- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
doya doya sohbet etse tamamda o oyunu ve ailesini tercih ediyo daha çok,gündüz nasıldınız peki?İşte ben de onu diyorum ya eve gelince, yemeklerinizi yiyin, ailelerinizle sohbet edin.
Sonra ikiniz doya doya sohbet edin, gece de iyi geceler Mesajı oldu bitti.
Biz Flört dönemimizde Akşamları hep böyleydik.
Gündüz işle ilgili çok konuşurduk.doya doya sohbet etse tamamda o oyunu ve ailesini tercih ediyo daha çok,gündüz nasıldınız peki?
kendimi olabildigince geri çekmeye çalışıcam şimdi iyi geceler demeden uyuyakalmış sabah hiçbişey demicem normalde sitem edebilirdim buna..Ayrıca aklında bulunsun böyle yaparsan adamı sadece soğutursun kendinden. Bırak o seni merak etsin,Konuşmak için o çabalasın. Baktın ki işler yolunda gitmiyor sakın taviz verme. Elbet sana değer veren, seni el üstünde tutan birini bulursun.
Eee o zaman serbest bırakırım ben olsam.doya doya sohbet etse tamamda o oyunu ve ailesini tercih ediyo daha çok,gündüz nasıldınız peki?
Allah'ım gönlüne göre versin inşallahseni çok iyi anlıyorum devamlı konuşmak istiyosun ben de öyleyim. değer verdiğim insanlarla saatlerce konuşurum sıkılmam yüzyüze de olsa yazışarak da olsa. aynı değeri karşımdakinden de beklerim ama şimdiye kadar ben bulamadım. insan sevildiğini hissetmek istiyo, kıymetinin bilinmesini istiyo. :)
bizde kısa konuşmalar yaparız ama ben uzasın istiyorum :)Gündüz işle ilgili çok konuşurduk.
İş dışında günde belki 50 defa sadece "nasılsın, herşey yolunda mı?" temalı 30 saniyelik görüşmeler olurdu.
Şimdi evliyiz aynen devam.
aynı bensin canım hiçbi şekilde sıkılmıyorum yanyanayken sorun yokta yanımda yokkende sürekli konuşsa konuşurum yani inşallah bulursun gönlüne göre birini :)seni çok iyi anlıyorum devamlı konuşmak istiyosun ben de öyleyim. değer verdiğim insanlarla saatlerce konuşurum sıkılmam yüzyüze de olsa yazışarak da olsa. aynı değeri karşımdakinden de beklerim ama şimdiye kadar ben bulamadım. insan sevildiğini hissetmek istiyo, kıymetinin bilinmesini istiyo. :)
Oturup butun aksam onunla mi mesajlasacaksiniz? Film izleyin kitap okuyun cilt bakimi yapin spor yapin ne bileyim iste zevk alacaginiz ne varsa onu yapin siz de, oturup erkek arkadaşınızdan mesaj beklerseniz daralirsiniz tabi ki. Tatilin keyfini cikarin
haklısınız eskiden kızlar kaçardı şimdi onların biyerini kaldırıyoruz istemedenKarsi taraftan deger görmek istiyorsan onu fazla umursama böylece ilgisini cekersin.Fazla deger basini yere eger...
Haftada bir yada iki kere görüştügüm bir sevgilim var, görüşmelerimiz çok güzel ama akşamları beni biraz sinir ediyor, gündüz işte yoruluyo diyorum sesimi çıkarmıyorum ama erkek kardeşiyle oyun oynuyolar sürekli yada komik video falan izliyolarmış,bana 10-15 dk da bir yazıyor komik geliyodur belki size ama beni bu durum rahatsız etmeye başladı tatildeyim belkide ondan batıyodur nasıl ilgisini kendime çekebilirim kızlar,sürekli söylenip itici olmak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum
İşte ben de onu diyorum ya eve gelince, yemeklerinizi yiyin, ailelerinizle sohbet edin.
Sonra ikiniz doya doya sohbet edin, gece de iyi geceler Mesajı oldu bitti.
Biz Flört dönemimizde Akşamları hep böyleydik.
26 yaşına bastı zipzipcimYasi kac sevgilinin?
26 yaşına bastı zipzipcim
ta kendisi canım aldatma degilmiş öylesine bi sohbetmiş karşılıklı sohbet bile degilmiş kızlardan cevap gelmemişti anlatmıştım.. bende iyi son şansını veriyorum dedim bakalım nasıl kullancakBu o eskisi degil dimi? O aldatan
ta kendisi canım aldatma degilmiş öylesine bi sohbetmiş karşılıklı sohbet bile degilmiş kızlardan cevap gelmemişti anlatmıştım.. bende iyi son şansını veriyorum dedim bakalım nasıl kullancak
sagol canım benimInsallah hersey istedigin gibi olur canim
haklısınız bende salak gibi o onbeş dk sonra yazdıgında anında cevap veriyorum taktik falan yapamıyorum10-15 dk da bir yazıyor diyorsun. Senin beklentin ne? Bence iyi. Ayrıca fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş, bence iyi böyle...