Sevgilimle ilgili ne yapmam gerek bilmiyorum sorun ben miyim

suelinda

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
48
186
8
24
24 yasındayım sevgilim de 26 yasında 6 aydır birlikteyiz benim hatalarımdan bahsetmek istiyorum. Sevgilime iliskimizin basında yalanlar söyledim. Cinsel hayatım hakkında cok fazla soru sordu. Kac kisiyle yattın kac kisiyle öpüstün kimle flört ettin vsvs. Ben sayıyı oldugundan daha az söyledim eminmisin dediginde evet dedim cünkü bana böyle sorular sormasını beklemiyordum. Bunun gibi özel hayatım hakkında yalanlar oldu baya.
Onun tarafına gelecek olursak benden önce 3 yıllık bi iliskisi olmus ve o kisiyi 7-8 ay boyunca aldattıgını ögrendim. Bana bulusmadım sadece kızlarla konustum demisti bulustugunu da ögrendim. Yakınlasmıs da. Neyse buradaki sorun ben ona yalanliat söyliedim diye cok fazla üstüme geldi ben de onu haklı buldum cünkü hata yapmıstım. Tektek instagramımı whatsappıma her konusmalarımı fotograf arsivlerimi instagram begeniilerime kadar gösterdim bana alev atanları tektek aradı tektek cıkarttı hesabımdan. İnstagramını sil yenisini ac numaranı degistir dedi yapıcam dedim. Ben de ondan telefonuna bakmak istedim telegram uygulamasını silmis geri yüklettirdim ilk istemedi sonra baktım evet iliskimix boyunca ben disinda kimseyle konusmamıs beni aldatmamıs. Biraz daha asagiya indim inemezsin diye kıyametleri koparttı. Bagırıp cagırmaya basladi seni ilgilendirmiyor hayır diye gitti kendini tuvalete kitledi biseyler sildi. Ama o bakmıstı benim herseyime. Ben de eve dönünce ara vermek istedigimi söyledim bana
Seni orospu arkadaslarin gaza getirmis hicbi sorunun yoktu istediklerimi yapıyodun sorunu cözmüstük orospuların gazına gelmissin gavat erkek arkadaslarının gazına gelmissin böyle terbiyesiz terbiyesiz konustu. Ben de ara vermek istedigim konusunda ısrarcı oldum. Düsüncelerinizi merak ediyorum .

Düsüncelerinizi merak ediyorum .
Niye merak ediyorsunuz, aramızda sizin gibi varsa rahatlayacak mısınız? Boş beleş karaktersiz kekolara özel hayatınızın hesabını vermek zorunda mısınız? Bir de sevgilim diyorsunuz. Yalanlar söylemişmiş. Özel hayat mahremiyet diyoruz biz ona. Bence burada size ne söylenirse söylensin bu yaratığın peşinde koşacaksınız çünkü o sevgiliniz. Adamlardaki lükse bak, kızlara canları nasıl isterse öyle davranıyor, yerlerde çiğniyorlar ama günün sonunda sevgilim dedirtiyorlar kendilerine.

