Arkadslar arkadaşımın erkek arkadaşınızdan yakınıyor çok mu abartiyiryz bilmiyorum. Erkek arkadaşı ile 8 aydır beraber. İlk başlarda gayet iyiler tartışma yok 3 aydan sonra ara ara oluyordu ama bunun sebebi kızın içinde birikmisleri erkegin anlamasiydi. Bu erkekler niye böyle. Şöyle söyleyeyim kıza sevgililer gününde hediye almamış yani askere denk gelmiş ama arkadsim o gitmeden hediyesini verdi. Bir hafta önceden sonra kızın doğum günü 2 ay sonrası gece 12 de mesaj atmış sadece. Buluşunca parası yokmuş o ara işsiz kalmış vs sonra daha güzel bir şeyle yaoarim demiş büyük br şey gibi. Dışarıda kutlarız demiş. Sonra kadınlar günü vs hani hiç çiçek almamış. Dün tartusmislar her şeyi demiş arkadaşım. Param yoktu biliyorsun o ara piskolojik olarak düşünemiyordum. Hatalıyım bundan sonra isim gücüm yerinde vs. Bak gör Bi bende sen söylesen bile hazırlamıştım demiş. Yani kizlar ne yapsın bu kiz insan bu kadae mi önemsemez. Bide kız cicek kolye vs sevdiğini belli etmiş tartışmalı olduğu için mi sevgilisi önemsemedi acaba ne yapmalı böyle birine?