar..çalışmayı sevmeyenlere tahammul edemem :(

calısmayı sever ıs olsa canla basla calısır

BEğendiği iş şu anki tecrübesizlikle karşısına çıkmayacaktır.
Biraz fazla çalışıp tecrübe edinmesi gerek kendine ki ondan sonra iş seçimi yapabilsin.
Çalışması için sizin dürtmenizlede olmaz ki ama,içinden gelmesi lazım.
Kaldıki çocuk da değil.
Bilemiyorumki Allah yardımcınız olsun:teselli:

Yine mav yine ilişkisi...artık sevgili endexli yaşamasan daha iyi olmaz mı :olmaz:Senin onu düşündüğü kadar o seni düşünmüyo bütün konuları okudum takip ettm sana soğuk davranmasında acaba bu neden mi yatıyo diye düşünüyorsun ama değil,bırak kendi haline iş te bulma kimse senden değerli değil (:

BEğendiği iş şu anki tecrübesizlikle karşısına çıkmayacaktır.
Biraz fazla çalışıp tecrübe edinmesi gerek kendine ki ondan sonra iş seçimi yapabilsin.
Çalışması için sizin dürtmenizlede olmaz ki ama,içinden gelmesi lazım.
Kaldıki çocuk da değil.
Bilemiyorumki Allah yardımcınız olsun:teselli:

Yine mav yine ilişkisi...artık sevgili endexli yaşamasan daha iyi olmaz mı :olmaz:Senin onu düşündüğü kadar o seni düşünmüyo bütün konuları okudum takip ettm sana soğuk davranmasında acaba bu neden mi yatıyo diye düşünüyorsun ama değil,bırak kendi haline iş te bulma kimse senden değerli değil (:

yazdıklarım ona endekslı yasadıgımı gostermezkı ben sadece yasamımım bu kısmından bahsedıyorum sevgılımle olan kısmından dıger hayatımdan bahsetmıyorum.

yazdıklarım ona endekslı yasadıgımı gostermezkı ben sadece yasamımım bu kısmından bahsedıyorum sevgılımle olan kısmından dıger hayatımdan bahsetmıyorum.

Sevgilindir ona endexli yaşa ama hep tek taraflı bir çaba diş ameliyatına girip çıkıyosun aramıyo,hediye alıyorsun kabul etmiyo çağırıyorsun buluşmaya gelmiyo,gelincede mutsuz bir buluşma geçiyo vs vs konularından belli başlı hatırladığım yerler,tabiki her ilişki 4 4 lük olmaz ama seninki hep inişte,belkide hep kötü yönleri ile ilgili konu açtıgın için ve her konu sevgilinle ilgili oldugu için ister istemez sevgilisi işsiz bu seferde BU YÜZDEN üzüyo anlamı çıkarttım,hakkında hayırlısı olsun mutlu olmanı isterim..sağlıcakla..a.s

kendi ne yapmak istiyorsa bırakırdım yapsın eger bunalımdaysa uzerine gitmek ise yaramaz once uyarırdım dikate almıyorsa sen bilirsin der gecerim zamanla anlardı zaten

Sevgilindir ona endexli yaşa ama hep tek taraflı bir çaba diş ameliyatına girip çıkıyosun aramıyo,hediye alıyorsun kabul etmiyo çağırıyorsun buluşmaya gelmiyo,gelincede mutsuz bir buluşma geçiyo vs vs konularından belli başlı hatırladığım yerler,tabiki her ilişki 4 4 lük olmaz ama seninki hep inişte,belkide hep kötü yönleri ile ilgili konu açtıgın için ve her konu sevgilinle ilgili oldugu için ister istemez sevgilisi işsiz bu seferde BU YÜZDEN üzüyo anlamı çıkarttım,hakkında hayırlısı olsun mutlu olmanı isterim..sağlıcakla..a.s

ıyı yonlerını pek anlatmıyorum yada goremıyorumdelikafadulden

bende ayni durumdayim üniversite okuyorum 3 yillik sevgilim güvenlik görevlisi acikögretim isletme okuyodu terk birakti hayatta bi amaci yok ne yaparsa yetinmemei seven kiinin katlanmasi gerektigini söylüyo bense hep daha fazlasini yapmasi gerektigini düsünüyrum...
acaba bütün erkeklerin böyle dürtülmeye ihtiyaci varmi anlayis da sabir da bi yere kadar oluyo...zor...:(:(:(

cnm benımkı calısmak ıstıyor ama ıs yok onune cıkan ıslerde ev gecındırecek ısler degıl

Back