sevgilinin ilgisini çekmek

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Haftada bir yada iki kere görüştügüm bir sevgilim var, görüşmelerimiz çok güzel ama akşamları beni biraz sinir ediyor, gündüz işte yoruluyo diyorum sesimi çıkarmıyorum ama erkek kardeşiyle oyun oynuyolar sürekli yada komik video falan izliyolarmış,bana 10-15 dk da bir yazıyor komik geliyodur belki size ama beni bu durum rahatsız etmeye başladı tatildeyim belkide ondan batıyodur nasıl ilgisini kendime çekebilirim kızlar,sürekli söylenip itici olmak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum

Bu durumdan sürekli ona bahsetmeyin erkekler tuhaf olabiliyor durduk yere kendinizden soğutur aranızı açarsınız istiyorsanız bir kez bu durumdan memnun olmadığınızı belirtin tekrarlıyorsa o zaman bilemeyeceğim

Evde oturmak başına vurmuş, sevgiliye sarıyorsun.
Boğmayın bu kadar birbirinizi.
Bırakın da kendine ait, dinleneceği, eğleneceği, stres atacağı zamanı olsun.

Bence suan tatil psikolojisinde oldugunuz icin oyle geliyor. Su bir gercek ki 7 24 konusamazsiniz ve konusmayin da zaten insan tiksinir ne o oyle bütün gün :)
Kitap filan okuyun film izleyin kendinizi oyalayacak ugraslar edinin evde, sadece ondan mesaj beklerseniz bi zaman sonra sinir olup olay cikartirsiniz :) yani bende oyle oluyor. Bazen o kadar sinir oluyorum ki kendimce bi saat belirliyorum misal saat tam 11e kadar yazmazsa şöyle şöyle yapacağım şunu diyeceğim.. gibi ve sonradan ne kadar sacmalamisim diyorum :)

Evde oturmak başına vurmuş, sevgiliye sarıyorsun.
Boğmayın bu kadar birbirinizi.
Bırakın da kendine ait, dinleneceği, eğleneceği, stres atacağı zamanı olsun.
evet bir haftam daha var ne yazıkki havada yağışlı pek çıkamıyorum susmaya çalışıyorum ama bazen fena patlıyorum ters tepiyo oda

haklısınız bende öyle sonradan gülüp geçiyorum ama o an öyle olmuyo :) bir hafta daha tatilim var oda bana oh iyisin diyip duruyor ama memnun degilimki tatilde olmaktan ben susunca o yazıyo arıyo ama taktik olsun istemiyorum ben

Ya taktik olmasin zaten işin tadi tuzu kaçıyor :) açık acik deseniz benimle ilgilen canım sıkılıyor diye?

Sen üstüne düstükce o öylee yapmaya devam edicek muhtemelen.. Sen onun gibi yaparsan bu sefer de o senin üstüne düsmeye baslıcak yani genelde öyle olur

Ona bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylediniz mi? Bence bazen akışına bırakmak gerek
söyledim ona göre garip bi durum yokmuş arıyomuş yazıyomuş yarım saatte bir yazıyosun diyorum kızıyorum bugün sitem ettim oda yinemi başladın memnun degilsen benimle devam etmek zorunda degilsin dedi bende öylemi ok yazdım üç saat sonra eve geldim aşkım yazmış bende hiçbişey olmamış gibi tamam canım dedim arada yazdı konuştuk ama sinir oldum

o yazmadan sen yazma yokluğunu fark etsin . biraz ağırdan sat :)
artık bende susuyorum sabah günaydınlaştık sonra iki saat sonra yazmış ben görmemişim aramış sonra ben aradım nerdesin sen diye açtı telefonu o an hoşuma gitti ama anlık işte sonra yine aynı :)

Yarım saatte bir yazışmak sana yetmiyorsa gerçekten bence sıkıntı sende.
Daha ne yapsın ki telefonu avucuna mı yapıştırsın?

Yarım saatte bir yazışmak sana yetmiyorsa gerçekten bence sıkıntı sende.
Daha ne yapsın ki telefonu avucuna mı yapıştırsın?
hayır benim istedigim o an benimlemi konuşuyo konuşalım bitsin sonra napıyosa yapsın yarım saat sonra yazınca konuyuda unutuyorum hevesimde kaçıyo ona göre anormal bişey yok tabi

hayır benim istedigim o an benimlemi konuşuyo konuşalım bitsin sonra napıyosa yapsın yarım saat sonra yazınca konuyuda unutuyorum hevesimde kaçıyo ona göre anormal bişey yok tabi
Eee mesajlaşma yerine oturup güzelce konuşsanız sonra herkes kafasına göre takılsa daha iyi olmaz mı?
Ergenler gibi bik bik mesajlaşmak nereye kadar?

Eee mesajlaşma yerine oturup güzelce konuşsanız sonra herkes kafasına göre takılsa daha iyi olmaz mı?
Ergenler gibi bik bik mesajlaşmak nereye kadar?
akşamları sadece iki dk iyi geceler demek için konuşuyoruz bugün oda olmadı uyudu beyfendi insan sevdigiyle sürekli konuşmak istiyo işte en azından ben öyleyim

akşamları sadece iki dk iyi geceler demek için konuşuyoruz bugün oda olmadı uyudu beyfendi insan sevdigiyle sürekli konuşmak istiyo işte en azından ben öyleyim
İşte ben de onu diyorum ya eve gelince, yemeklerinizi yiyin, ailelerinizle sohbet edin.
Sonra ikiniz doya doya sohbet edin, gece de iyi geceler Mesajı oldu bitti.
Biz Flört dönemimizde Akşamları hep böyleydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…