Bunları kuzenin mi yazdı?
Sonuçta ben ailem beni zorla evlendirmek istiyor ben istemiyor diye birşey yok yani burada.
Tamam da evlenecek olan sizsiniz anneniz öyle her şeye karışmasın bence,karıştırmayın.
biz daha iyi biliriz diyorlar falan filan iste ikna edemiyorum bi turlu sanki anlayamiyorlar, galiba biraz eski dusunceliler
bence sen akıllı bır kızsın ve bıraz daha buyuyunce yas alınca daha da guclu olcaksın ordakı egıtım sıstemı nasıl yanı almanyada mısın oralarda okurken meslek sahıbı oluyorsun mutlaka senın de bır meslegın vardıraynen bunlardan haberdarim ve cok korkuyorum da, dua dan baska bisey elimden gelmiyorda korkularimida yenemiyorum
Çalışıyor musunuz yorumlara bakmadım detaylı ama ?
bence sen akıllı bır kızsın ve bıraz daha buyuyunce yas alınca daha da guclu olcaksın ordakı egıtım sıstemı nasıl yanı almanyada mısın oralarda okurken meslek sahıbı oluyorsun mutlaka senın de bır meslegın vardır
super yaaaaa okulunu bıtır ne evlenmesı annen sana haksızlık edıyor bunu tatlı dılle ona anlat ınan bana sana dayanamaz anne yuregı fazla dayanmaz ısrarına agla gerekırsetesekkur ederim destegin icin, umuyorum oyle olur. ben ingilterede yasiyorum, dunyanin en iyi 20inci unisini kazandim ailemle yasiyacam uni boyunca izin vermiyorlar ayri yasamaya, ve uni 3 sene sonra bitiyo, sonra uni ogretmeni olarak calisicam, babamin plani uniden sonra turkiyeye gitmem ama annem pek istemiyor gibi
Aileniz evlenmeniz için baskı yaptığında siz de evlenmemek için direteceksiniz. Kavga gürültü çıkarsa da çıkacak; göze alacaksınız uzun bir süre huzursuz olmayı. Hak verilmez, alınır ve hayat mücadeleden ibarettir; bunu unutmayın.
18 yaşında bir çocuk olarak da asla asla asla evlenmeyin. Sizin yaşınızda güzel flört anıları olması normal, güzel flört anıları var diye sevgiden bile emin değilken evlenmek anormal.
super yaaaaa okulunu bıtır ne evlenmesı annen sana haksızlık edıyor bunu tatlı dılle ona anlat ınan bana sana dayanamaz anne yuregı fazla dayanmaz ısrarına agla gerekırse
hayir daha universitenin 1inci senesine baslicam, 3 sene sonra uni bitiyo
net bı sekılde dusunmedıgını soylemelısın ılerı gıderse duygu somurusu yaprsın annecıgın sana dayanamazuzun suredir hic evliligin konusunu acmiyor bana ve acarsa konusmalimiyim sizce, ne demeliyim
İyi de daha okuyormuşsunuz ne bu acele anlamadım.Üstelik iyi bir üniversiteymiş yazık etmeyin kendinize.Gerekirse evden ayrılın bunun şakası yok.
net bı sekılde dusunmedıgını soylemelısın ılerı gıderse duygu somurusu yaprsın annecıgın sana dayanamaz
net bı sekılde dusunmedıgını soylemelısın ılerı gıderse duygu somurusu yaprsın annecıgın sana dayanamaz
Eğer alttan alsaydım benim ailem de baskıcıydı. Biraz diş gösterin :) İnanın aileyle didişmek 18 yaşında evlenmekten daha kolay.aynen sukur ki sabirli bir insanim. haklisinizda baskici bi ailem olduktan sonra zor gibi gorunuyor
Eğer alttan alsaydım benim ailem de baskıcıydı. Biraz diş gösterin :) İnanın aileyle didişmek 18 yaşında evlenmekten daha kolay.
Eğer alttan alsaydım benim ailem de baskıcıydı. Biraz diş gösterin :) İnanın aileyle didişmek 18 yaşında evlenmekten daha kolay.