Sevgilinizden aldığınız bugünün güzel mesajı :)

"Günaydın müstakbel karıcığım"

Aralık'ta düğünümüz var, karıcığım diyerek alıştırma yapıyor:1::1::1:

Bugün hiç romantiklik yok:25: Neyse daha gün bitmedi:23:.

en kötüsü : benim sevgilim bana mesaj atmıyor! hiç öyle bir alışkanlığı, huyu yok.. devamlı arar, ama mesaj yazmayı sevmiyormuş. çok gereksiz buluyormuş. sevgilimden düzgün düzgün pek bir mesaj almadım hiç

Bu sabah nasıl gözlerimi açtıysam sen hayatımda olduğun benim olduğun için..
Bundan sonrada gözlerimi sadece senin için açıcam melegimm..
Attığın mesajla bile gözümü açar açmaz benii mutlu ediosun .
Sanki yanımda uyanmışsın gibi.
Seni çok seviyorum Şirine'm günaydınn :)

en kötüsü : benim sevgilim bana mesaj atmıyor! hiç öyle bir alışkanlığı, huyu yok.. devamlı arar, ama mesaj yazmayı sevmiyormuş. çok gereksiz buluyormuş. sevgilimden düzgün düzgün pek bir mesaj almadım hiç

Canım benimki de eskiden hep böyle derdi, doğru dürüst mesaj atmazdı.. Simdi hic öyle degil... Dayan canım :17:

Askım bu sabah hayli romantik...
ama attığı mesajlardan biri biraz trajikomik :1::1:

Kendimi o kadar çok şanslı ve özel hissettiriyosun ki bana sana anlatamam.. Sen benim için cok özelsin askım.. :43: en degerlim kıymetlimsin...
'sen kalbimi fethetmişsin benim üzerine de esra 1453ü insa ediyon :1: ' ne demek bu ya :53: . üstün zekalı askım benim. :1::1::1::1:

Son düzenleme:
"Domateees sana günaydın demeyi özlemişim:D"

Bu domatesin esprisi de anısı da bizim için en önemli şeylerden birisi,garip ama :9:

''Günaydın ömrüm, bi gün ''seni çok seviyorum hayatım, hadi kalk'' diyerek öperek uyandıracağım günlerde gelecek. ''

Bu gün değil dün....

...Uyumak istiyorum ama sensiz olmuyor...

"Saçının teline kurban olduğum, sabah yatağa düşmüşleri koydum yine cüzdanıma, kim demiş uzağımdasın diye, hücrelerin bile yanımda"

Ölürüm ben bu adama yaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bitaneciik askerimden, nişanlımdaan :)

''Canım karıcığım benim seni çok herkesden, herşeyden çok seviyorum.
Gözümden sakınıyorum seni, bakmaya kıyamıyorum. Çünkü seni çok seviyorum.'' :16:

Son düzenleme:
Canım ses verir misin? Bu kadar uzun zaman aramaman yazmaman beni unuttuğun izlenimi yarattı bende. Kanadı kırık bir kuş gibi oldum. Uçmak istiyorum sana anlamıyor musun beni?

Back