ara vermek mi neyin arası allasen. kışkışla gitsin terbiyesiz oksijen israfını

24 yasındayım sevgilim de 26 yasında 6 aydır birlikteyiz benim hatalarımdan bahsetmek istiyorum. Sevgilime iliskimizin basında yalanlar söyledim. Cinsel hayatım hakkında cok fazla soru sordu. Kac kisiyle yattın kac kisiyle öpüstün kimle flört ettin vsvs. Ben sayıyı oldugundan daha az söyledim eminmisin dediginde evet dedim cünkü bana böyle sorular sormasını beklemiyordum. Bunun gibi özel hayatım hakkında yalanlar oldu baya.
Onun tarafına gelecek olursak benden önce 3 yıllık bi iliskisi olmus ve o kisiyi 7-8 ay boyunca aldattıgını ögrendim. Bana bulusmadım sadece kızlarla konustum demisti bulustugunu da ögrendim. Yakınlasmıs da. Neyse buradaki sorun ben ona yalanliat söyliedim diye cok fazla üstüme geldi ben de onu haklı buldum cünkü hata yapmıstım. Tektek instagramımı whatsappıma her konusmalarımı fotograf arsivlerimi instagram begeniilerime kadar gösterdim bana alev atanları tektek aradı tektek cıkarttı hesabımdan. İnstagramını sil yenisini ac numaranı degistir dedi yapıcam dedim. Ben de ondan telefonuna bakmak istedim telegram uygulamasını silmis geri yüklettirdim ilk istemedi sonra baktım evet iliskimix boyunca ben disinda kimseyle konusmamıs beni aldatmamıs. Biraz daha asagiya indim inemezsin diye kıyametleri koparttı. Bagırıp cagırmaya basladi seni ilgilendirmiyor hayır diye gitti kendini tuvalete kitledi biseyler sildi. Ama o bakmıstı benim herseyime. Ben de eve dönünce ara vermek istedigimi söyledim bana
Seni orospu arkadaslarin gaza getirmis hicbi sorunun yoktu istediklerimi yapıyodun sorunu cözmüstük orospuların gazına gelmissin gavat erkek arkadaslarının gazına gelmissin böyle terbiyesiz terbiyesiz konustu. Ben de ara vermek istedigim konusunda ısrarcı oldum. Düsüncelerinizi merak ediyorum .
O şimdi ara vermek ıstiyorumuda yanlış anlar tamam bekle geliyorm felan 🤣🤣 şaka bi tarafa ama geçmişte yaşanılan ne seni nede onu ilgilendirir bi ilişkiye basladiysaniz herşeyi sıfırlamaniz gerekirdi milleti aramak incelemek nedir ve senin eskiden kimle ne kadar yattığını da duymuş ki o arkadaşlarına söylediği küfürleri senin içinde düşündüğüne eminim sen bi gerçekten ayrıl bak ne küfürler yiyeceksin böyle saçma sapan toksik adamlardan uzak durun zarar görürsünüz

Of seni bu kadar manipüle eden bir ergenle hiçbir geleceğinin olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca adam olan birlikte olduğu kişinin geçmişine saygı duyar. Yalan söylemek zorunda kaldığın/yalan söylemek zorunda hissettiğin biriyle neden sevgilisin? Kendine hiç mi saygın yok?

Bu nasıl bir ilişki onu ne ilgilendiriyor ondan öncesi? Ne demek alev atanları bile gösterdim falan ergen gibi davranmayın kocaman insanlarsınız. Bugün bunu bu kadar sorguluyorsa yarın bu konularla üstüne gelir hep damgalanırsın ayrılmalısın

Ama benimleyken konusmamıs benimle tanismadan önceki eski konusmalarıydı
Dediğimin arkasındayım. 3 senelik ilişkisini aldatan herif seni de aldatır. Ha birde eski konuşmalar olsa bile kendini tuvalete kitleyip mesaj silmek ne bu nasıl bir acizliktir senin orada ayrılman lazımdı. Kaç kişiyle öpüştün seviştin kısmına gelmiyorum bile. Kendini ne kadar çok ezdirmişsin

Aldarmış sizi, ağzı da bozuk. Daha ne olması gerek? Bir üstü dövmek.

aldatmadı benden öncesinde konusmus ama göstermedi orada ne oldugunu
Önceden olan birşeyse neden göstermedi? Gösterilecek birşey olsa gösterirdi. Silmişse demek ki büyük hata var. Başka sevgilisini aldatmış Emin olun sizi de aldatır eğer şimdiye kadar yapmadıysa.

Önceden olan birşeyse neden göstermedi? Gösterilecek birşey olsa gösterirdi. Silmişse demek ki büyük hata var. Başka sevgilisini aldatmış Emin olun sizi de aldatır eğer şimdiye kadar yapmadıysa.
Böyle bir adamı hala savunuyor. Öyle manipule edilmiş ki kendisinde hata buluyor. Kendisine özsaygısı yok. Üzücü...

Kadınlar böyle davrandığı sürece ortada düzgün adam kalmadı diye ağlar tabi herkes. Adamlar düzgün olmaya gerek duymuyor ki. Her falsosuyla kabul eden bir dolu kadın var. Nasıl bunlar kabul edilebilir diye sasirmaktan yoruldum bdv de.
( Normal düşünen, normal davranan kadın ve erkekleri tenzih ediyorum.)

Böyle bir adamı hala savunuyor. Öyle manipule edilmiş ki kendisinde hata buluyor. Kendisine özsaygısı yok. Üzücü...
Yani bu konuda anlatılanlara göre manipule göremedim. Olmayacak şeyi oldurmaya çalışma var gibi, başarılar yani biz de doğru bildiğimizi söyler geçeriz.

Back
X