Anket Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..

Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..

• Gizli Gizli Girerdim.. :)

OY: 54 80,6%
  • Asla !!

OY: 13 19,4%

• Ankete Katılan
    67

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
598
413
Arkadaşlar Sevgiliniz '' Beni Seviyorsan Artık Kadınlar Kulübü'ne Girme ? '' Dese..
Tepkiniz Ne Olurdu ?​

seni seviyorum ama kadinlar kulübünede girerim,kendini onunla kiyaslama sen bir yana kk bir yana derdim herhalde :27::27:

sevgilim yok :50: evliyim ben :6::27:
esim böyle bir yasak koysa hic sallamam , cocuk muyum ben sanki ne yapiyorumda yasak koyuyor Allah Allah !!

seni seviyorum ama kadinlar kulübünede girerim,kendini onunla kiyaslama sen bir yana kk bir yana derdim herhalde :27::27:
Tiwitigül'üm Senin ki Herşey Güzellikle Olsun..
Kaleyi İçten Fethetme Modu.. :40: :27:
sevgilim yok :50: evliyim ben :6::27:
esim böyle bir yasak koysa hic sallamam , cocuk muyum ben sanki ne yapiyorumda yasak koyuyor Allah Allah !!

sevgilim yok kocam var onunda pek umrumda olmaz uyurrr :) ama varsayalımki desin, alakasız isteklerde bulunma derim :)

Benim de Eşim Böyle Bir Şey Söylese Tepkim Sizlerle Aynı Olurdu..
Aklı Başında Kadınlarız..
Sohbet Etmekten İleri Gitmiyoruz..
Bunda Kötü Olan Yasaklanacak Bir Şey Yok..
konu sahibi sende cevap alalim :27::27:
Verdim.. :54:

Son düzenleme:
iyi de ''girerim saygı duymalı'' gibi bir şık yok ki....gizli gizli neden girim ki gayet aleni girerim zaten böyle bir kısıtlamayı bana saygısızlık kabul ederim:26::26:

oda sürekli donanımhabere giriyor.. bende ona onu yasaklardım o zaman.. kısasa kısas:) hıhhh

Ona olan sevgim ayrı, KK ayrı..
Giripte kötü birşey yapmıyorum sonuçta, fikir alışverişi yapıyorum.
Böyle kafasına eseni yapma,etse derse ömür mü geçer yahu. :19:

cocuksu hangi erkek bunu derki:) ?? anket cevaplarini anlamadim yani asla girmem onaylamak mi oluyor yoksa asla takmam mi ??

Back