Anket Sevgiliniz(esiniz) üstünüze kussa ne yaparsınız???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz(esiniz) üstünüze kussa ne yaparsınız???

• Ankete Katılan
    177
ben de ona kusarım:1shok:

kusan görünce midem bulanır da :utangac:

ayy dayanamam kesin ben onun üzerine kusarım herşeye dayanırım ama kusmaya :((( dayanamammmm

ay Allah iyiliğini wersin e mi Zepp...nerden aklına geldi.. :) ııyyy çok fena olduuummmm :bbo: :bbo: :bbo:

allam soruya bak ya zepp ne manyaksın nerden bulursun bilmem:mymeka::roflol:
bilmem ki hiç başıma gelmedi:1shok:

wolla yapacak bişi yukk olan olduuu gider üstümü değiştiririmm seçeneklerdekı gibi bı rahatsızlığı varsa dr gideriss kurban olarımm benn onaaaaŞeniz:1hug:ne olcakk kusarsa kussunnn:asigim:

onun kusmuğunu yirim ben :asigim:

ne olacak ki insanlık hali başka kıyafet mi yok su neleri temizlemiyor dimi ?:))))))))))))))))

kusana hic dayamam ne o goruntuye ne de sese

ama

yilbasi gecesi saat 2den sonra 4 e kadar askım kustu sadece uzaktan ona destek olabildim yanina fazla gidemedim sabahda kendisine aciklama yaptim tabi bana kırılmasin diye
dayanamiyorum o görüntüye nabiyim :(

eger ustume kusarsa da ne yapiyim onun icin dayanmaya calisirim

hastadır da kusuyodur zaten O o haldeyken ben üstümü, kendi midemi mi düşüncem ona yardımcı olurdum kurban olurum ben O'na..:asigim:
başkası olsa bulanırım, tiksinirim ama O başka:asigim:
Şeniz

Eşim değilde hastalandığım bir gün ben onun üstüne kusmuştum. Yanlışlıklan canım. :1rolleyes: Kıyamam eve gelince üstünü değiştirdi. Sonrada benim ayakkabıllarıma kadar herşeyimi yıkamıştı. Kıyamam. Hödük mödük ama seviyorum keratayı :asigim:
Ama o yaparsa kesin bende kusarım. Dayanamam...

g014.gif

k010.gif

g022.gif

:roflol::roflol:

:1shok:ya bilmiyorummmm eğer içkiden dolayı kusuyorsa soğurum herhalde ondan:tomato:...ama hastaysa sadece iğrenirimm ama geçer ve ona yardımcı olmaya çalışırımmlülülülülülü

Back