• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle birşeyler yaşadık ve ..

23 yaşındayım . Ortasondayken regl oldum annem karşısına alıp hiçbirşey anlatmadı. Zaman içinde araştıra araştıra öğrendim. Benimde cinsellikle ilgili hiç bilgim yok. Ve lisedeyken kız arkadaşlarım öyle bi hikayeler anlatıyordu ki korkunç korkunç şeyler. Yok ilk gece kilitlenme olmuş vajinada battaniyeye sarıp ambulansla hastaneye götürmüşlermimiş herkese rezil olmuşlarmışmış falan. O zamanlar gerçek sanıyordum yaşım küçük ve bilgisizdim büyüdükçe insan konu hakkında bilgisi olmasa bile gerçek dışı olup olmamasını çözümleyebilir.

tamam da yani şimdiburada bini aştı bu konu hakkında kacilan sayfalar.
oda acmasin acilanlari okusun orada çok nazikçe anlatıyoruz yeni yeni yazıp ta sormanin bir anlamı yok diye düşünüyorum..

tamam da yani şimdiburada bini aştı bu konu hakkında kacilan sayfalar.
oda acmasin acilanlari okusun orada çok nazikçe anlatıyoruz yeni yeni yazıp ta sormanin bir anlamı yok diye düşünüyorum..
Fikir bence saçma o zaman moderatörler her konu hakkında tek bi başlık açsın bizde sadece okuyalım yorum yapma şansımızda olmasın. ( ne anlamı kaldı forum sayfasının) Yani yönetici kadrosunda olmayanlar kendi kendilerine kural koymaya çalışıyorlar. Sürekli aynı konu açılıyormuş yok efendim bini aşmışmış madem şikayetçisin okuma bu kadar basit okudun yorum yapma hadi yorumunuda yaptın dalga geçme yani. Kız bi yanlış yapmış emin olamamış yaptığı testin fotoğrafını bile koymuş. Nazikçe anlatış tarzıda dalga geçmeniz sanırım aslında sizin gibileri sürmek lazım buralardan :KK14:

Fikir bence saçma o zaman moderatörler her konu hakkında tek bi başlık açsın bizde sadece okuyalım yorum yapma şansımızda olmasın. ( ne anlamı kaldı forum sayfasının) Yani yönetici kadrosunda olmayanlar kendi kendilerine kural koymaya çalışıyorlar. Sürekli aynı konu açılıyormuş yok efendim bini aşmışmış madem şikayetçisin okuma bu kadar basit okudun yorum yapma hadi yorumunuda yaptın dalga geçme yani. Kız bi yanlış yapmış emin olamamış yaptığı testin fotoğrafını bile koymuş. Nazikçe anlatış tarzıda dalga geçmeniz sanırım aslında sizin gibileri sürmek lazım buralardan :KK14:

Sikayetin varsa admine yazabilirsin.. Bu kadar yorum yapacam diye kasmana gerek yoktu yani..

İşte şikayeti olan sensin de neyse lafı uzatmayayım. Kasıp kasmamak benim olaya bakış açımla alakalı bi başkası göremez bilemez .

Senle hiç muhattap olamam arkadaş sen bak işine bende bakiyim işime anlamadim ki sana laf söyleyen olmadı nedir zorunda giden..
sana giren çıkan bişi yok ortalığı bulandırma bence..

Senle hiç muhattap olamam arkadaş sen bak işine bende bakiyim işime anlamadim ki sana laf söyleyen olmadı nedir zorunda giden..
sana giren çıkan bişi yok ortalığı bulandırma bence..
Laflara dikkat!!! İşinize gelmiyor dalga geçmenizin kötü birşey olduğunun farkına varamıyorsunuz hala

Back
X