Anket Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..

Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..

• Gizli Gizli Girerdim.. :)

OY: 54 80,6%
  • Asla !!

OY: 13 19,4%

• Ankete Katılan
    67
fesüpanALLAH ilginc ilginc konular aciliyor:27::27:

Son düzenleme:
aslayı tıkladım ama anlamını anlayamamıştım.Herkes kendi işine baksın derdim kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biraz medeni ol medeniyetsiz herif derdim ama diyemem yok çünkü :1:

:)) benimkisi kendisi kayit etti turkcem duzelsin diye:) manyak ama bi sahte resim eklemis bende diye sakasina ay ne utanmistim gorunce deli:))

aslayı tıkladım ama anlamını anlayamamıştım.Herkes kendi işine baksın derdim kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biraz medeni ol medeniyetsiz herif derdim ama diyemem yok çünkü :1:

Olunca Dersin, İçinde Kalıp Dert Olacağına Dışarı Çıkar Mert Olur.. :27:

Tamam sevgilim öyleyse alışverişe beraber gidelim kombinlerimi sen yap. Ojeler hakkında fikir ver. Makyaj yapmayı öğret. Özel günlerimde beni anlayıp, destek ol. Bayanlara özel ne varsa benimle paylaş. Seninle bi konuda konuşurken tarafsız ol derim. Kabul edip gerçekleştirirse ne alâ :ssz:
Bende kurtuluş yok.:kkk: :9:

Tamam sevgilim öyleyse alışverişe beraber gidelim kombinlerimi sen yap. Ojeler hakkında fikir ver. Makyaj yapmayı öğret. Özel günlerimde beni anlayıp, destek ol. Bayanlara özel ne varsa benimle paylaş. Seninle bi konuda konuşurken tarafsız ol derim. Kabul edip gerçekleştirirse ne alâ :ssz:
Bende kurtuluş yok.:kkk: :9:

Adam Sana Girme Dediğine Pişman Olurdu.. :1:

Gülü susuz,beni aşksız ve KK'siz bırakma derim..:31:

demez benim kocam ihtimali bilem yok..
bazen bebemizle ilgili bi sıkıntımız olduğunda sen bi kulube sorsan araştırsan diye benden önce aklına geliyor burası..:16::16::16:

Back