Sevgilimle ne yapmalıyım?

Şöyle bir durum var, akıl ve mantık çelişmeye başladığında mantığın eninde sonunda kalbine hükmedecek ve aşkın bitecek canım. Aşk bittiğinde ise karşındaki küfür eden, iftira eden kişinin sevilmeye değecek karakterde olmadığını anlayıp "ben bunu mu sevdim, buna mı aşık oldum" veya yaptığı daha ağır bir davranış sonucu "bana bunu nasıl yapar"diyivereceksin ergeç ama aradan kimbilir kaç yıl geçecek... Bu yüzden ben olsam mantığımı dinlerdim zira sevgi ve saygı çok çok önemli, eğer bir ilişkide bunlar yoksa daha fazla mücadele etmeye değmez.
Haklısınız pişman olmaktansa sonra şimdiden bitirmek en iyisi olucak galiba :/

İşte ona kararsızım kalbim çok seviyor aklım arkana bakmadan kaç ne yapsam bilemedim

nedense hep soru sormak istiyorum bu konuda

nesini seviyorsun mesela? hangi özelliklerini? (dalga geçmiyorum, seni anlamaya çalışıyorum sadece)

nedense hep soru sormak istiyorum bu konuda

nesini seviyorsun mesela? hangi özelliklerini? (dalga geçmiyorum, seni anlamaya çalışıyorum sadece)
[/sadık durması , aslında duygusal biri ama karakterimiz uyuşmuyor ikimiz de yangına kürekle gidiyoruz ben altan alamıyorum kaç kez denedim olmadı aileme saygısı sonsuz aslında herkez saygılı beyefendi çocuk derler ama bi ben mi içindeki cini görebiliyorum bilemedim

yani bu mu?
sadık olması mı?
bu kadar mı?
(çevreye saygılı ama sana saygısız, bu olmaz)
bir erkeğe aşık olmak için "sadık olması" yeter mi gerçekten???

yani bu mu?
sadık olması mı?
bu kadar mı?
(çevreye saygılı ama sana saygısız, bu olmaz)
bir erkeğe aşık olmak için "sadık olması" yeter mi gerçekten???
Ben ilk baştaki sevgilimi seviyorum zaten şimdi ikimiz de birbirimizle olan kavgalardan yorulduk erkekler değişiyormuş onu anladım işte ben biraz safım daha yeni öğreniyorum bunları

2 yılda olayın suyu çıkmış maalesef. Saygı yoksa evlenirseniz bile birbirinizi yersiniz. Yolda, alışveriş merkezlerinde falan bağıra çağıra kavga eden tipler gibi Olursunuz. Bence ya ara verin ve tavırlarınızı sorgulayıp kafa toplayın (ikiniz de) yada ayrılın daha fazla zarar görmeden.

2 yılldır sevgiliyiz ve ilk senemize göre çok değişti arkadaşlarına benden çok değer veren biri içtiğinde bana sarar kügür eder iftira vs çok seviyoruz birbirimizi çok da kıskanıyoruz ben çok belli ediyorum kıskançlığımı o daha az artık aylelerimiz de biliyor bizi ama bunlarla baş edemiyorum artık saygı sıfır benim onun iyliği için söylediğim herşey dır dır gibi geliyor ne yapsam bilemedim devam etsem bir dert etmesem bir dert lütfen yardımcı olun. Yorumlarınızı bekliyorum

saygı sıfır, evlendikten sonra eksiler, o ne öyle küfürler falan iftira,

2 yılldır sevgiliyiz ve ilk senemize göre çok değişti arkadaşlarına benden çok değer veren biri içtiğinde bana sarar kügür eder iftira vs çok seviyoruz birbirimizi çok da kıskanıyoruz ben çok belli ediyorum kıskançlığımı o daha az artık aylelerimiz de biliyor bizi ama bunlarla baş edemiyorum artık saygı sıfır benim onun iyliği için söylediğim herşey dır dır gibi geliyor ne yapsam bilemedim devam etsem bir dert etmesem bir dert lütfen yardımcı olun. Yorumlarınızı bekliyorum
uzun süre ara verin özler ve düzelmiş olarak geri dönerse devam edersin düzelmiyosa ayrılman daha iyi yoksa devam ettikce kangren olur ilişkiniz

ben anlattıklarından birbirini seven bir çift göremedim.

hele ki küfür ne kadar yanlış.

ilişkide sevgi kadar saygı da çok önemlidir.

küfür girdiyse araya o ilişkiden hayır gelmez maalesef.

"içtiğinde bana sarar küfür eder iftira vs çok seviyoruz birbirimizi"

Senin gibisinin başına ne gelse müstehaktır :))) gram üzülmem
Devam et yakında dayakta yersin aşkınız pekişir boylelikle baska tavsiyeye gerek yok sayet o seylerden sonra hala cok seviyoruz diye cumle kurabilen birinin burada yazilanlari algilayıp hayatında kullanabilecegine pek inanmiyorum :)

Söylenebilecek her şeyi arkadaş söylemiş zaten. :KK9:

birbirinizi seviyormuşsunuz gibi görünmüyor maalesef. seven adam sarhoş olup arıcaksa eğer en fazla "aşığım uleeynn" der :KK70::KK70:

ilişki bitmiş okeye dönüyo :KK51:

Arkadaşlarına senden daha çok değer veriyor üstüne birde alkol aldığında küfür ve iftiraya maruz bırakıyor seni ve sen hala onun seni çok sevdiğini söylüyorsun.:KK57:

İnsanlar ikili ilişkilerinde çok farklı dışardan herkes iyi görünür size ettiği küfürleri annenize etme imkanı varmı? neyse yol yakınken iş ilerlemeden kendinize saygınız olsun sevginizi bitirin allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.

AYLELERE soylemeniz sizi ciddi dusunmeye itmis ama siz sıkılmışsiniz birbirinizden. bu iliskide gelecek dusunemiyorum

X