sevgilinin ilgisini çekmek

İşte ben de onu diyorum ya eve gelince, yemeklerinizi yiyin, ailelerinizle sohbet edin.
Sonra ikiniz doya doya sohbet edin, gece de iyi geceler Mesajı oldu bitti.
Biz Flört dönemimizde Akşamları hep böyleydik.
doya doya sohbet etse tamamda o oyunu ve ailesini tercih ediyo daha çok,gündüz nasıldınız peki?

Ayrıca aklında bulunsun böyle yaparsan adamı sadece soğutursun kendinden. Bırak o seni merak etsin,Konuşmak için o çabalasın. Baktın ki işler yolunda gitmiyor sakın taviz verme. Elbet sana değer veren, seni el üstünde tutan birini bulursun.

doya doya sohbet etse tamamda o oyunu ve ailesini tercih ediyo daha çok,gündüz nasıldınız peki?
Gündüz işle ilgili çok konuşurduk.
İş dışında günde belki 50 defa sadece "nasılsın, herşey yolunda mı?" temalı 30 saniyelik görüşmeler olurdu.
Şimdi evliyiz aynen devam.

kendimi olabildigince geri çekmeye çalışıcam şimdi iyi geceler demeden uyuyakalmış sabah hiçbişey demicem normalde sitem edebilirdim buna..

seni çok iyi anlıyorum devamlı konuşmak istiyosun ben de öyleyim. değer verdiğim insanlarla saatlerce konuşurum sıkılmam yüzyüze de olsa yazışarak da olsa. aynı değeri karşımdakinden de beklerim ama şimdiye kadar ben bulamadım. insan sevildiğini hissetmek istiyo, kıymetinin bilinmesini istiyo. :)

Allah'ım gönlüne göre versin inşallah

Oturup butun aksam onunla mi mesajlasacaksiniz? Film izleyin kitap okuyun cilt bakimi yapin spor yapin ne bileyim iste zevk alacaginiz ne varsa onu yapin siz de, oturup erkek arkadaşınızdan mesaj beklerseniz daralirsiniz tabi ki. Tatilin keyfini cikarin

Gündüz işle ilgili çok konuşurduk.
İş dışında günde belki 50 defa sadece "nasılsın, herşey yolunda mı?" temalı 30 saniyelik görüşmeler olurdu.
Şimdi evliyiz aynen devam.
bizde kısa konuşmalar yaparız ama ben uzasın istiyorum :)

aynı bensin canım hiçbi şekilde sıkılmıyorum yanyanayken sorun yokta yanımda yokkende sürekli konuşsa konuşurum yani inşallah bulursun gönlüne göre birini :)

Karsi taraftan deger görmek istiyorsan onu fazla umursama böylece ilgisini cekersin.Fazla deger basini yere eger...
haklısınız eskiden kızlar kaçardı şimdi onların biyerini kaldırıyoruz istemeden

Yasi kac sevgilinin?

İşte ben de onu diyorum ya eve gelince, yemeklerinizi yiyin, ailelerinizle sohbet edin.
Sonra ikiniz doya doya sohbet edin, gece de iyi geceler Mesajı oldu bitti.
Biz Flört dönemimizde Akşamları hep böyleydik.

Flört döneminiz ne kadar sürdü? Evlendiginizde yaslariniz kacti?

10-15 dk da bir yazıyor diyorsun. Senin beklentin ne? Bence iyi. Ayrıca fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş, bence iyi böyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…