• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle birşeyler yaşadık ve ..

Otrivinee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
11
0
1
30
Öncelikle sevgilimle 18 gün önce Sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bende külot vardı onda Eşofman altı o gün benim ovulasyon Zaman'ıma denk geliyormuş o günden beri çok huzursuzluk yaşıyorum 1 hafta önce adetime 6 gün varken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı dün adetim gelmesi gerekirken gelmedi bugün test Yaptım yine negatif çıktı bugun Yaptığım test Nova'nındı adetim neden gecikti sizce bir Risk mi var

Bu da test sonucum.
http://hizliresim.com/B9p6bM

Ayrıca geçen ayda normalinden 5 gün sonra gelmişti. Eczacı 3 ay önce ella hap kullanmanızdan kaynaklanmış olabilir falan demişti. Dolarex ağrı kesici atıyorum o geciktirmiş olabilir mi off

Test negatif görünüyor. Adet gecikmen psikolojik büyük ihtimalle kafandan bu fikri atarsan bence adet olursun ama çok merak içindeysen doktora git bence.

canim test negatif,adet icinde biraz sabirli ol dert etme.kocisi ile rahat iliski yasayanlar bile hamile kalamiyorlar.sen surttun hemen hamileyim diyorsun korkma canim.

Sende çamaşır var onda eşofman altı sen hamilemsn öyle mi :)
Hamilelik öyle basit değil ama korkusu da yetiyor iste umarım böyle bi sey yapmaman için bu korku sana ders olmustur

Korkma korkma. Spermler eşofmanı delip oradan senin çamaşırını aşıp, dahada derinlere gidip yumurtanı dölleyemez.
Acaba hamilemiyim diye korkmaktan reglin gecikmiştir. Stres direk etkiler çünkü.
Amaaaaa yazdığından daha fazlası varsa onu bilemem! Vajinismusken hamile kalanlarıda biliyorum çünkü.

Esofmandan sperm disari cikacakta hamile kalmasi kalsin canim hamile felan degilsin tabkide ..

Yaş kaç cnm... bence bu konuları bilmadğine göre kücüksn... bi de zipzipi fena hışladık galiba yok ortalarda... fenomenimdi benim..

Bak valla kiziyorum sinirleniyorum bole genclere neye ozeniyorlar bana geri kafali diyebilirsiniz evet ben bu konuda geri kafaliyim herseyin yeri zamani var 18 yasinda dusdugu derde bak sen okulunu dusun sinavlarini dusun bunlari dert et nedir bu halleriniz yaa

Kızın edin ama dalga geçmeyin. Onun yaşı küçükse sizlerde yaşını başını almış koskoca kadınlarsınız yakışıyor mu dalga geçmek

ama o kadar Çoklar ki insan ne yazacagini şaşırıyor :)
ve eşofman ile hamile kalinacagini sanıyor

Öncelikle sevgilimle 18 gün önce Sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bende külot vardı onda Eşofman altı o gün benim ovulasyon Zaman'ıma denk geliyormuş o günden beri çok huzursuzluk yaşıyorum 1 hafta önce adetime 6 gün varken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı dün adetim gelmesi gerekirken gelmedi bugün test Yaptım yine negatif çıktı bugun Yaptığım test Nova'nındı adetim neden gecikti sizce bir Risk mi var

Bu da test sonucum.
http://hizliresim.com/B9p6bM

Ayrıca geçen ayda normalinden 5 gün sonra gelmişti. Eczacı 3 ay önce ella hap kullanmanızdan kaynaklanmış olabilir falan demişti. Dolarex ağrı kesici atıyorum o geciktirmiş olabilir mi off

Genç kızlarımızın bu hallerine ciddi üzülüyorum,söyleyecek başka birşey de bulamıyorum..

ama o kadar Çoklar ki insan ne yazacagini şaşırıyor :)
ve eşofman ile hamile kalinacagini sanıyor
23 yaşındayım . Ortasondayken regl oldum annem karşısına alıp hiçbirşey anlatmadı. Zaman içinde araştıra araştıra öğrendim. Benimde cinsellikle ilgili hiç bilgim yok. Ve lisedeyken kız arkadaşlarım öyle bi hikayeler anlatıyordu ki korkunç korkunç şeyler. Yok ilk gece kilitlenme olmuş vajinada battaniyeye sarıp ambulansla hastaneye götürmüşlermimiş herkese rezil olmuşlarmışmış falan. O zamanlar gerçek sanıyordum yaşım küçük ve bilgisizdim büyüdükçe insan konu hakkında bilgisi olmasa bile gerçek dışı olup olmamasını çözümleyebilir.

Back
X