Anket Sevgiliniz(esiniz) üstünüze kussa ne yaparsınız???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz(esiniz) üstünüze kussa ne yaparsınız???

• Ankete Katılan
    177
açıkçası benimde başıma gelmedi böyle birşey o anda ne yapacağımı kestiremedim doğrusu.......

canı sağolsun be ondan kıymetli mi üstümdeki ...değiştiririm olur biter .

kusmamak için zor tutardım kendımı sonrada ustumu değiştirir doktora giderdik evde gecıremezsek

canı sağolsun be ondan kıymetli mi üstümdeki ...değiştiririm olur biterrrr

canı sağolsun be ondan kıymetli mi üstümdeki ...değiştiririm olur biter .

canı sağolsun ondan kıymetli mi kocişime feda olsun.üstümü çıkartırım olur biter.

valla düşündümde benim başıma öyle bir olay gelse o hiç srun etmezsi...kaydirigubbakcemile
ee canı sağolsun önemli değil kuşum o benim... :)Şeniz :asigim:

Ayy hiç bilmiyorumm kii
Geçen yıl piknikte üstüme kola döktü yanımızda arkadaşı ve kardeşi vardı birşey dememiştimm:1rolleyes:
Sanırım birşey demem istem dışı çünküükaydirigubbakcemile3

eşimin hiç kustuğunu görmedim duymadım öyle olursa bilirim ki çok fena hastadır üstümü değiştirir hemen dr götürürdümmafoldumben

bende kusarım
kusan birini göriyim benimde midem kalkar hele bide üstüme kusacak öğğğğğğğğ

kıyamamm hemen temizler üzerini değiştirir ve rahatlamasına yardımcı olurum.. boshayallersmile

nefes almadan direk gider elimi yuzumu yıkar neden kustugunu anlar ona gore doktor vs biseyler yapardım

Hemen onu alır lavaboya götürürüm, yıkarım yüzünü, sonra yatağa yatırır, ben üzerimi değişirim..oyy kıyamam ben ona, çok ciddiyse doktora götürürüm tabiki...

Aman canım hiç kardeş büyütmedik mi sanki, kardeşlerim ne çok kustu üzerime:lepi:

Back