Güldürdün beni canım bende deneyim bakalımBen 1 senedir deniyorum dur bide öğle deneyelim belki hemen hamile kalırım
Güldürdün beni canım bende deneyim bakalım
Bende diyorum biz neden yapamıyoruz demekki eşofman giymek lazım mışkız bunca zaman boşuna cabaliyormusuz millet üstünde bişi varken hamile miyim diyo bizde oturup dert yanalim niye olmuyor diye biz beceremiyormusuz
Bende diyorum biz neden yapamıyoruz demekki eşofman giymek lazım mış
Kızın edin ama dalga geçmeyin. Onun yaşı küçükse sizlerde yaşını başını almış koskoca kadınlarsınız yakışıyor mu dalga geçmek
Öncelikle sevgilimle 18 gün önce Sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bende külot vardı onda Eşofman altı o gün benim ovulasyon Zaman'ıma denk geliyormuş o günden beri çok huzursuzluk yaşıyorum 1 hafta önce adetime 6 gün varken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı dün adetim gelmesi gerekirken gelmedi bugün test Yaptım yine negatif çıktı bugun Yaptığım test Nova'nındı adetim neden gecikti sizce bir Risk mi var
Bu da test sonucum.
http://hizliresim.com/B9p6bM
Ayrıca geçen ayda normalinden 5 gün sonra gelmişti. Eczacı 3 ay önce ella hap kullanmanızdan kaynaklanmış olabilir falan demişti. Dolarex ağrı kesici atıyorum o geciktirmiş olabilir mi off
23 yaşındayım . Ortasondayken regl oldum annem karşısına alıp hiçbirşey anlatmadı. Zaman içinde araştıra araştıra öğrendim. Benimde cinsellikle ilgili hiç bilgim yok. Ve lisedeyken kız arkadaşlarım öyle bi hikayeler anlatıyordu ki korkunç korkunç şeyler. Yok ilk gece kilitlenme olmuş vajinada battaniyeye sarıp ambulansla hastaneye götürmüşlermimiş herkese rezil olmuşlarmışmış falan. O zamanlar gerçek sanıyordum yaşım küçük ve bilgisizdim büyüdükçe insan konu hakkında bilgisi olmasa bile gerçek dışı olup olmamasını çözümleyebilir.ama o kadar Çoklar ki insan ne yazacagini şaşırıyor :)
ve eşofman ile hamile kalinacagini sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?