Anket Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..

Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..

• Gizli Gizli Girerdim.. :)

OY: 54 80,6%
  • Asla !!

OY: 13 19,4%

• Ankete Katılan
    67
eşimin böyle birşey diyeceğini zannetmiyorum ama olurki derse
sebebini sorarım eğer söylediklerinden tatmin olursam girmem tabi bir daha dünyanın sonu değil ya ziyaretçi die bişi var ordan takip ederdim :)

asla oyle bırsey demez ama oldukı dedı onu asla dınlemem cunku ben burada hayatımı mahveden hastalıgımı yendım...

Tamam der kahvede masami ayirtmasini söylerdim,

su ankete birde kaprisli coluk cocuklarla isim olmaz ,terkederdim secenegi ekleme sansi yokmu:)

Tamam der kahvede masami ayirtmasini söylerdim,

su ankete birde kaprisli coluk cocuklarla isim olmaz ,terkederdim secenegi ekleme sansi yokmu:)

Girmemi istemiyor bazı yaşadığım seylerden dolayı... Haklı da. Gercekten hic ummadığım şeylerle karşılaştım ama gene de buradan arkadaslarımı seviyorum... Ortamımızı ve nicesini... Burayı bırakmak gibi bir düşüncem yok.

Bi öğrense,bi farketse eminim ki twitter ve face gibi buna da laf eder
Huysuz anacım benim herif... Bence demesin çünkü tercih etmeyi hiç sevmem

bilgisayar internetsiz,internet KK'sız keyif vermiyor.onun için eşimi dinlemem girerim.arada söyleniyor ama gülüp geçiyorum

Bizde de durum yukarıdaki örneğe yakın;

Bişey yaşıyoruz ''Sen şimdi konusunu açarsın bunun '' der.

Girme demez derse de; KK diye değil benim masum bir ilgi alanıma kota koymaya çalıştığı için çatışırız ve ben kazanırım heralde.

yanlış bişiy yapmadığım için karışmaz bu konularda
ama demiş olsa girmem ne olucak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…