Anket Sevgiliniz(esiniz) üstünüze kussa ne yaparsınız???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz(esiniz) üstünüze kussa ne yaparsınız???

• Ankete Katılan
    177
Ya çok güldüm...:roflol:
Tamam kocemi pek severim. Ama kusmuğunu yiyemem sanırım...şakkıdı
Alkolden dolayı ise;mümkünse benden uzak bir yerde halletsin işini,şahit olursam ben de çıkarırım sanırım..Eğer hastalık durumu ise,yardımcı omaya çalışırım...benneyaptımki
Geçen gün ben rahatsızdım. İstifra ettim. Sesimi duyan eşim hemen yanıma geldi. İşim bitene kadar yanımda bekledi,daha sonra elimi yüzümü yıkayıp kuruladı.:asigim:

ya ben hiç o açıdan bakmamıştım hastaysa var ya temzilerim paklarım kıyamam kocama..:çok üzgünüm:insan canı olunca dayanamıyo gerçekten ne pisliğini görüyosun ne başka bişeyini..a.so zaman tutardım kendimi ilgilenirdim aşkımla..:1rolleyes:

ama gene de yemezdim ya ıgykhhhkkk :uhm::bbo:

didemcim geçmiş olsun canım
:teselli:

Ya çok güldüm...:roflol:
Tamam kocemi pek severim. Ama kusmuğunu yiyemem sanırım...şakkıdı
Alkolden dolayı ise;mümkünse benden uzak bir yerde halletsin işini,şahit olursam ben de çıkarırım sanırım..Eğer hastalık durumu ise,yardımcı omaya çalışırım...benneyaptımki
Geçen gün ben rahatsızdım. İstifra ettim. Sesimi duyan eşim hemen yanıma geldi. İşim bitene kadar yanımda bekledi,daha sonra elimi yüzümü yıkayıp kuruladı.:asigim:

lalil neden kusmuştun ki acaba diyorum acaba acaba :emir_bebek: :emir_bebek:

Bilmem Hiç Başima Gelmedi

Ama Ben Cok Kez Direkten Döndüm Ve Aşiri Ilgilendi ;)

çok üzgünüm ama bende midem bulanır kusardım............tatlicadiarzu

hasta mı olduğu diye üzülürüm
hasta olması beni üzer kusması pek etkilemez.:icecream:
bir kere arabada benim mide bulanmıştı arabada annemde vardı ama eşim benimle ilgilendi:asigim:

Napıcam üstümü temizlerim şakkıdı
Laliş neden kustun yoksamm...........:tomato:

Napıcam üstümü temizlerim şakkıdı
Laliş neden kustun yoksamm...........:tomato:

Hasta oldum ya...
İnsan canım,gülüm,bebeğim geçmiş olsun der..:çok üzgünüm:
İlk aklınıza gelen hemen bebek de mi?:mymeka:
Benden daha mı önemli bu bebek yavv...senağlama
Dün gece yine konu açıldı,kocemin önüne her türlü seçeneği sundum.. He he he diyor o kadar! Ne diye doğurayım ben. Ben kendimi ve adamımı tanımaz mıyım, büyümedik biz daha..:1closedeyes:

Hasta oldum ya...
İnsan canım,gülüm,bebeğim geçmiş olsun der..:çok üzgünüm:
İlk aklınıza gelen hemen bebek de mi?:mymeka:
Benden daha mı önemli bu bebek yavv...senağlama
Dün gece yine konu açıldı,kocemin önüne her türlü seçeneği sundum.. He he he diyor o kadar! Ne diye doğurayım ben. Ben kendimi ve adamımı tanımaz mıyım, büyümedik biz daha..:1closedeyes:

Geçmiş olsun bitanem :asigim:
Niye senden bitane daha olsa ,kötümü olurdu :1rolleyes:
Tamam elleşmeyin laleme bu konuda:mymeka:

ay benim başıma geldi üstüne kusmadım ama hastaydım yolda midem bulandı ve mecburen yerden bulduğumuz bi poşete kusmak zorunda kaldım.Hemde çok merkezi bi yerde pisbi poşete.Tam rezillikti.
Nişanlıydık o zaman aldı beni eve götürdü daha yeni buluşmuştuk.senağlama

Valla kusmak biraz iğrenç oluyo.O benim üstüme kussa benimde midem bulanır.

Geçmiş olsun bitanem :asigim:
Niye senden bitane daha olsa ,kötümü olurdu :1rolleyes:
Tamam elleşmeyin laleme bu konuda:mymeka:

Mersi canım benim...:asigim:
Çocuk konusunu burada uzatmasak daha iyi...Zepp'ten fırça yemek istemem..
Bir ara bizim topiklerin birinde konuşuruz..Şeniz

bilmem hic basima gelmedi...canı sağolsun be ondan kıymetli mi üstümdeki ...değiştiririm olur biter .:asigim:

hastalık bu hiç iğrenmem:asigim: :1closedeyes: üstümü değişirim midesi hala kötüyse dr ye gideriz nane felan kaynatırım:asigim:

gider üstümü değiştirirdim midesi hala kötüyse doktora giderdik birlikte......

Daha böyle bişi başıma gelmedi ama ben onun yanındayken çok kötü olmuştum allahtan hemen bi wc buldukta onun önünde kusmadım :bbo:bu onun başına gelirsede üzerimi değiştirir doktora falan giderdik sanırım kıyamam ben ona:asigim:

Hiç başıma gelmedi ama ne için kustuğuna bağlı içkidense umursamam bile gider üstümü değişir yüzüne bakmam ama hastalıktansa bir müddet beklerim düzelmiyorsa hastaneye gitmeyi teklif ederdim

Back