Anket Sevgiliniz(esiniz) üstünüze kussa ne yaparsınız???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz(esiniz) üstünüze kussa ne yaparsınız???

• Ankete Katılan
    177
İğrencliği falan olmaz bu işin, afedersiniz eşiniz diyorsunuz.. Neler yapıyorsunuz da tiksinmiyorsunuz, daha acık konusmama gerek var mı , bilemiyorum .. Böyle bir insanlık hali durumunda iğrencsin diyip ayrılmak gibi şeyler kabul edilemez bana göre, herkesin basına gelebilir, ya siz onun üstüne kussaydınız? Ayy cok utanırdım diyorsunuz değil mi ? İşte o da cok utanırken siz bi de iğrencsinn diye bağırıp kusa kusa ayrılırsanız olmaz.. Yarın öbür gün sizin ve cocuklarınızın gecimi icin calıstığı is yerinde kaza gecirdi/trafikte kaza yaptı yatalak oldu.. Napacaksınız, "ay altına sıcıyoğğ yviğreeenc" mi dyeceksiniz.
Ne etik, ne din buna müsade etmez.
Siz de dışkı yapan ve kusabilen bir canlısınız, en büyük eksiklik empati.
Gidin üstünüzü değiştirin, doktora götürün.

canı sağolsun be ondan kıymetli mi üstümdeki değiştiririm olur biter nolucak sanki:86::86:

çok enteresan ama bi kusan bide ağlayana tahamülüm yoktur dayanamam ben de başlarım.kusmuk cok midemi bulandırroypr maleseef ister eşim ister cocugum olsun kusuldumu inanılmaz midem bulanıo

gider üstümü değiştirirdim midesi hala kötüyse doktora giderdik birlikte......

insanlık hali canım ne olacak,
gider üstümü değiştirirdim midesi hala kötüyse doktora giderdik birlikte

once bi poset bisey bulurum
daha beter ortaligi kotu yapmasin deyi
uzerimi temizlerim..
meyveyi cok sever...yine dolaptan soguk seyler mi yedin diye fircalarim...

"benim de midem kalkar kusardim :s"
şıkkını şeçtim çünkü bu elimde değil. Bir yolculuğa çıkalım ya beni öyle çok yol tutmaz ama kardeşim fenadır saat başı kusar nerdeyse.. Benimde özelliğim şu, karşımdaki kusarsa banada bi böğürtü geliyor direk.. Kıyafetim hiç bişeyim ondan önemli değil tiksinmem ama karşılıklı kusuşuruz işte :37:

sevgilim deil ama kuzenim kusmuştu ona yardım ederken :S ani bir refleks ile ellerimi açmıştım zuhahahahh ( halen kendime inanamam )

hasta olduğu için üzülürüm üzerime kusması hiç sorun değil başka birşey giyerim önemli olan onun sağlığı...

ay iğrençsin der yanından kaçıp üzerimi değiştirirdim.üstümden çıkanlarıda çöpe atardım

Ben onun yanında defalarca kustum o iğrenmedi bende iğrenmem zaten temizlerim ve midesi kötüyse iyileşmesi için bişeyler yaparım...

Back