Anket Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..

Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..

• Gizli Gizli Girerdim.. :)

OY: 54 80,6%
  • Asla !!

OY: 13 19,4%

• Ankete Katılan
    67

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
598
413
Arkadaşlar Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..
Tepkiniz Ne Olurdu ?​

seni seviyorum ama kadinlar kulübünede girerim,kendini onunla kiyaslama sen bir yana kk bir yana derdim herhalde

sevgilim yok evliyim ben
esim böyle bir yasak koysa hic sallamam , cocuk muyum ben sanki ne yapiyorumda yasak koyuyor Allah Allah !!

seni seviyorum ama kadinlar kulübünede girerim,kendini onunla kiyaslama sen bir yana kk bir yana derdim herhalde
Tiwitigül'üm Senin ki Herşey Güzellikle Olsun..
Kaleyi İçten Fethetme Modu..
sevgilim yok evliyim ben
esim böyle bir yasak koysa hic sallamam , cocuk muyum ben sanki ne yapiyorumda yasak koyuyor Allah Allah !!

sevgilim yok kocam var onunda pek umrumda olmaz uyurrr :) ama varsayalımki desin, alakasız isteklerde bulunma derim :)

Benim de Eşim Böyle Bir Şey Söylese Tepkim Sizlerle Aynı Olurdu..
Aklı Başında Kadınlarız..
Sohbet Etmekten İleri Gitmiyoruz..
Bunda Kötü Olan Yasaklanacak Bir Şey Yok..
konu sahibi sende cevap alalim
Verdim..

Son düzenleme:
Hanımlar, Önce Anket Sonra Yorum..
Henüz 3 Kişi Oy Kullanmış..

iyi de ''girerim saygı duymalı'' gibi bir şık yok ki....gizli gizli neden girim ki gayet aleni girerim zaten böyle bir kısıtlamayı bana saygısızlık kabul ederim:26::26:

oda sürekli donanımhabere giriyor.. bende ona onu yasaklardım o zaman.. kısasa kısas:) hıhhh

Ona olan sevgim ayrı, KK ayrı..
Giripte kötü birşey yapmıyorum sonuçta, fikir alışverişi yapıyorum.
Böyle kafasına eseni yapma,etse derse ömür mü geçer yahu.

cocuksu hangi erkek bunu derki:) ?? anket cevaplarini anlamadim yani asla girmem onaylamak mi oluyor yoksa asla takmam mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…