• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle Özel Bir Gün (istanbul'da yaşayanlar bakabilir mi lütfennn)

merve1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
123
0
0
İstanbul
Kızlar yardımmmmm :18:
Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz ve 5 Mart'ta yıldönümümüz var:17: Kendi aramızda yüzük takmayı düşünüyoruz, bu yüzden bizim için çok çok özel bir gün olacak. Birkaç arkadaşımız da bizimle birlikte olacak.
Malesef farklı şehirlerde olmamız ve çeşitli sebeplerden dolayı pek sık görüşemiyoruz hatta 2-3 ayda bir diyebilirim :14::14::14:
İstanbul'da oturuyorum ve sevgilim buraya gelecek...
İstanbul'da (Avrupa Yakası) gidebileceğimiz yer önerisi olan var mı? (Yapılabilecek farklı etkinlik önerilerine de açığım:34: )
Hava muhalefetlerini de göz önünde bulundurmak lazım tabii o günü donarak geçirmek istemem :1::1:

Son düzenleme:
osmanbeyde bır pasaj var lale kafe dıyter var o kadar guzel ki ben çok sevıyorum orayı loş bır ortam canlı müzik fıyatıda epey uygun gıt bı gör derim

Kızlar yardımmmmm :18:
Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz ve 5 Mart'ta yıldönümümüz var:17: Kendi aramızda yüzük takmayı düşünüyoruz, bu yüzden bizim için çok çok özel bir gün olacak. Birkaç arkadaşımız da bizimle birlikte olacak.
Malesef farklı şehirlerde olmamız ve çeşitli sebeplerden dolayı pek sık görüşemiyoruz hatta 2-3 ayda bir diyebilirim :14::14::14:
İstanbul'da oturuyorum ve sevgilim buraya gelecek...
İstanbul'da (Avrupa Yakası) gidebileceğimiz yer önerisi olan var mı? (Yapılabilecek farklı etkinlik önerilerine de açığım:34: )
Hava muhalefetlerini de göz önünde bulundurmak lazım tabii o günü donarak geçirmek istemem :1::1:
ne tarz bir yer istiyorsun ki müzikli bi mekan mı sakin bi yer mi açık hava mı??

ne tarz bir yer istiyorsun ki müzikli bi mekan mı sakin bi yer mi açık hava mı??

arkadaşlarla birlikte olacağımız için eğlenebileceğimiz yerler düşünüyoruz.. yüzük için bir kaç mekan bulduk aslında ama ondan sonra ne yapabiliriz nerelere gidebiliriz pek fikrimiz yok :) akşam 7ye 8e kadar falan birlikte olacağız bütün gün boş boş geçmez :)

Back