sevgilimle zorluklarimiz

Okuyormussunuz ne güzel. Aileniz korkuyor yabancı damat cikarmaniza onlerine. O halde sizde rahatlatın. Arada okuldan eve gelince , yaşadınız ulkedeki erkekleri kotuleyin. Hiç bana gore değiller vs gibi:) tabi fazla da atmayin. Icleri rahat etsin. " bizim kizimiz bakmaz bunlara" desinler ki sizi rahat biraksinlar. Evlilik islerini de okul bittikten sonra dusunusursunuz."Burda birini bulamam" diye de düşünmeyin. Türkiye'nin el kalabalık şehirlerinden birindeyim hala bekarim :) yasimda sizden epey büyük. Kismet bu isler. Bakarsiniz en olmaz yerde oluverir.

Senden 2 yaş büyüğüm konu evlilik olunca kendimi daha çocuk olarak nitelendiriyorum. Nedir bu evlilik çabası? Aile baskısı ile evlenirsen mutlu olamazsin. Baskasini kendine tabiri caizmidir bilmem de kakalamaya calisma. Daha senin flört zamanlarin yahu. Her sey zamaninda güzel.

hayir yanlis anladiniz bende evlilikten korkuyorum sicak bakmiyorum, anneme bile daha yasim kucuk diyodum ama annemde demekki artik evlilik cagin gelmis demekki diyor, nasil baskilarina dayanacagim bilmiyorum, bu kaygi hep icimde, onun icin aklimda kalbimde aileminde sevebilecegi birisi olsunda kaygilarim gitsin diye dusunuyodum

neyin baskisi yav.. 'artik soyle olsun istiyorum' derken, sanirsin felegin cemberinden gecmissin.. yaş 18 heyyy!

annem babamla ne sorunlarimiz cikti, yasadigimi bi ben bi allah bilir, istedigim kisiye kesinlikle karsi ciktilar, istemedigim kisiyle zorla evlendirmeye calistilar, aylarca suren tartisma huzursuzluk daha neler neler..

Bence konussunlar dursunlar . bu is zorla olcak cinsten değil çünkü:)

canım kardeşim zor çok zor biliyorum şimdiki sevgiline hayır dersen hiç istemediğin daha haz etmediğin birine verirler mi diye düşünüp çıkmaza giriyorsun bence oku durumunuz varsa eğer yoksa bol dua et allah yardımcın olsun

evet aynen onun yuzunden cikmaza giriyorum aynen onu yapiyoru, allahim insallah kabul eder

Niye bu yasa kadar bekledin ki çoktan bir çocuğun olmalıydı evde kalmışsın resmen, kör topal ne varsa artık hemen evlen

Daha çok küçüksün ne evliliği yaa.... Sinirlendim resmen.

daha çok küçüksün, çocuksun bence. yapma.
okulunu düşüneceğin yaşta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…