- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
peki annemleri nasil ikna edebilirim suan evlenmek istemedigime dair?
neyin baskisi yav.. 'artik soyle olsun istiyorum' derken, sanirsin felegin cemberinden gecmissin.. yaş 18 heyyy!haklisinizda ailemin baskisi olunca artik bi kisiden emin olmak istiyorum
18 yaşında tek derdin acaba hangi mesleğe yönelsemki olsun lütfen, acaba ailen beni bu konuda desteklermi diye dertlerin olsun! Acaba ailem damat adayını beğenirmi değil
Senden 2 yaş büyüğüm konu evlilik olunca kendimi daha çocuk olarak nitelendiriyorum. Nedir bu evlilik çabası? Aile baskısı ile evlenirsen mutlu olamazsin. Baskasini kendine tabiri caizmidir bilmem de kakalamaya calisma. Daha senin flört zamanlarin yahu. Her sey zamaninda güzel.
neyin baskisi yav.. 'artik soyle olsun istiyorum' derken, sanirsin felegin cemberinden gecmissin.. yaş 18 heyyy!
Henüz evlenmeye hazır değilim diyeceksin kararlı şekilde.
Annenlerin amacı ne ya yangından mal kaçırır gibi
hayir yanlis anladiniz bende evlilikten korkuyorum sicak bakmiyorum, anneme bile daha yasim kucuk diyodum ama annemde demekki artik evlilik cagin gelmis demekki diyor, nasil baskilarina dayanacagim bilmiyorum, bu kaygi hep icimde, onun icin aklimda kalbimde aileminde sevebilecegi birisi olsunda kaygilarim gitsin diye dusunuyodum
Bence konussunlar dursunlar . bu is zorla olcak cinsten değil çünkü:)
canım kardeşim zor çok zor biliyorum şimdiki sevgiline hayır dersen hiç istemediğin daha haz etmediğin birine verirler mi diye düşünüp çıkmaza giriyorsun bence oku durumunuz varsa eğer yoksa bol dua et allah yardımcın olsunkisacasi ben hayatimda artik saglam birisi yani hem ailem razi olacagi hemde benim cok sevdigim birisi olsun istiyorum, ve acaba annemler istemedigim birisiyle evlilige zorlarlarmi diye herzaman dusunmek istemiyorum, fakat suanki sevgilim hakkinda pek emin degilim cunku huylari kotu ve bu huylari uzaklastiriyo, cok guzel anilarimiz var ve beni guzel yasatacagina inaniyorum sanki ama hani sevdigin icin kayinana gorumce sikintilarina bile dayanirsin ya ben onun icin dayanabilirmiyim bile bilmiyorum. evlilikten cok korkuyorum, helede erken evlenmeye zorlayan annem ve babam varken, herzaman bu icimde acaba hem benim hemde annemin istedigi birisini bulabilirmiyim simdiki sevgilimden sonra diye korku varken.
canım kardeşim zor çok zor biliyorum şimdiki sevgiline hayır dersen hiç istemediğin daha haz etmediğin birine verirler mi diye düşünüp çıkmaza giriyorsun bence oku durumunuz varsa eğer yoksa bol dua et allah yardımcın olsun
aileni ikna edersin.. ama bu çocukla da olmaz...
bitti diyeceksin silceksin engelleyeceksin bitecek. ne ilişkiler bitiyor, kimlerr unutuluyor yavrum... dik dur, hayat senin hayatın sakın o ne der bu der diye düşünme.ayrilmayi dusunuyorum zaten maalesef de nasil ayrilacagimi bilmiyorum
bitti diyeceksin silceksin engelleyeceksin bitecek. ne ilişkiler bitiyor, kimlerr unutuluyor yavrum... dik dur, hayat senin hayatın sakın o ne der bu der diye düşünme.
Daha çok küçüksün ne evliliği yaa.... Sinirlendim resmen.