sevgılının exi...

mer28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
12
0
23
cok gereksız bır seyı kafama taktım bılıyorum ama merak duygum agır bastı... sımdı bu kız tam olarak sevgılımın exı degılde bı ıkı hafta falan flortlestıgı bıri gecen sene kız ondan hoslanıomus aslında ama bızımkı de pek yuz vermemıs unutulmus gıtmıs öyle ve ben gecen bu kızın benı her yerden engelledıgını farkettım? okullarımız aynı ve aynı semtteyız hem okulda hem dısarda kızla da sureklı karsılasıyoruz sızce neden yapmıstır bunu cok meraklandım bır fıkrınız var mı

Yüz vermediği kızla flört eden sevgiliniz bence daha aydınlatıcı cevap verecektir bu soruya.

yani ben bır de okula bu sene nakıl aldırdım gecen sene yoktum yanı gelır gelmez ıkı ay sonra bu cocukla cıkmaya basladık ve sevgılı oldugumuz andan ıtıbaren nedense ne zaman etrafımda olsa goz goze gelıyoruz bana bakarken yakalıyorum sevgılım yok ole bısı dıyor kafana takma suan senı sevıyorum dıyıp konuyu kapatıyor ama acayip aklıma takılıyor ya

Lise aşkı mı çok dertlenmeye gerek yok kimler gelir geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…